- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.179
- 898
- Konu Sahibi evhanimi1970
-
Çok şükür dini nikahınız da varmış ya ,ne diye her karşıt mesajı üstünüze alınıyorsunuz. Dini nikah da oyuncak zaten, çok şükür o varsa resmi de olsa güzel olur, dini nikahın hukuki hiç bir yaptırımı yok malum.Ona bir lafım yok tepkim sadece bu ahlak bekçiliği yapan namus timsali insanlara herkesin kendi görüşü ben sevişip çocuk yapmak için izin alacak değilim kaldı ki dini açı diyecekseniz çok şükür dini nikahım da var ama soyadım aynı olmadığından yerilmeye hiç niyetim yok
Erkek arkadaşıyla aynı evde kalmasına izin verme , ve kızınla arkadaş gibi ol
Olan olmuş sonucta bence bu seklde dusunmeyn ne ysandgnı bilemeyz henuz 20 yssında gencecik bir kız sonucta herkes hata yapar en azından telfi etmişler dha kptusu de olblrdiAltini alirken biyeri incinmesin diye bacaklarini tutup havaya kaldiramadigim, uyurken yuzune konup rahatsiz etmesin diye 1 saat sinek kovaladigim, bisey yedirirken bogazinda kaldiginda sirtimdan incecik ter akittigim, sacini baglarken acidiginda ay dese bile kendime kizdigim...
Kokusuna doyamadigim kizim..
Gun gelecek beni karsisina alacak ve ecel terleri dokerek boyle bir aciklama yapacak!
Allahim sen beni boyle bir yuzlesmeden koru yarabbim..
Anne olmadan anneleri anlayamiyoruz maalesef.....
Belki güzel olurdu ama ben resmi nikah konusunda daha çocuk yaşımda travma yaşadım o yüzden istemiyorum bunu gizlemeye çalıştıkça olmuyor işteÇok şükür dini nikahınız da varmış ya ,ne diye her karşıt mesajı üstünüze alınıyorsunuz. Dini nikah da oyuncak zaten, çok şükür o varsa resmi de olsa güzel olur, dini nikahın hukuki hiç bir yaptırımı yok malum.
Erkek arkdasinla birlikte yasamana izin verdiyse.Hic bir sorun olmaz merak etme..Kızlar merhaba lütfen yargılamadan yol gösterici bir şekilde yazın,çünkü bu konuyu bugün çözmem gerek artık
Ben 20 yaşındayım erkek arkadaşımla aynı evde yaşıyorduk ben öğrenciyim o memur.
okulum yarım dönem kaldı.
Annem haziran ayından beri biliyor erkek arkadaşımla yaşadığımı.Bir sorun olmadı düzgün biri diye bişey demedi.
Fakat ben o dönemde hamile olduğumu öğrendim.Kimseye söyleyemedim.5 aylık hamileyim.
Birden nikah kıydık çocuk olacağı için,kimsenin haberi yokken.
Şimdi çok vicdan azabı çekiyorum nefes alamıyorum.
eşimi çok seviyorum çok iyi anlaşıyoruz harika bir baba adayı,okuluma rahatça devam ediyorum.
anneme bunu söylemek istiyorum artık çünkü canım acıyor.
bugün annemle buluşacağım nerden nasıl başlayacağım bilmiyorum.
Göbeğim henüz çıkmadığı için anlamadı hamile olduğumu ..
ağlamaktan canım çıktı artık,annem benim her şeyim ondan bir şeyler gizlemek canımı yakıyor,bir yandan eşimle o kadar mutluyum ki.
şimdi anneme güzelce nasıl anlatırım her şeyi?akıl verin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?