Annen maaşını ver diyor veriyorsun, evlenme diyor evlenmiyorsun, bize bakmak zorundasın diyor bakıyorsun. Neden?
Tamam o annen, hepimizin annesi kutsal, kıymetli, ama bu kadarı fazla değil mi?
Sen artık kendi parasını kazanan bir yetişkinsin o parayla ne yapacağın annen dahil kimseyi ilgilendirmez.
Yazdıklarım sert olduysa kusura bakma ama bana çok yakın bir akrabamı hatırlattı durumun...
Onun ablaları var, hepsi evlenip gitmiş, kendisi ve erkek kardeşi kalmış, yıllarca mağazalarda tezgahtarlık yapıp evi geçindirdi, kardeşini okuttu, bu sırada çok kısmeti çıktı ama annesi her seferinde sen evlenirsen bize kim bakacak aç mı kalalım diyip engelledi, kardeşi okulunu bitirdi askere gitti, evlenip istanbula yerleşti, çok da iyi bir mesleği var ama ne annesine ne ablasına tek kuruş yardımı olmadı evlenince... tabi zaman aktı gitti, bu kadın ne evlenebildi, ne bir yuvası oldu... şu an 50 yaşında, hala annesine bakıyor ve hala bir isteyeni olunca annesi karşı çıkıyor, bu yaştan sonra beni damat eline baktırma diyor...
hayat sandığımızdan çok daha hızlı geçiyor, tamam aile çok kıymetli ama her zaman önce ben diyeceksin, yarın çok pişman olursun.