- 3 Ocak 2016
- 3.343
- 6.351
- 158
- 40
- Konu Sahibi ipekben375
-
3. Kez olayı başka yere çekmeye çalışıyorsunuz.
Önce Kabataş, ardından iftiradan tutuklular, şimdi delilsiz tutuklamalar ama anlamadığınız bu siyasi bir görüş yada fikir değil.
Çocuk dediğimiz canlı yavru, korunmaya muhtaçtır.
Amcası da olsa olmasa da çocuk polisi anne-babaya haber verir.
Nasıl olsa engelleyemiyoruz diye her olaya sırt çevirmek mi gerekiyor?
Ve evet şüpheli ise amcanın hareketleri oradaki herkes zaten su anda da ona o gözle bakıyor.
Ayrıca Türkiye şartlarında yaşıyoruz.
Hangi anne/baba amcasına kız çocuğunu verip denize yollar?
Üstelik deniz kıyafeti bile Yok çocuğun.
Tayt-tshirt diye açıkladı konu sahibi..
Yapmayın Allah aşkına. Bu kadar saptırmayın konuyu.
Böyle bir şeye kim şahit ise vatandaşlık görevi bu şüpheyi bildirmektir.
Konuda geçen çocuk umurunda değil değil mi? Açıkça söyle. Biz de kendimizi yormayalım.
sikayette bulundum. jandarma ile iletisim icindeyiz. herkese bilgi vercegim
bakın gene aynı şeyi yapıyorsunuz.
kamp yerinin yetkilileri bişey yapmamış. kimlik almamış. şüphelenmemiş. ben alamam dememiş.
ben vatandaş olarak herkese pedofil gözyle mi bakacağım?
yukarıda yazdım belki anne baba vefat etti amca aldı sorumluluğu. bilmiyoruz işin aslında.
vatandaşlık görevi şüpheyi bildirmek evet ama işte toplum bizim anladığımız toplum değil.
asıl sizin umrunuzda değil. derdiniz duyar kasmak. yoksa gider çocuklarla ilgili kuruluşlarda çalışır gönüllü olurdun.
bakın gene aynı şeyi yapıyorsunuz.
kamp yerinin yetkilileri bişey yapmamış. kimlik almamış. şüphelenmemiş. ben alamam dememiş.
ben vatandaş olarak herkese pedofil gözüyle mi bakacağım?
yukarıda yazdım belki anne baba vefat etti amca aldı sorumluluğu. bilmiyoruz işin aslında.
vatandaşlık görevi şüpheyi bildirmek evet ama işte toplum bizim anladığımız toplum değil.
asıl sizin umrunuzda değil. derdiniz duyar kasmak. yoksa gider çocuklarla ilgili kuruluşlarda çalışır gönüllü olurdun.
sikayette bulundum. jandarma ile iletisim icindeyiz. herkese bilgi vercegim
siz o karakola gidin günde ne kadar asılsız ihbar alıyorlarmış öğrenin..
her halt için polisi arayan toplum yarın sizi de yok yere suçlu yapar. kapınıza polis dikilir. o zaman anlarsınız dediğimi.
yanında çocuk olan herkese pedofil mi diyeceğiz?
Müdehale etmek için tecavüz ve tacizin yaşanması mı gerekli?
Üstelik ortada taciz de var.
En büyük tacizci ve tecavüzcü çocukların yakınları. Bu oran %75!!!
Hiç kimse, amcası da olsa, dedesi de olsa hatta babası da olsa o yaşta bir çocuğu kucağına alamaz, oturtamaz.
Gözlerinin derinine derinine bakıp öpücüklere boğamaz! Delireceğim ya!
Bu düpedüz cinsel tacizdir.
Üstelik etraf yeterince şüphelenmiş ve rahatsız olunmuş.
Şikayet için tüm zeminler hazır.
Hiç bir çocuk amcası da olsa bir aile bireyi ile çadırda yatırılamaz, tek başına bırakılamaz, denizde ıslak ıslak
bırakılmaz. Üstelik kız çocuğu ve baş başa bu neyin, kimle tatili?
Çocuk hakları var onları korumak için bunlar Anayasada sabit!
Mangal yakılmasından rahatsız olup polise şikayet ediliyor,
Sesten rahatsız olunup polise şikayet ediliyor,
İki yetişkin tatile gitse zina var diye utanmadan polise şikayet ediliyor,
Küfürde, kavgada polise şikayet ediliyor,
Ama cinsel taciz şüphesiyle kimse emin olmadan şikayet edilmemeli öyle mi?
