Acil - Fiziksel Şiddet - Aile Kaynaklı Boşanma

Anlatmayayım diye pislik çıkarmadan boşanır demek istedim ben

Şiddete uğrayan kim? Neyin pisliğinden korkuyorsun bu kadar? Ailem deme oraları geç ailen eninde sonunda öğrenmeyecek mi? konuda yerlerde sürükledi yazmışsın kanım dondu. sonrasında şiddet dediğim ufak sıyrıklar gibi bir mesajın vardı onu silmişsin. Sen aslında bu şiddeti çoktan normallestirmissin.

Onun valizini toplayıp kapıya koydum anahtarları aldım çıktım
Inşallah bunu gerçekten kendin için yapmışsındır, umarım bundan sonrası senin için daha az yıpratıcı olur , kararlı dur ve sakın bir an bile geri adım atma , boşanmadan vazgeçsen bile iyice kapında köpek et ve hemen dava aç kesinlikle , geri dönmek gibi bir ihtimaliniz olursa eğer; bir daha ailesini evine dahil etmemesi ve sizi o saçma insanlarla muhattap etmemesi karşılığında dön, tabi dönmek ne kadar doğru olur o konu tartışılır artık orası sana kalmış, gelişmeleri yaz mutlaka Allah kolay eylesin imtihanını..

Anlatmayayım diye pislik çıkarmadan boşanır demek istedim ben
Ben seni çok iyi anliyorum. Ayni yollardan gectim ben de. Sen haklisin deyip annesinin iki lafiyla onlari temize çeken seni suçlayan koca çok zor. Kocan degismeden bir şey olmaz bu evlilikten. Ama degisecege de benzemiyor. Benim koca yontuldu degismeye calisti hala da enerji sarfediyor bu konuda , en azindan biz bir yol katettik, evliligimin ilk zamanlariyla şimdi arasinda koca bir uçurum var yasanir hale geldik. Adam annesi bize gelmek istediginde bile benden izin aliyor artik izin vermezsem getirmiyor, bu noktaya gelmek çok zamanimi aldi çok yipratici ama oldu. Eşinde bu işigi göruyor musun sen ? Siz yerinizde sayiyorsunuz. Sonunuzu göremedim eşinde bu ışıgı görmuyorsan hic bekleme o evde. Ne dersen de ben içini hissediyorum ayrilmaya hazir degilsin kendine bahane üretiyorsun ayrilmamak için. Böyle hissetmen de normal suçlamiyorum.

Yani, hadi adam kabul etti, boşandılar, kızlarının boşandığını ne zamana kadar bilmeyecekler?

Benim düşündüğüm gibi değilse, çilek gerçekten boşanmak istiyorsa çok ütopik hayaller peşinde. Aile mahkemelerinin önünden geçemiyoz.

Deli bozuk bir aile ortada ,es olamayan koca ortada ,eee siddette var simdi cigirindan cikmayacakta ne zaman cikacakta ailenizin haberi olacak . Boyle tepmeyi basmak filanda degil ese dosta gitseniz bulur vs diyorsunuz yani 3gun gidip geriye o sacma sapan eve doneceksiniz . Bize simdi neyi soruyorsunuz .
Ben olsam ne mi yapardim arardim polisi alirdim raporu sonrada burnundan fitil fitil getirerek bosardim

Daha buyuk bir dayak sonrasi sizi hastaneden toplarsa babaniz iste o zaman saldirip , tansiyonu cikar sizde keske daha once gitseydim dersiniz.

Di mi di mi, lafa gelince ailesi değil sorun kocam oluyor ama. Bilinçaltı nasıl da bir yerden dökülüyor.

Of…
Tabi doğru diyorsun. Aile kızlarıyla görüşmeye devam ediyor mu ?

Benden boylesi büyük bir olayı ne sebeple olursa olsun saklasa kızım bir daha ona guvenemezdim sanırım.

Bakın biz burda okurken bunun sebebinin kocanizi affetme eğilimi içinde olmanıza bağlıyoruz kim bilir aileniz ne düşünür? Kızım onu yerlerde sürükleyen adamı affedebilir?! O yüzden bize soylemedi diye düşünmezler mi? Ne kadar aşağılayıcı bir durum.

Ailenize söylemeyerek onlara iyilik yapmıyorsunuz.

Uyanın bu sacmaliktan!!!

Yav saf misin bacim ne halleri varsa gorsunler Sen caninin derdine dus.

Ben mesaj silmedim. Hastane bunu söyledi
esa

Hepinize yazamıyorum ama hastanedeyim ben dönmeyeceğim ona köpek de olsa kendi havlasın artık

Evliliği sürdürmeyeceğim zaten. Tamam ailene anlatmayacağım babanın bilmesini istemediklerini nafaka vs de istemiyorum boşan git demek isteğim.

O zaman yarın taslak bir anlaşmalı boşanma protokolü hazırlatın.

Biz geçinemiyoruz artık bunu sen de biliyorsun işi bitirelim diyin.

Yok boşanmam derse akşam darp raporunu alın, avukatla görüşüp çekişmeli açarsınız.

Yoksa şu an bekledikçe kavga ertelenmiyor sadece şiddeti artıyor buna emin olabilirsiniz.

Olayları kontrol etmek istiyorum diyorsunuz o zaman ipleri elinize alın. Aileniz olanları duyacaksa da sizden duysun eş ailesinden acil servis doktorundan değil.

Ne bekliyorsun? Babasını arayıp rezil etsene anlatsana her şeyi. Sonra ailenin yanına git. Hatta ailenin yanına gidince ara.
Boşanmaya niyetiniz yoksa bile yapın bunu. Adam iyice ezmesşn bari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…