- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.301
- 598
- Konu Sahibi evhanimi1970
-
Ne açıdan?
Biraz daha açıklayıcı olabilir misin ?Her acıdan.
Hamileliği öğrenir öğrenmez söyleseydin hemen düğün olurdu, yani ne bileyim belki annenin hayalleri vardı kızının kınası düğünü bohçası şusu busu, anne olunca sen de anlayacaksın evlat başka oluyo
Ne bileyim toruna elbet sevinir de sahipsiz gibi gizli gizli evlenmen...
Ona bir lafım yok tepkim sadece bu ahlak bekçiliği yapan namus timsali insanlara herkesin kendi görüşü ben sevişip çocuk yapmak için izin alacak değilim kaldı ki dini açı diyecekseniz çok şükür dini nikahım da var ama soyadım aynı olmadığından yerilmeye hiç niyetim yokKendi adıma bir önceki mesajımda yazdıklarım açısından, isterim ki çocuğum sevdiceğini evleniyoruz diye tanıştırsın benimle, elimden geleni maddi manevi yapayım yanlarında olayım
ya zaten ben ağlayınca dayanamayan bir kadın annem.olan olmuş diyecek ama onu üzdüğüm için bebeğime bile tam sevgi veremiyorum şimdiden.tekmesini her hissettiğimde birden annem geliyor aklıma haketmiyorsun öyle bir kadını diyorumona çok ihityacım var omzunda rahatlamaya
Ona bir lafım yok tepkim sadece bu ahlak bekçiliği yapan namus timsali insanlara herkesin kendi görüşü ben sevişip çocuk yapmak için izin alacak değilim kaldı ki dini açı diyecekseniz çok şükür dini nikahım da var ama soyadım aynı olmadığından yerilmeye hiç niyetim yok
Biraz daha açıklayıcı olabilir misin ?
Ona bir lafım yok tepkim sadece bu ahlak bekçiliği yapan namus timsali insanlara herkesin kendi görüşü ben sevişip çocuk yapmak için izin alacak değilim kaldı ki dini açı diyecekseniz çok şükür dini nikahım da var ama soyadım aynı olmadığından yerilmeye hiç niyetim yok
20 yaşına kadar gözümden sakınacağım kızım beni ezerek sevgilimle beraber yaşayacağım diye diretip kendi arasında benden habersiz nikah yapıp bir de 5 aylık hamile olması.
Kimsenin hayatı beni ilgilendirmez.Konu sahibinin hem de hiç.Kendisi ,eşi ve annesi düşünsün...Sadece konuyu okuyunca içimden geçenleri yazdım.
Habersiz nikahı onaylamıyorum kesinlikle ama sevdiği güvendiği insanla yaşamak istemesi çok normal ki bence evlenmeden önce bi süre yapılması gerekli20 yaşına kadar gözümden sakınacağım kızım beni ezerek sevgilimle beraber yaşayacağım diye diretip kendi arasında benden habersiz nikah yapıp bir de 5 aylık hamile olması.
Kimsenin hayatı beni ilgilendirmez.Konu sahibinin hem de hiç.Kendisi ,eşi ve annesi düşünsün...Sadece konuyu okuyunca içimden geçenleri yazdım.
Baskı?Ne açıdan diyeChelzy e baski yapip duranlar var.
Hangi anne kizini elli duvakli evinden cikarip sonra torun sahibi olmak istemez ki?
Sonradan kizinin evlenip cocuk sahibi oldugunu öğrenmek çok mu iyi birsey?
diretmediğini yazmıştı, ezmek filan nereden çıkarıyorsunuz?
Ben çok mutluyum açıkcası çok şükür ki kocam(!) bugüne kadar ne aldattı ne dövdü ne sövdü ailem de damatlarını gayet seviyor e daha ne diye üzüleyimsize herhangi bir şey söylemek kimsenin harcı değil, kimse namus bekçiliğine de soyunmasın. ne biliyoruz yaşadıklarını da hakkında herhangi bir şey söyleyebilelim, sizi kınamak da haddimize değil. demek ki öyle olması gerekiyormuş o zaman ve olmuş. lütfen siz de üzülmeyin.
Habersiz nikahı onaylamıyorum kesinlikle ama sevdiği güvendiği insanla yaşamak istemesi çok normal ki bence evlenmeden önce bi süre yapılması gerekli
Ne açıdan diyeChelzy e baski yapip duranlar var.
Hangi anne kizini elli duvakli evinden cikarip sonra torun sahibi olmak istemez ki?
Sonradan kizinin evlenip cocuk sahibi oldugunu öğrenmek çok mu iyi birsey?
Neden ağır olsun ki?Baskı?
Her insan kendi tercihiyle yuva kurar bu evlenip ya da evlenmeden sevip ya da sevmeden birsürü sonuç çıkar ortaya sadece Allah'a bu şekilde yalvarıyorum bunu yaşatma demesi çok ağır bir laf
Kendi hayatımdan örnek vereyim çalışıyordum aynı Zaman'da okuyordum İşi bırakYa yaptığın şeylerin arkasında durur benim doğrum bu böyle yaşıyorum dersin ya da böyle ne yapıcam moduna girmezsin
Kimse kusura bakmasın da benim hayatım benim kararım bıdı bıdısı ancak kendi paranı kazandığında başlar, bu kız 20 yaşında okuyo ya adamdan para alıyo ya annesinden, genel konuşuyorum bu insanlar itici geliyo bana,senin hayatınsa komple üstüne al maddi olarak birine bağlı manevi açıdan özerk olmak diye bi dünya yok
kendi halinden memnunsa bilemeyiz ben çalışıp okuyordum işi bırak okul bitince çalışacaksın zaten dedi sürekli bıraktım hiç para istemedim gizliden gizliye ya cüzdanıma ya çantama koyduYa yaptığın şeylerin arkasında durur benim doğrum bu böyle yaşıyorum dersin ya da böyle ne yapıcam moduna girmezsin
Kimse kusura bakmasın da benim hayatım benim kararım bıdı bıdısı ancak kendi paranı kazandığında başlar, bu kız 20 yaşında okuyo ya adamdan para alıyo ya annesinden, genel konuşuyorum bu insanlar itici geliyo bana,senin hayatınsa komple üstüne al maddi olarak birine bağlı manevi açıdan özerk olmak diye bi dünya yok
Birincisi annemde çok sıcak bakmadı ama direttim ne yapacaktı döve döve evine götüremezdi.
Çocuğunu kaybetmek istemediği için sustu.Şimdide olan olmuş deyip kabullenecek ama ben oınu üzdüğüm için yazdım.
Ben mi yanlış okudum diye baktım da siz pek okumamışsınız konu sahibinin bu yorumunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?