- 25 Şubat 2018
- 13.063
- 75.474
- 548
- Konu Sahibi Kocayaslisiskodunya
-
Şimdi böyle yazınca öyle olması gerekir gibi duruyor ama işin aslı öyle olmuyor.Boşanmış olmamdan utanıyordum evet. Bu adam benim karşıma boşanmış olmamı getiremez. Ya da ailem istemeyebilir diyemez, bir önceki görüştüğüm adam gibi. Çünkü o da boşanmış ve üstüne birçok hata yapmış. Ders çıkarmış ve artık bişeylerin kıymetini çok daha iyi anlamış olması gerekmez mi?35 yaşında bi adamdan bahsediyorum
35 yaşı bi geç önce canım, 35indeki adamı boşadım sırpat hayırsız bir çocuktan farkı yoktu. Akıl yaşta değil baştadır. Boşanmak bir eksiklik değil önce bunu kafana bir iyice sok, bu işin çözümü “ben alnımın akıyla cesur bir karar verdim ve boşanarak kendim için çok güzel bir şey yaptım helal olsun bana, ben düzgün ve değerli bir kadınım ve bundan sonra zihniyeti düzgün adamlarla olacağım” diye düşünmektir (bak birazdan mehter takımı girecekmiş gibi cümleler yazdırıyon bana, laf anlatacaz diye soytarı olduk sen de az yardımcı ol gözünü seveyim). “Ben eksiğim ve bunu kompleks yaptım şimdi gidip benimle aynı eksikliğe sahip birini bulayım da bana bişey diyemesin” hastalıklı bir düşüncedir. Hadi bu adam soba borusu gibi sigara tüten sorumsuz kan emici kumarbazın teki (bu kadar mı yokluktasın o da ayrı konu), yarın karşına seni içtenlikle seven efendi bir adam çıkar kompleksin yüzünden ilişkiye başlayamazsın bile. Yapma gözünü seveyim özgüvenini kazanmadan kendi kıymetini öğrenmeden ilişki kurma. Bu heriften paranı alınca kurtulacaksın zaten tartışmaya bile gerek yok bu konuyu. İlerisi için söylüyorum dediklerimi, güzel insansın belli biraz kendini yetiştir sağlam dur kendine yatırım yap da heba etme ömrünü.Boşanmış olmamdan utanıyordum evet. Bu adam benim karşıma boşanmış olmamı getiremez. Ya da ailem istemeyebilir diyemez, bir önceki görüştüğüm adam gibi. Çünkü o da boşanmış ve üstüne birçok hata yapmış. Ders çıkarmış ve artık bişeylerin kıymetini çok daha iyi anlamış olması gerekmez mi?35 yaşında bi adamdan bahsediyorum
cocugunuzun babasinin kumarci olmasini isteyecek kadar mi caresizsiniz?Yazdıklarımın hepsini okuyun lütfen, kesin bir dille onu savunmuyorum, sadece onun açısından bakmaya çalıştım. Parayı geri aldıktan sonra görüşeceğimden emin değilim, yüksek ihtimal görüşme olmayacak. Burda yazılanların hepsini dikkate alıyorum, kendinizi benim yerime koyun biraz lütfen,dünden beri zaten çok kötüyüm, gece uyuyamadım sürekli düşünüyorum. Ben böyle olsun istemedim, sadece mutlu olmak istedim, bi yuvam olsun çocuğum olsun istedim. Çok mu şımarıkça bu isteklerim? Herkes umarsızca karşındakini düşünmeden yorumlar yapıyor haklı olsalarda ama biraz daha hassas olamaz mısınız?
Mutluluk , huzur , iyi aile ve çocuk bu adamdan olmaz . Siz buradaki insanları dinleyin ve bu evlilik ve çocuk sevdasından bu adam sebebinden vazgeçin . Size evlenmeyin çocuk sahibi olmayın demiyor kimse . Sadece iki kere görüştüğü bir kadının parasını sözde utanarak isteyen bir şahıstan bahsediliyor o kadar . Ne olursa olsun borcu varsa var siz istenecek son kişisiniz . Duygularınızı kullanmasına iznin vermeyin üzülen siz olursunuz . Bu tip Kişiler güven vermek için aldığı küçük meblağdaki parayı ödese de çok değil bir süre sonra senaryo üretip kadın sömürmeyi çok iyi bilirler. Google diye bir zat var dolandırıcıların beyanlarına bakın ben suçluyum onu dolandırdım duygularıyla oynayıp kullandım ve para sızdırdım demiyor hepsinin ve hepsinin ortak bir cümlesi ZORLA ALMADIM KENDİ İSTEĞİ İLE VERDİ YOKSA BU KADAR PARA KİMSEYE VERİLMEZ İŞ KURACAKTIK OLMADI ZATEN SEVGİLİMDİ BİLMEM NE YAŞADIK YATTIK KALKTIK EN AYRINTISINA KADAR SORUŞTURMA DPSYADINA BEYANDA BULUNUYORLAR ki sAvcı hakim sevgili zaten ne dolandırması borç alacak verecek ayrılık var hırs yapmış kadın diye takipsizliği veriyor . Sizde incinen duygularınız , giden maaşlarınız ve birikimleriniz ve kırılmış ve yerlere atılan Onur , gurur ve Şeref’inizle kalakalıyorsunuz .Yazdıklarımın hepsini okuyun lütfen, kesin bir dille onu savunmuyorum, sadece onun açısından bakmaya çalıştım. Parayı geri aldıktan sonra görüşeceğimden emin değilim, yüksek ihtimal görüşme olmayacak. Burda yazılanların hepsini dikkate alıyorum, kendinizi benim yerime koyun biraz lütfen,dünden beri zaten çok kötüyüm, gece uyuyamadım sürekli düşünüyorum. Ben böyle olsun istemedim, sadece mutlu olmak istedim, bi yuvam olsun çocuğum olsun istedim. Çok mu şımarıkça bu isteklerim? Herkes umarsızca karşındakini düşünmeden yorumlar yapıyor haklı olsalarda ama biraz daha hassas olamaz mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?