- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.992
- 548
Değiştir o zaman. Ailemde ve çevremde boşanma çok normal bi şey. Kuzenim hayallerimiz uymuyor diyerek pazartesi günü boşandı henüz.
Çevreme hesap vermek zorunda değilim.
Evlenmeye merakım yok ama bulunur da yenisi gerek olursa. Tek kaygım ailem ben anlatamadım
Sacmalamayin yahu.. boşanma gibi büyük bir olay yasayip anca ailenle görüşmüyorsan haberleri olmaz( o zaman bile duyarlar illa eş dosttan) haberleri olursa illaki dahil de olurlar.. çocuk masalı mi anlatiyorsunuz..Artık hiçbi şeye inanmam diyemiyorum ben valla. Ailemi dahil etmeden kurtulamaz mıyım yani?
Yani, hadi adam kabul etti, boşandılar, kızlarının boşandığını ne zamana kadar bilmeyecekler?
Benim düşündüğüm gibi değilse, çilek gerçekten boşanmak istiyorsa çok ütopik hayaller peşinde.Aile mahkemelerinin önünden geçemiyoz.
Ailesi boşan diyecek neden gitsin?Henüz boşanmak istediğinizi bilmiyor eşiniz. Duyduğunda size zarar verebilir. Şiddeti hemen anlatmak zorunda değilsiniz, ailenize gidin bence hemen
Ailenizin yanına gidin tabi önce darp raporu alın.Hayır gerçekten öyle değil. Olsaydı açıkça söylerdim.
Babam evlenmemi istemedi. Ben gidip ona bana bağırdı bile desem gidip saldırır. Neticede 60küsür yaşında belli hastalıkları olan adam.
Karşısındaki pislik. Zarar görür, tansiyonu çıkar diye korkuyorum. Daha önce sadece sesinin yükseldiğini duyduğunda sinirden köpürüp hastanelik olmuştu.
İstemiyorum üzülsünler, yıpransınlar. Bu kadar kötü insanlara benim yüzümden bulaştılar zaten. Ben kendim ettim kendim buldum, onları üzmeye hakkım yok diye düşünüyorum.
Kocanız neden gecenin köründe ailenizi aramaya kalktı ben size söyleyeyim; çünkü aileniz aranızda olanları duyacak diye ödünüz kopuyor ve kötü haber kocanız da sizi sandığınızdan çok daha iyi tanıyor. Siz olaylardan ailem etkilenmesin diye ne kadar çok uğraşırsanız kocanız da bunu o kadar çok aleyhinize kullanacak.Kollarımı tartakladı ve gecenin köründe ailemi aramaya kalktı.
cok iyi bir tespit yapmissiniz.Kocanız neden gecenin köründe ailenizi aramaya kalktı ben size söyleyeyim; çünkü aileniz aranızda olanları duyacak diye ödünüz kopuyor ve kötü haber kocanız da sizi sandığınızdan çok daha iyi tanıyor. Siz olaylardan ailem etkilenmesin diye ne kadar çok uğraşırsanız kocanız da bunu o kadar çok aleyhinize kullanacak.
Bırakın bilsinler. Onlar sizin aileniz, bu kötü günlerde belki de tek samimi destekçiniz onlar olacaklar.
Belki konu sahibi adamın ayağını bağlayacak çocuk ile?cok iyi bir tespit yapmissiniz.
bence su an baristilar, adim gibi eminim adam bir an once cocuk isteyecek kadinin elini ayagini baglayabilmek icin... cok uzucu..
erkeklere bi sey olmazBelki konu sahibi adamın ayağını bağlayacak çocuk ile?
Çocuk demek iki taraf için de ömürlük bağ demek. Kadınlar da kocalarının ayağını bağlamak için, yerini sağlamlaştırmak için çocuk yapmak isteyebiliyor. Çocuk yap düzelir, çocuk yap ayağı eve bağlanır aklı kimlere veriliyor? Konu sahibi kaynanası ile site içi lüks daire için kapışıyor, ikisi de aynı adam için savaş veriyor.erkeklere bi sey olmaz
nereden buluyorsunuz bu bilgiler yavÇocuk demek iki taraf için de ömürlük bağ demek. Kadınlar da kocalarının ayağını bağlamak için, yerini sağlamlaştırmak için çocuk yapmak isteyebiliyor. Çocuk yap düzelir, çocuk yap ayağı eve bağlanır aklı kimlere veriliyor? Konu sahibi kaynanası ile site içi lüks daire için kapışıyor, ikisi de aynı adam için savaş veriyor.
Eski konusu var.nereden buluyorsunuz bu bilgiler yav
cok iyi bir tespit yapmissiniz.
bence su an baristilar, adim gibi eminim adam bir an once cocuk isteyecek kadinin elini ayagini baglayabilmek icin... cok uzucu..
Bunca gördüğünüz örnekten sonra böyle düşünmenizi anlıyorum. Ben az daha cesaretsiz ya da ailesi olmayan biri olsaydım insanlar böyle der diye susar etkilenirdim yazdıklarınızdan belki bir daha dayak yesem burda yardım bile istemezdim. Yargılarınıza üzüldüm. Çocuk düşünmedim, düşünmüyorum. Kimseyi de çocukla bağlama düşüncem olmadı. Nişanlıylen kördüm söz verdi diye düzelir sandım. Ama kötü evlilik çocukla düzelmez biliyorum. Hiç böyle insanlar görmediğim için ve kendim öyle olmadığım için insan sözünü tutar sandım. Eşimle barışmadım. 3 gün ailemin evinde kaldım, evime döndüm o evden ayrıldı kapı kilitlerini değiştirttim. Devamını diğer mesajlarda anlatacağım.Belki konu sahibi adamın ayağını bağlayacak çocuk ile?
Bu çok doğru bir tespit. Gerçekten yumuşak karnımı benden iyi biliyormuş anladım. Aynen de öyle oldu. Artık rezalet çıkartırsan çıkart ben kendim anlatırım senden kötü olacak değiller ya dememle duruldu.Kocanız neden gecenin köründe ailenizi aramaya kalktı ben size söyleyeyim; çünkü aileniz aranızda olanları duyacak diye ödünüz kopuyor ve kötü haber kocanız da sizi sandığınızdan çok daha iyi tanıyor. Siz olaylardan ailem etkilenmesin diye ne kadar çok uğraşırsanız kocanız da bunu o kadar çok aleyhinize kullanacak.
Bırakın bilsinler. Onlar sizin aileniz, bu kötü günlerde belki de tek samimi destekçiniz onlar olacaklar.
Katip evet çok sohbet ettik, desteğini gördüm ama ithamına üzüldüm. Evim site içinde ama lüks değil. Ortalama ve güvenli.Eski konusu var.Baya sohbet ettik orda. Burda da dedi, '' Kocadan umudum kesildi, ben gitmem evden o gitsin, benim çıkamadığım yer burası. '' diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?