- 2 Şubat 2015
- 14.624
- 62.311
- 598
- Konu Sahibi ipekben375
-
aynen bende sizin dusundugunuz gibi dusundugum icin polisi arayamadim
ne yapacagimida bilmiyorum.
Yalnız kampı çekiyormuş gibi yapabilirsiniz çocuklarınız kaç yaşında anlayacak buyukluktelerse onların oldugu tarafa yönlendirip kamereya alabilirsiniz bu da suc teşkil etmez tesadüf gibi olur.Duyarlılıgınız için de ayrıca tebrik ediyorum.
Babası olabilir mi? Amcası hakkında soru soruyordur belki? Öyle derin derin bakıyo gözüne deyince en yakın baba bakar yani Gözünün içine. İnşallah anlaşıldığı gibi değildir. Kayıp ilanları falan?
Dikkat çekmeden kızla iletişime geçemez misin?
Olabilme ihtimalini bile değerlendirir mi acaba polis..Yani emin değilim ama,ilgisiz kalamadım.
Şüpheli hareketleri var deseniz.
Polisi arayın. Burada bir adamla yaşı küçük kız var şüpheli hareketleri bar, kız biraz safça, adama da 'amca' diye hitap ediyor ama yanında annesi-babası yok ve nahoş davranışlar sergileniyor diyin...
Mutlaka dikkate alırlar. En azından kimlik kontrolü yaparlar.
Yahu ne ara polis aramaktan korkar olduk?
sinirlerim bozuldu okuyunca ki siz ne haldesinizdir kimbilir. Umarim babasidir. tek care kizla iletisime gecip bilgi edinmek. Bir de kizla ilgili kayip ilani var mi acaba? kizin fotografini gizlice cekip polisten sorgulamak uygun olur mu
sormayin cildiricam.
Verin kimlik bilgilerinizi ne gibi bir sakıncası olabilir?polisi aramktan degil, kimlik bilgilerimin polisin eline gecmesinden korkuyorum. ama eger yatin gelirlerse de ankesorlu telefondan aricam. kimlik bilgisi vermeden. polis kimlik bilgisi ozellikle istiyor ki net bir sekilde kisi kontrolu yapsin diye biliyorum....
Verin kimlik bilgilerinizi ne gibi bir sakıncası olabilir?
İhbar edenin kimliğini söylemez ki zaten polis...
Velev ki söyledi, eğer tehlikeli olduğunuzu düşünüyorsanız ayrılırsınız kamptan.
Zaten şu an bu şüphe ile tatiliniz zehir olmuş durumda... daha kötüsü olamaz.
Yarın gelmediklerinde çok pişman olacaksınız.
Aklınızda kalacak acaba istismar edilen bir çocuğu görmezden mi geldim diye.
Bu gibi durumlarda lütfen çekinmeyin.
Siz kendinizi korursunuz. O çocuk kendini belliki koruyamıyor..
Haklısın canım.derdim ben değilim zaten... kendi cocuklarim da var ... adam takar da cocuklarima bisey yapar diye korktum... o an icin...
En azından polisi arayıp şikayet edenin kimlik bilgisi açıklanır mı diye sorsaydınız.derdim ben değilim zaten... kendi cocuklarim da var ... adam takar da cocuklarima bisey yapar diye korktum... o an icin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?