Acil - Fiziksel Şiddet - Aile Kaynaklı Boşanma

Hadi diyelim dediğin oldu ve adam sessiz sedasiz gitti (ki olmayacak), ailene daha ne kadar evlilik rolü yapacaksin? Bir noktadan sonra öğrenmeyeceklermi boşandiğini? Nereye kadar saklayacaksin?

Sende kuzenin gibi "hayallerim uyuşmuyordu" dersin ailene ancak güvende olursun en azindan.

Seni yaptiğin o kadar mantiksizki, şiddet kullanan adamin hiçbirşeyine güvenme. Hele konu ayrilmak olursa umrunda olmaz babana anlatçaklarin. Iftira der çikar işin içinden. Senide öldürür kesin çözüm diye. Aklini peynirli ekmekle yeme.

Bu kadar insan yanliş olamaz. Bizi dinle ve o evden çik.

Artık hiçbi şeye inanmam diyemiyorum ben valla. Ailemi dahil etmeden kurtulamaz mıyım yani?
Sacmalamayin yahu.. boşanma gibi büyük bir olay yasayip anca ailenle görüşmüyorsan haberleri olmaz( o zaman bile duyarlar illa eş dosttan) haberleri olursa illaki dahil de olurlar.. çocuk masalı mi anlatiyorsunuz..

Adam eşini yerlerde sürükleyen minnoş biri olduğundan sessiz sedasız boşanacağına eminim

Herkes kendi seçimlerini yaşar, başkaları bir yere kadar yol gösterebilir.

bana en anormal gelen sey su
kac yasına gelmıs ınsanlar nasıl evlenıyorlarsa ayrılmak ıstedıklerınde de ayrılabılırler kı ustelık konu sıddet.

ama aılem uzulur demek ne demek?
kımısı aıleme karsı gelemem, dıyor kımısı aılem uzulur dıyor...

ben boyle dıyen kısılerın ya zıhınsel ya da ruhsal problemlerı oldugunu dusunuyorum normal bırı boyle yapmaz normal bırı anormal olan ortamdan bır an evvel uzaklasır

gecen gun bır konu vardı konu sahıbı akrabasıyla evlı adam turlu ıskence edıyor
ama aıleme karsı gelemem bosanamam dıyordu 6 sene cekmıs cekmıs kalkmıs sımdı ayrılıyor ve hala hayırsız evlat mıyım kocama donsem mı bızde bosanma yok dıyordu

gercekten soyledıklerınız sıze akıllıca gelıyor mu ?
ne yapmanız gerektıgını cok ıyı bılıyorsunuz

Henüz boşanmak istediğinizi bilmiyor eşiniz. Duyduğunda size zarar verebilir. Şiddeti hemen anlatmak zorunda değilsiniz, ailenize gidin bence hemen

Dünün konusuymuş yorumlar ve gelişmeler ne durumda bilmeden ilk sayfaya istinaden yazıyorum.
Yaşadıklarını sen kaldırabiliyorsan herkes kaldırır, kimse için doğru adımı atmaktan vazgeçme.

Baban madem fevri biri olayları ilk günden tam anlamıyla anlatmazsın, alıştıra alıştıra bir kaç gün içinde anlatırsın.
Annene yada babana sözü geçen bir akrabanıza her şeyi anlat o sakinleştirebilir babanı.

Yada fevri davranmamasını yaptığı her şiddetin, yanlış hareketin davana zarar vereceğini söylersin. Ben ikinci seçeneği yapardım sanırım.

Evden gitmeden eş ve kv kişisinin yaptıklarını kp anlatır ortalığı ayağa kaldırırdım. Bırak o hale getirenler düşünsün, onlar aklamaya çalışsın kendisini. Bu haliyle suçu üstüne almış da oluyorsun. Boşanma talebin duyulduğu zaman meydan eşine ve kv kalacak. Onlarda işine geldiği gibi anlatacaklar. Eşinin sana karşı yapabileceğini düşündüğün kötü hamleleri kp önleyebilir belki bu konuda da yardımını istersen.

