- 14 Ağustos 2016
- 2.001
- 3.637
- 133
- Konu Sahibi evhanimi1970
-
E bu kızda mensup olduğu dini beğenmiş ve sormuş neyi merak ettin, zaten cümlede cevabı vardı, neden sormuş çünkü dini beğenmiş
Hayır ikisinden biri zina olarak kabul ediliyor ya toplumumuzda ondan dedim :)Araştır ama zina işine hiç girme istersen çünkü benim dini nikahım yok ayrıca imama gitmedik yani,ben zina mı yapıyorum, bence sen komple nikah kelimesinden yola çıkarak bir araştır
kusura bakmayın neyi sorup sormayacağımı önceden size haber verip sizden izin alıp o doğrultuda hareket etmeliydim, bağışlayın lütfen.
dini nikah mı nikah dediği? şakaNikah olunca resmi zannettim.oy oy oy evlerden uzak...yorum yokkkkk
..
İzin alma da tutarlı ol, bir önceki mesajda merak ettim neden sordunuz diyosun akabinde herkes herseyi merak etmese dünya daha yaşanılır olur diyosun, bence de öyle.
Hayır ikisinden biri zina olarak kabul ediliyor ya toplumumuzda ondan dedim :)
İzin alma da tutarlı ol, bir önceki mesajda merak ettim neden sordunuz diyosun akabinde herkes herseyi merak etmese dünya daha yaşanılır olur diyosun, bence de öyle.
dini nikah mı nikah dediği? şaka
bende sabahtan beri o senin eşin nikahınız var falan diye yorumluyorum
Kesinlikle şimdi burda bana doğru geleni söyleseydim birsürü kişiye cevap vermekle uğraşmak zorunda kalacaktım ve artık bıraktım çünkü anlamıyorlar !Ama sen toplumu değil kendini baz alan bir kadınsın değil mi, bak işte çelişkin burda başlıyor,yüz yüze daha iyi anlaşırdık sanıyorum
yoo hayır verdiği cevap doğrultusunda bir şey yazacaktım, yanlış anlamamak adına önceden sordum. kötü bir şey yazmayayım, incitmeyeyim diye.
Kafanız çok güzel de ona girmeyeceğim. Arkadaşın konusunu neden karıştırdınız kendi sorununuzla? Gelen yorumlara bakın millet sizin dini nikahınızı konu sahibi yapmış gibi algılıyor.Resmi dini çok farklı dimi:)
O dine geçecekmiş iyi oldu öğrendiğimiz
konu içinde konu doğmuş yaniKonu sahibinin nikahı var, resmi
Başka bir arkadas resmi nikajtan hoşlanmıyormuş imam nikahı varmış
ben size sormamıştım. sorumu sordum cevabımı da aldım.
konu içinde konu doğmuş yani
keşke resmi nikahın sadece kadınları korumak amaçlı yapılan bişey olduğunu anlasalarda sonra hoşlanmasalar yoksa yasalar önünde resmi şekilde sevişelim diye yapılmamış
İşgüzarlık stresimi alıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?