acil bilgi lazım....

Son durum ne oldu şikayet etmiştiniz?merak ediyorum sonucu

bir gelisme yok, onceden yapilan bir program icin kamptan ayrildim, aksam döneceğim.

ancak jandarmaya da bildirdim. psikolojim bozuldu... esimde psikolojimden dolayı toparlarim biraz diye programi iptal etmedi.

aksam haberleri alirim.

umarim esyalarmizi toplayip, kampın onune koymamsilardir. yani kamp sahipleri. cunku jandarmaya direkt nokta atisi yaptik, gerci kampta kalmiuorlat gunubirlikciler dedik ama bilemiyorum .. insanlar maalesef böyle seyleri sevmiyir ve uzak kalmak istiyorlar ya....

aksam tekrar haberdar ederim...

Sağol canım benim bilgilendirdiğin için. Akşam bekliyoruz o zaman merakla. Ne diyeceğimi bilemedim gerçekten. Sizin adınızı vereceklerini hiç sanmıyorum. Polisin jandarmanın görevi bizi korumak sonuçta. İnsanları üstümüze salmak değil. Bu konuda içiniz rahat olsun. Siz en doğrusunu yaptınız.

Ates olmayan yerden duman cikmaz. Goruntu rahatsiz ettiyse vardir bi pislik. Zaten sikayet etmissiniz duyarliliginiz icin tesekkurler. Bir de kizin annesine ulasmayi deneyin bence.

yok o biraz dedektifcilige girer. biz uzerimize duseni yapip, jandarmaya bildirdik.

artık gerisi onlarda... bir de tatil tatil başımıza is almayalim.
Üzerinize düşen biraz daha cesur olup kızı bir şekilde köşeye çekip, o adam kim, seni rahatsız mı ediyor, ailen nerde diye sormaktı aslında. Kızdan annesinin telefonunu istemekti. Kaçtık derse kolundan tutup polise teslim etmekti. Ama tatil tatil başınıza iş almayın sakın.

Gerçi belki de yapabileceğiniz buydu yaşamadan bilemeyiz, baya uğraştınız sizde.

Ancak hanımlar nolur biraz daha cesaret. Belki bir hayatı kurtarıcaksınız. Yanlış anlamış bile olsanız yapacağınız; kusura bakmayın her gun neler okuyoruz insanın aklına anne olmayınca çocuğun yanında herşey geliyor, demek olacak.

jandarma elinden cekip almali. sonra bir de gercekten amcasidir al basina bela...

18 yas alti çocuk alıkoymanin hapis cezasi var...

ben jandarmaya guvendim, baska yapacak biseyim yok maalesef.

üzerime düşenide yaptigimi dusunuyorum. vicdanım dun aksama gore cok rahat...

Evet suçlamıyorum yanlış anlamayın olur mu? Zaten yeterince dikkatlisiniz başından beri. Yapabilecek olanı yapmışsınız

arkaslar herkese tekrar merhaba...

az once aldığım bilgiyi paylasmak istedim....

dun ben kampta bir iki kisiye sordum demistim ya, onlar da ben dun kampta olmayinca olayi takip etmişler... neyse adam daha onceden evliymis ancak bosanmis. yanindaki kız ablasinin kiziymis, dun de ablasinin oglunu getirmis. ve adam cok iyi, saf ama psikolojik olarak iyi degilmis. bilgileri veren de köylüsü ve ayni zamanda komsusuymus.

siz onun hareketlerine bakmayin. zararsizdir demis.

yani bence yine de yeterli degil ama en azindan kizi da adami taniyan birileri var ...

bilfilendirmeyi borc bildim. hepinize ayri ayri tesekkur ederim.

sevgiler.

mrb canm. tam ama ablasının kızı kendisine amca demez ki??? o nasıl oluyor??

Çok ilginç benimde kızım var
İnsanlar nasıl kaygısız nasıl bukadar rahat kızımı tek başına amcasiyla bile olsa tatile göndermem.

Bence de. Bırak amcasını dayısıyla bile TEK göndermem.

Konu sahibi bizi de bilgilendirdiğin için teşekkür ederiz. İnşallah gerçektir bunlar. İstismar olmamasından daha önemli hiçbir şey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…