- 14 Ağustos 2016
- 4.559
- 21.570
- 238
- Konu Sahibi evhanimi1970
-
artık yapacak bişey yok evlisin hamilesin geri dönüşü varmı anlat kurtul bu yüktenBaşta bana içim rahat değil yanımıza gel diye çok dedi ben direttikçe kabullendi.Normal şartlarda aynı evi paylaşmamda rahatsız ediyordu ama eşime de güvendi.eminim diretmesem o gün beni evden alırdı. bi o gün öğrendiğinde bu kadar pişmanlık yaşadım bi de şu 5 aydır nefes alamıyorum sanki
hayat görüşü ,yapısı ,kaba tabir mezhebi artık nasıl anlamak istenirse teyzemiz evli olmayan bir çiftin aynı çatıda yaşamasına sıcak bakıyormuş.
bu yüzden fıtratı buna müsaitmiş bence kaldırabilir rahatça söylenebilir dedim.
Başta bana içim rahat değil yanımıza gel diye çok dedi ben direttikçe kabullendi.Normal şartlarda aynı evi paylaşmamda rahatsız ediyordu ama eşime de güvendi.eminim diretmesem o gün beni evden alırdı. bi o gün öğrendiğinde bu kadar pişmanlık yaşadım bi de şu 5 aydır nefes alamıyorum sanki
yok be hıc üzme kendını sen annene saygısızlık yapmadın kı onu cok seviyorsun oda seni keske bı ona deseydın anne hamıleyim nıkahıma gel falan o zamanda korktun sanırım karsı cıkar dıye
Tam olarak kaç haftalıksın? konuyla alakasız kendimle kıyaslıyorumda
Birincisi annemde çok sıcak bakmadı ama direttim ne yapacaktı döve döve evine götüremezdi.
Çocuğunu kaybetmek istemediği için sustu.Şimdide olan olmuş deyip kabullenecek ama ben oınu üzdüğüm için yazdım.
yorumunuzdan fıtratı bu mezhebi geniş gibi bir şey algılanıyor.bu anlamda mı dedin bilmiyorum.
ama bana göre evlilik dışı yaşamaya aa namussuzlar denilmesi de saçmalık.herkesin kendi yaşamı mezhebi geniş ya da yobaz demek saçma.Şayet yorumunuz bu kasttettiğim anlamda değilse kusura bakmayın
Bu saatten sonra doğuma hazırlık falan kaynar arada ama madem aldır demeyecek ne diye gizledin be kızım
eşinle beraber anlat sana destek verecektır kesinkarşı çıkmazdı daha geçen gün hadi evlenin torun verin dedi bana.
o an ben hamileyim diyemedim bilmiyorum sevindim ama üzüldüm de.şoktaydım sanki.
nikahsız yaşamamız rahatsız ediyordu evlenmeme bir yandan sevinecek heel torununa ama ona nasıl anlatacağım bilmiyorum.
çok denedim ama cümleleri toparlayamadım
YOOOO ASLABirincisi annemde çok sıcak bakmadı ama direttim ne yapacaktı döve döve evine götüremezdi.
Çocuğunu kaybetmek istemediği için sustu.Şimdide olan olmuş deyip kabullenecek ama ben oınu üzdüğüm için yazdım.
yorumunuzdan fıtratı bu mezhebi geniş gibi bir şey algılanıyor.bu anlamda mı dedin bilmiyorum.
ama bana göre evlilik dışı yaşamaya aa namussuzlar denilmesi de saçmalık.herkesin kendi yaşamı mezhebi geniş ya da yobaz demek saçma.Şayet yorumunuz bu kasttettiğim anlamda değilse kusura bakmayın
İlerde senin çocuğunda sana yapınca görürüm der. Benimki öyle demişti :)bilmiyorum hadi şimdi diye çok gittim eve söylicem dedim tıkandım hep.o kadar şefkatli bir annem var ki söylediğimde üzüleceğini bilmek canımı çok yaktı yapamadım
İlerde senin çocuğunda sana yapınca görürüm der. Benimki öyle demişti :)
yok cnm ne kutsallıgı resmı nıkah altında birbirlerini aldatan ama nedense yakalandıgında ben evliyım dıyen insanlar cookk nvarYOOOO ASLA
kocasını/karısını aldatan döven ama NİKAHLI olan insanlar her zaman namuslular zina yapmalarına rağmen
Bizim Müslümanlığımız bile sorgulanıyor evli değiliz dediğimizde ama dini nikahımızın olup olmadığı sorulmuyor
Eşleriniz sayıp söverken bize sevgililerimiz en ufak laf etmiyor
Ama evlilik müessesi çok kutsal
Hop hop abartma kızım ya naptın sen bak annen torunu olacağı için sevinecektir. Ama bebeğini üzmeye Hakkın yokya zaten ben ağlayınca dayanamayan bir kadın annem.olan olmuş diyecek ama onu üzdüğüm için bebeğime bile tam sevgi veremiyorum şimdiden.tekmesini her hissettiğimde birden annem geliyor aklıma haketmiyorsun öyle bir kadını diyorumona çok ihityacım var omzunda rahatlamaya
Biz 2 kere ev değiştirdik bu yüzden neymiş zina yapıyormuşuz Ada'mın evinde bak bak Nasıl edepsizlik bu kendisi kızı yaşındaki kadınları süzerken çok ahlaklı amayok cnm ne kutsallıgı resmı nıkah altında birbirlerini aldatan ama nedense yakalandıgında ben evliyım dıyen insanlar cookk nvar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?