- 25 Ağustos 2014
- 21.005
- 50.155
- 798
- Konu Sahibi Pammikprensess
-
Yuz kızartıcı suçu olmadığı surece cocuk annede kalir..Kızlar hemen yorum istiyorum esimle kavgalıydık biliyorsunuz. Bugun ayrılacagımı söyledim kavga kıyamet cıktı anahtarı aldı babamı aradı. Kızın gitmek istiyor dedi. Babam gelicek simdi ama cocugumu vermem lan cıkarmıs diyor polisi arasam cocuk bende kalır mı yardım edin nolır
Degilim hiç iyi degilim hapisteyim ne kadar iyi olabilirim kiPammikprensess iyimisiniz??
Babaniza diyecek biseyim yok malesef
Eger kötü durumdaysaniz devlete siginin
Bizim burdann yapabileceğimiz birsey varmi??Degilim hiç iyi degilim hapisteyim ne kadar iyi olabilirim ki
Sagol un Allah razı olsun hepinizden derdime ortak oldunuz eger iş kötüye giderse anneme gidicem. Babamla konusırBizim burdann yapabileceğimiz birsey varmi??
Cikamiyormusunuz??
Kadin sığınma evleri var devlet tutar elinizden
Polisi arayalimmi
Tam olarak yazmamissiniz ama merak ettim lütfen durumunuzu bildirin buraya daSagol un Allah razı olsun hepinizden derdime ortak oldunuz eger iş kötüye giderse anneme gidicem. Babamla konusır
Siddet yok eger kavga arasında susarsam tabi. Susmazsam oluyor. Ama onada söyledim bana vurursan alırım darp raporunu donuna kadar alır cocugumu da çekip alırım elinden dedimTam olarak yazmamissiniz ama merak ettim lütfen durumunuzu bildirin buraya da
İnşallah şiddet falan yoktur
Zaten öyle olucam. Arkamda durmamış bir baba napayımay ben cok üzüldüm sizin durumunuza bazen dert ettigim seylere utandim bu nasil bi baba ya...bnim babamda oyledir anca kizar ama ortada sahiplenme olmaz canim ablamdan biliyorum ve bende esimle yeri geldi tartistik yinede aramadim onlari darda maddi konuda kaldik yine aramadim bugun yine kalsam yine aramam bir kere tek aramistim ondada rezil ettiler beni arkada durmazlar anca bos yere dava yaparlar bu tipler size tevsiyem sizde bir daha anlatmayin mesafeli olun
ve insafsız, vicdansız.Babam geri kafalı bir insan.
Cok uzuldum demekki babaniz da arkanizda degil. ;(Tam konuyu actım babam geldi konustu sadece götürmedi beni o kadar istemiyorum dedim o kadar anlattım götürmedi. Allah belamı verdi benim bu kadar
esinizle probleminiz hallolmazmi acaba sorununuzu bilmedigim icin soruyorum cok uzuldum caresiz gibi yazmissinizSiddet yok eger kavga arasında susarsam tabi. Susmazsam oluyor. Ama onada söyledim bana vurursan alırım darp raporunu donuna kadar alır cocugumu da çekip alırım elinden dedim
Şuan için boşanma davası açılmadığı için çocuğu alabileceginizi sanmıyorum şuan için gelmesin idare edin cocugunuzu alın gidinKızlar hemen yorum istiyorum esimle kavgalıydık biliyorsunuz. Bugun ayrılacagımı söyledim kavga kıyamet cıktı anahtarı aldı babamı aradı. Kızın gitmek istiyor dedi. Babam gelicek simdi ama cocugumu vermem lan cıkarmıs diyor polisi arasam cocuk bende kalır mı yardım edin nolır
Babam geri kafalı bir insan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?