- 8 Kasım 2016
- 1.304
- 866
- 43
- 28
- Konu Sahibi Pammikprensess
-
Beni çalıstırmıyor onu bırak açıktan bile okuyamıyorum. Çok meraklı degilim bende bunları yasamayaHanımefendi yaptığınız yanlış. Evlilikte kavgalar olur ama gerçekten ayrılmayacaksanız böyle yaygara koparmayacaktınız. Ben ayrılacak olsam eyvallah annem babam arkamda ama sizin durumunuzdaki gibi aile birliği bozulmasın diyen babam olsa ben alttan alttan boşanma hazırlığı yaparım. Para biriktiririm iş bulurum annemle babamla konuşur siz kabul etmezseniz ayrı ev tutarım rezil olursunuz ama evinizde bir oda verirseniz çocuğu beraber buyuturuz ben çalışır çocuğun geçimini yaparım derim. En son adama derim ki bu evlilik yürümüyor ben boşanmak istiyorum yollarımız huzurlu ayrılırsa çocuğumuzun göreceği zarar minimuma iner.
Beni çalıştırmıyor demek adama bağlı kalmak demek. Siz boşanmaya cesaret edemiyorsunuz. Adami korkutup rezillik çıkarayım mi diyorsunuz bilmiyorum ama boşanmak istiyorsanız size yolu önceki yorumumda gösterdim.Beni çalıstırmıyor onu bırak açıktan bile okuyamıyorum. Çok meraklı degilim bende bunları yasamaya
Kafam çok karışık kimse istemez yuvasını yıkılmasını. Eşimle konuşucam düzelmez se zaten gidicem ama korkularım var. Geçmişe dair. Eğer ben gidersem babam a esim bir sürü sey söylücem ve benim babam eski kafalı beni maf eder. Geçmişte yaptığım hatalar yüzünden hayatım maf olur gerçi böyle de süper degil. Dediğim gibi konuşucam onunla hayırlısı neyse o olsun.Beni çalıştırmıyor demek adama bağlı kalmak demek. Siz boşanmaya cesaret edemiyorsunuz. Adami korkutup rezillik çıkarayım mi diyorsunuz bilmiyorum ama boşanmak istiyorsanız size yolu önceki yorumumda gösterdim.
Babam aradı esim dısarıfa çıkmıştı. Babam kaç kere aramış ama açmamış esim. Babamda çok sinirlendi. Beni aradı ve yuvanın bozulmasını istemediğim için öyle konuştum dedi. Aranızda problem görmedim dedi. Ama esimin telefonlarını açmadığı için adam gibi benden özür dilemediği için gelebilirsin dedi. Kanaat senin dedi. Esimle son kez konusucam ya kendini düzeltir yada ben yokum dicem. Eger ben böyleyim derse bugün babamı arayıp annemin evine gidicem
Baban gel dediyse kaçırma git bir daha ölsen de gelmez bir kere geldim sen de kalmayı tercih ettin der adama niye danışıyorsun ki? Topla eşyalarını al çocuğunu git. Ailenin yanında okursun da çalışırsın da.
Konuyu okuyarak geldim, konunun başında babam götürmedi diye üzülmüşsün herkes de o nasıl baba diye yorumlar yapmış sonra baba gel demiş şimdi de eşimle konuşucam düzelmezse gidicem diyorsun.
Ablacım imkan bulur bulmaz yorum yazacağım sana.Mune abla bana bişey de sen görmüş geçirmiş insansın bi yorum yap nolır kaç gündür sana özel olarak mesaj atmaya çalostım ama etiketleme olmuyordu özel mesajda ister özel ister burdan birsey de bana
Çocuk 7 yaşına kadar mutlaka anneye verilir (TDK'da böyle - aksi gerekecek başka bir durum yoksa tabii)). Konularından anladığım kadarıyla çocuğun 1-2 yaşlarında. Ara hemen polisi bence. Başka şeyler yaşanmasın, o bebeye de yazık.
Tdk ne alaka ya
tck yazcaktm ama şu anda fark ettim o da alakasız Konu sahibinin paniği bana da geçmiş heraldeTdk ne alaka ya
Benim demek istediğim de bu işte beni anlamışsın. Allah razı olsunSen yeterince çektin eşinden eski konularından biliyorum
hadi baba evine gittin diyelim
Bi bu kadar babandan da çekersin
Şöyle ki seni böyle bir durumda o evde bırakıyor senin bu durumuna gördüğün şiddete göz yumuyor hem de bu kaçıncı kez.
Kafam çok karışık kimse istemez yuvasını yıkılmasını. Eşimle konuşucam düzelmez se zaten gidicem ama korkularım var. Geçmişe dair. Eğer ben gidersem babam a esim bir sürü sey söylücem ve benim babam eski kafalı beni maf eder. Geçmişte yaptığım hatalar yüzünden hayatım maf olur gerçi böyle de süper degil. Dediğim gibi konuşucam onunla hayırlısı neyse o olsun.
Konuyu okuyarak geldim, konunun başında babam götürmedi diye üzülmüşsün herkes de o nasıl baba diye yorumlar yapmış sonra baba gel demiş şimdi de eşimle konuşucam düzelmezse gidicem diyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?