Acil çözüm...

MissMini

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2010
668
69
123
Kızlaaar buaralar derdimiz bi kargo şirketi... İllallah ettik artik! Bikac ay önce erkek arkadasima gelmesi gereken kargoyu baskasina teslim ettiler ne isim ne adres var. Gecen hafta yine erkek arkadasim internetten bi urun aldi ve bu urun de baskasina teslim edildi. Çok sinirliyiz. Kaç aydir diğer kargodan olumlu bi dönüt alamadik. Ama bu sefer bisiler yapmak istiyoruz. Şimdiye kadar hic dava fln o tarz islerimiz olmadi ne yapmaliyiz? En kısa sürede nasıl bu işi çözebiliriz. Sikayetvar a yazdik arayip ilgilenceklerini söylediler ama kaç ay oldu ilk kargodan haber yok. Var mı çözümü?

Kargo ya veren firmada ambar tesellüm fiş no yazar.Onu alın.Kargo şirketine bu numarayı söyleyin ve kimin teslim aldığını öğrenin.Elbet bir isime ulaşacaksınız.

Bu numarayi kargo şirketine verince bi isme ulaşabilir miyiz? Çünkü kargo şirketi teslim ettiği kişinin adini fln almamis

MNG kargo mu? bir haftadır beni de çıldırttılar.Kargom bir türlü gelmedi.Hergün arıyorum verdikleri cevap kargonuzu unuttuk kusura bakmayın.Bir kargo şirketi unuttuk dermi ya:)

mng kadar berbat bı fırma yok.yurtıcı 1 yıldır ıyı..onunla calısılır ancak..bı de tnt...gercı o baya kazık :D

Yurtiçi kargoyla yasadik problemi:/ keşke geç gelseydi de baskasina vermeselerdi paketlerimizi

internet sitesinde kargo numarasını girince kime teslim edildiği yazar diye biliyorum. ayrıca şube ile değilde genel müdürlük ile görüşüp mail yağmuruna tutarsanız sonuç alırsınız sanırım

Bunların hepsi aynı 2 kere benimde Başıma geldi. Biri Aras diğeri mng başkasına teslim edilmiş üstelik benimmadıma olarak gözüküyor. Çıldırdım saydırdım ve yaklaşık 1 saat sonra kargo elime ulaştı

Back
X