- 31 Ağustos 2016
- 1.356
- 1.126
- 133
- Konu Sahibi Kocayaslisiskodunya
-
Ama olur dedim bir kerevermeyin tabiki yahu..
daha dün bir bugün iki bu muhabbetlere girmeye bile gerek yok..
ne kadar borcu varmış ?
7 bin borc verilir mi yaaaaAma olur dedim bir kerekafası çok dalgındı hep, çok üzgündü dayanamadım ben de. Asgarisi 7 bine yakın. Toplam borcu ne kadar bilmiyorum
Ama olur dedim bir kerekafası çok dalgındı hep, çok üzgündü dayanamadım ben de. Asgarisi 7 bine yakın. Toplam borcu ne kadar bilmiyorum
Ayın 15ine kadar dedi. Bir de mesleği belli maaşı belli yani ödememesi imkansız. Ona güvendim biraz da. Ailesi güvenmiyor sanırım tekrar oynar diye, o yüzden vermiyor olabiliroha bi de 7000 tl.
ben zamanında 350 tl verdim. o kadar gerizekalı hissediyorum ki kendimi. 7000 tl versem utançtan sokağa çıkamazdım. ortada bişey yokken borç isteyen adamdan hayır gelmez. iki iki daha dört.
Ailesinin güvenmediği, kısa süredir tanıdığınız adama 7000 TL borç mu vereceksiniz gerçekten?Ayın 15ine kadar dedi. Bir de mesleği belli maaşı belli yani ödememesi imkansız. Ona güvendim biraz da. Ailesi güvenmiyor sanırım tekrar oynar diye, o yüzden vermiyor olabilir
Ayın 15ine kadar dedi. Bir de mesleği belli maaşı belli yani ödememesi imkansız. Ona güvendim biraz da. Ailesi güvenmiyor sanırım tekrar oynar diye, o yüzden vermiyor olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?