Lütfen yetkili mercilere şikayette bulunulsun. Resmen elim ayağım boşaldı.
Çok çok teşekkür ederim kendi adıma....sikayette bulundum. jandarma ile iletisim icindeyiz. herkese bilgi vercegim
ha erkeke çocuğu olsa sorun yok yani kız olunca mesele var.
en fazla akraba mağduru erkek çocukları bişeyi yarım bilmeyin tam bilin yoksa susun.
her şey sizin bahsettiğiniz gibi kolay değil hanımefendi.
kızın anne babası yok belki ne olacak şimdi?
siz çocuk konusunda otorite misiniz şu olamaz bu olamaz diye ahkam kesiyorsunuz?
eğitimin, uzmanlığın nedir? tecrüben nedir?
herkesin kültürü farklıdır. çocuk sevme biçimi farklıdır.
o zaman herkesi şikayet edelim.
her mangal yapanı da her ebeveyni de şikayet etmeyelim diyorum ben.
sonra ucu size de dokunur sevgilinle gittiğin bir yerde zina yapıyor diye gözaltına alınırsan bu dediğimi hatırlatırım.
Allah aşkına neyin pesindesin sen ?ha erkeke çocuğu olsa sorun yok yani kız olunca mesele var.
en fazla akraba mağduru erkek çocukları bişeyi yarım bilmeyin tam bilin yoksa susun.
siz çocuk konusunda otorite misiniz şu olamaz bu olamaz diye ahkam kesiyorsunuz?
sonra ucu size de dokunur sevgilinle gittiğin bir yerde zina yapıyor diye gözaltına alınırsan bu dediğimi hatırlatırım.
ha erkeke çocuğu olsa sorun yok yani kız olunca mesele var.
Kız çocukları kadar erkek çocuklarına da dikkat etmek konusunda size katılıyorum. Bazı sapıklar kimse umursamıyor diye erkek çocuklarına daha çok yanaşıyor. Ki eminim bu konudaki çocuk kız değilde erkek olsaydı kimsenin dikkatini çekmeyecekti. Amcası kucağına oturturdu denizede sokardı birliktede yatardı.
Yanılıyorsunuz... herkes aynı şekilde tepki verirdi, birileri "polisi ara" derdi, birileri "emin olmadan arama belki anası babası öldü amcası bakıyor çocuğa" derdi... seneler geçti, üyeleri tanıdık artık :)
12-13 yaşındaki bir erkek çocuğunu kucağına oturtup, yüzünü ellerinin içine alıp uzun uzun bakarsa o daha da şüpheli bi durum. Erkek çocuğu o yaşta elde avuçta durmaz, hiperaktivite oluyor resmen.Kız çocukları kadar erkek çocuklarına da dikkat etmek konusunda size katılıyorum. Bazı sapıklar kimse umursamıyor diye erkek çocuklarına daha çok yanaşıyor. Ki eminim bu konudaki çocuk kız değilde erkek olsaydı kimsenin dikkatini çekmeyecekti. Amcası kucağına oturturdu denizede sokardı birliktede yatardı.
Nasıl bu kadar eminsinsiz? Buradaki ya da kamptakiler adına karar vermek size mi kaldı? Yanlış bir şey varsa dikkat çeker sonuçtaKız çocukları kadar erkek çocuklarına da dikkat etmek konusunda size katılıyorum. Bazı sapıklar kimse umursamıyor diye erkek çocuklarına daha çok yanaşıyor. Ki eminim bu konudaki çocuk kız değilde erkek olsaydı kimsenin dikkatini çekmeyecekti. Amcası kucağına oturturdu denizede sokardı birliktede yatardı.
12-13 yaşındaki bir erkek çocuğunu kucağına oturtup, yüzünü ellerinin içine alıp uzun uzun bakarsa o daha da şüpheli bi durum. Erkek çocuğu o yaşta elde avuçta durmaz, hiperaktivite oluyor resmen.
Ya burda bütün arkadaşlar güzel birşeyi savunmuş beden illa muhalefet olunuyor?
Ya gerçekten zannedildiği gibi bi durumsa, o durumda siz olsanız umursamıcaktınız. Hiç mi vebal hissetmicektiniz?
Na
Nasıl bu kadar eminsinsiz? Buradaki ya da kamptakiler adına karar vermek size mi kaldı? Yanlış bir şey varsa dikkat çeker sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?