acil bilgi lazım....

bu olaydan beri kayip ilanlarina bakiyorum google dan ama yakin zamanda yok maalesef. baba olduğunu zannetmiyorum. adam bagira bagira amca amca deyince.. kiz da gorseniz safin onde gideni yani vur ensesine al lokmasini. denize giriyorum diye seviniyor, farkinda değil... ne mayo ne bikini uzerinde bir tayt diz altina kadar, bir tane tshirt. gogusleri yeni yeni cikmaya baslamis, olsun en fazla 13, denizden cikarken üstüne yapisan tshirtu normale cevirmeye calisiyor, utaniyor. allahim cildiricam... icim icimi yiyor, cok zor bir durumdayim.

Olabilme ihtimalini bile değerlendirir mi acaba polis..Yani emin değilim ama,ilgisiz kalamadım.
Şüpheli hareketleri var deseniz.

Polisi arayın. Burada bir adamla yaşı küçük kız var şüpheli hareketleri bar, kız biraz safça, adama da 'amca' diye hitap ediyor ama yanında annesi-babası yok ve nahoş davranışlar sergileniyor diyin...
Mutlaka dikkate alırlar. En azından kimlik kontrolü yaparlar.
Yahu ne ara polis aramaktan korkar olduk?

sinirlerim bozuldu okuyunca ki siz ne haldesinizdir kimbilir. Umarim babasidir. tek care kizla iletisime gecip bilgi edinmek. Bir de kizla ilgili kayip ilani var mi acaba? kizin fotografini gizlice cekip polisten sorgulamak uygun olur mu ki?

polisi aramktan degil, kimlik bilgilerimin polisin eline gecmesinden korkuyorum. ama eger yatin gelirlerse de ankesorlu telefondan aricam. kimlik bilgisi vermeden. polis kimlik bilgisi ozellikle istiyor ki net bir sekilde kisi kontrolu yapsin diye biliyorum....

Verin kimlik bilgilerinizi ne gibi bir sakıncası olabilir?
İhbar edenin kimliğini söylemez ki zaten polis...
Velev ki söyledi, eğer tehlikeli olduğunuzu düşünüyorsanız ayrılırsınız kamptan.
Zaten şu an bu şüphe ile tatiliniz zehir olmuş durumda... daha kötüsü olamaz.
Yarın gelmediklerinde çok pişman olacaksınız.
Aklınızda kalacak acaba istismar edilen bir çocuğu görmezden mi geldim diye.
Bu gibi durumlarda lütfen çekinmeyin.
Siz kendinizi korursunuz. O çocuk kendini belliki koruyamıyor..

Kızı tarif etseniz belki çevresinde kayıp oaln ya da resimden benzetilen kişiler çıkabilir sonuçta burada herkez farklı memlektte

derdim ben değilim zaten... kendi cocuklarim da var ... adam takar da cocuklarima bisey yapar diye korktum... o an icin...

derdim ben değilim zaten... kendi cocuklarim da var ... adam takar da cocuklarima bisey yapar diye korktum... o an icin...
En azından polisi arayıp şikayet edenin kimlik bilgisi açıklanır mı diye sorsaydınız.
Ben öyle biliyorum demişsiniz.
Varsa polis olan söylesin ama bende açıklanmıyor diye biliyorum...

Bu kadarı bana fazla geldi kusura bakmayın.
sizi de kırmak istemem.
Böyle bir şüpheye düşüp polisi aramamak bana göre duyarsızlığın ötesinde bir durum.
Belki farklı şekilde yardımcı olanlar çıkar.
Zira Benim aklım hayalim almayacak polisi aramamış olmanızı...

Yeğeni olsa da olmasa da, kimse izni olmadan bir insana dokunamaz, söz ile taciz edemez. Siz kızla konuşmaya çalışın. Öyle bir ortamı bulup ağzını aramaya çalışın. Elinizde kanıt yok çünkü. Ve büyük bir suçlama. Umarım niyeti kötü değildir.

Kızı yalnız yakalayamamışsınız az önce okudum. En iyisi polisi arayın şüphelendiğinizi söyleyin.

Yanlış anlamamışsındır. Ara polisi şikayet et. Kaçır huzurunu. Kız illa ki açık verir varsa bi durum

Vallahi şikayet et kamp yetkililerine bi sorguya çeksinler.. şu an Canlı olarak karşı apartmanımda resmen cam pencere açık bi şekilde fuhuş yapılıyor eşim tanıdık çağırdı gereken şikayet yapılacak inşallah.. lütfen etrafa karşı duyarlı olalım böyle zihniyette insanlar rahat yaşamasın mümkünse hiç yaşamasın.. gece gece sinirlerim bozuldu.. bu arada eşim takipteymiş az çok anlamış işten gelince gece 2-30 da dün kapı cam açık kızlar gecelik provası yapıyormuş o da diyor mutfakta su içiyordum karşılıklı apartmanlar bi de ne göreyim bunlar kıyafet değiştirtip duruyormuş hemde uygunsuz bi şekilde eşim hemen foto çekmiş bana da gösterdi takip edelim dedi fuhuş evleri artmış öyleyse mahvederim onları dedi.. aman hanımlar çoluğumuz çocuğumuz var lütfen komşulardan haberdar olalım samimi olmasak dahi bilelim kim necidir diye..

Umarim yanlis anlamadir.. Kizla konusmaya calisin adam yaninda yokken ilk firsatta..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…