Ailenizin yanına gidin tabi önce darp raporu alın.
Ailenize anlaşamıyoruz,ayrılmak istiyorum diye yüzeysel anlatın. Gelirse görüşmek istemiyorum,konuşulacak birşey kalmadı vs diye de ekleyin.
Kendi ailenizi anlıyorum,üzulmesinler diye düşünüyorsunuz ama siz terkedince eşinizin ailesi iyi yada kötü ayrılmanız farketmeksizin,zaten duyacaklar,konuşacaklarda,bunu engelleyemezsiniz ki.
Boşverin bundan sonra kim ne diyecek. Önemli olan sizin daha fazla zarar görmemeniz. Şiddet görmüşsünüz,biraz daha gözü dönse size daha büyük zarar verebilir bu adam zira pişman olmamış ki. Yaptiğının doğru olmadığının farkında değil,kendine göre haklı bile.

Kollarımı tartakladı ve gecenin köründe ailemi aramaya kalktı.
Kocanız neden gecenin köründe ailenizi aramaya kalktı ben size söyleyeyim; çünkü aileniz aranızda olanları duyacak diye ödünüz kopuyor ve kötü haber kocanız da sizi sandığınızdan çok daha iyi tanıyor. Siz olaylardan ailem etkilenmesin diye ne kadar çok uğraşırsanız kocanız da bunu o kadar çok aleyhinize kullanacak.
Bırakın bilsinler. Onlar sizin aileniz, bu kötü günlerde belki de tek samimi destekçiniz onlar olacaklar.

cok iyi bir tespit yapmissiniz.

bence su an baristilar, adim gibi eminim adam bir an once cocuk isteyecek kadinin elini ayagini baglayabilmek icin... cok uzucu..

bence su an baristilar, adim gibi eminim adam bir an once cocuk isteyecek kadinin elini ayagini baglayabilmek icin... cok uzucu..
Belki konu sahibi adamın ayağını bağlayacak çocuk ile?

erkeklere bi sey olmaz
Çocuk demek iki taraf için de ömürlük bağ demek. Kadınlar da kocalarının ayağını bağlamak için, yerini sağlamlaştırmak için çocuk yapmak isteyebiliyor. Çocuk yap düzelir, çocuk yap ayağı eve bağlanır aklı kimlere veriliyor? Konu sahibi kaynanası ile site içi lüks daire için kapışıyor, ikisi de aynı adam için savaş veriyor.

nereden buluyorsunuz bu bilgiler yav

Belki konu sahibi adamın ayağını bağlayacak çocuk ile?
Bunca gördüğünüz örnekten sonra böyle düşünmenizi anlıyorum. Ben az daha cesaretsiz ya da ailesi olmayan biri olsaydım insanlar böyle der diye susar etkilenirdim yazdıklarınızdan belki bir daha dayak yesem burda yardım bile istemezdim. Yargılarınıza üzüldüm. Çocuk düşünmedim, düşünmüyorum. Kimseyi de çocukla bağlama düşüncem olmadı. Nişanlıylen kördüm söz verdi diye düzelir sandım. Ama kötü evlilik çocukla düzelmez biliyorum. Hiç böyle insanlar görmediğim için ve kendim öyle olmadığım için insan sözünü tutar sandım. Eşimle barışmadım. 3 gün ailemin evinde kaldım, evime döndüm o evden ayrıldı kapı kilitlerini değiştirttim. Devamını diğer mesajlarda anlatacağım.

Bu çok doğru bir tespit. Gerçekten yumuşak karnımı benden iyi biliyormuş anladım. Aynen de öyle oldu. Artık rezalet çıkartırsan çıkart ben kendim anlatırım senden kötü olacak değiller ya dememle duruldu.

Eski konusu var. Baya sohbet ettik orda. Burda da dedi, '' Kocadan umudum kesildi, ben gitmem evden o gitsin, benim çıkamadığım yer burası. '' diye.
Katip evet çok sohbet ettik, desteğini gördüm ama ithamına üzüldüm. Evim site içinde ama lüks değil. Ortalama ve güvenli.
Bu evi ben buldum, ev kira yani kapışacak bir şey yok. Evi günlerce aradım, depozito, emlakçı vs mdedim evimi çok sevdim ve şimdi yalnızken de kalacağım, gece güvenle tek uyuyacağım bir yer. İşin maddi boyutunda da şu an kiralar tam 3 katı. Taşınma, depozito, fazla kira neden ben ödeyeyim tek kalacağım memlekette. Sorun çıkaran düzen bozan ben değilim. KV ise sadece pislik için bunu isteyen biri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…