acil bilgi lazım....

ipekben375

Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2017
321
375
18
45
biz su an tatildeyiz. bugun denizde bi adam yaklasik 35 yaslarinda, yaninda da bir tane kiz vardi... o da yaklasik 12 13 yasinda. kiza amcan hic bugune kadar yalan soyledimi sana falan derken dikkatimi cekti, goz hapsine aldim. ancak gordugum manzara normal amca kiz iliskisi degildi... adam cok sacma sapan hareketlerde bulunuyordu, yani samimi.. kizi kucağına oturtuyor, yuzunu avublarinin icine aliyor, gozlerine böyle derin derin bakıyor . huylandim.bisey desem ki adam surekli onlara bakmamdan huylandi, beni takibe basladi..ve bende korktum..
sikayet etsem bi turlu ne diyosun sen diyecekler. etmesem simdi ki gibi icim icimi yiyiyor. karar veremedim. nasil bir yol izlemem lazim.

bu arada kampta kaliyoruz. kamptakiler de adami uzun zamandir tanidiklarini, gunubirlikci olduğunu ama yani sima olarak tanidiklarini. kizi da daha once adamin yaninda görmediklerini, ben soyleyince hareketlerinin de gercekten ilgi cektigini soylediler.

allahim ne yapacagimi sasirdim.

cadir kamp. allahim dua ediyorum bende. polisle bu is nasil yürür bilmiyorum. adam tekin degilse, yani ben yanlış anlamamissam pesime duser diye korkuyorum.
tatilim zehir oldu...

Babası olabilir mi? Amcası hakkında soru soruyordur belki? Öyle derin derin bakıyo gözüne deyince en yakın baba bakar yani Gözünün içine. İnşallah anlaşıldığı gibi değildir. Kayıp ilanları falan?
Dikkat çekmeden kızla iletişime geçemez misin?

Kızın anne babası yok mu off inşallah yanlış anlamışsındır

Kızla iletişim kurabilirmisin ağız yoklasan birine benzetmiş gibi yapsan

Acaba anne baba ayrı da baba kızını uzun süreden sonra ilk defa görüyor olabilir mi

Amca yeğen ilişkisi bu değil

Gerci devir kötü bilemedim

kızın anne babası yok mu?
bu kadar şeyle şikayetçi olamazsınız ama adamı gözlemlemeye devam edin, tanıyanlara sorun, fırsat bulursanız kızın ağzını arayıp nerede kaldığını falan öğrenmeye çalışın.

Amcan sana hiç yalan söyledimi derken , daha önce de bişeyler vaat edipte kandrmış olmasın yavrucağı...
Bu konularda çok hassasım inşallah kötü bişey yoktur yaa ...
Yarın falan da görürseniz kıza yaklaşıp sorun lütfen.kimdir nedir diye

yaptim onu. kiz biraz saf derler ya hani o sekilde. kizi cok yanliz kalsin diye bekledim, adamin göz hapsinde. kendi cocuklarimi biraktim 2.5 saat onlari takip ettim. ama kizi yanliz yakalayamadim.

cildiricam

Yeğen bile olsa annesi babası yoksa dikkat çeken hareketler ..kucağına ne şekilde oturttugu da önemli ..biraz takip edip ,tedbiren şikayet edebilirsin ..malesef öz yeğenine tecavüz eden ahlaksızlar var bu dünyada .ensest ilişki dışında ,gönül ilişkisi de olabilir ..kızı kandırıp alip götürmüş de olabilir .. ben olsam yakın takibe alır şikayet ederdim ..

Gizlice fotoğraflarını çek önce. Kızın görüntüsü olsun nolur nolmaz. İnşallah yanlış anlamışsınızdır. Ama kızın anne babası varsa kızı tek başına amcayla tatile yollamazlar bence.

yaptim onu. kiz biraz saf derler ya hani o sekilde. kizi cok yanliz kalsin diye bekledim, adamin göz hapsinde. kendi cocuklarimi biraktim 2.5 saat onlari takip ettim. ama kizi yanliz yakalayamadim.

cildiricam

kampta lavabolar ortaktı bizim sizde de öyleyse kız illa ki tek başına giricek o anı yakalayın;"yanındaki amcan snaırım konuşmalarınıza tanık oldum biz de çok yakındık kaybettim çok severdim amcamı senin de aran çok iyi herhalde "diyebilirsin bence o zaman anltır kız

Kızla iletişim kurabilirmisin ağız yoklasan birine benzetmiş gibi yapsan

onu bugun baska bir ciftte anlamis olacakki yapti. diyorum ya surekli yakin markajlarindaydim. amad dedi ki ben sehri hatirlamiyorum simdi... orda oturuyorum falan dedi... orda limanda gormussundur dedi. ama gayet piskin adam.

polise gitsem bi dert gitmesem bi dert

Ya bilmiyorum, adam kızın amcası olmuş olsa bile, gördükleriniz rahatsız edici. Pis herif..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…