- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.302
- 598
- Konu Sahibi evhanimi1970
-
Yahu ben annenim babamın iznini aldım bu konu da tamam babamın arkasından bi miktar iş çevirmiş olabilirim ama annem en başından beri biliyordu
Demek bu konuda bana nasip oldu bu laf, evet önce yaşayıp sonra ölücem
Yok hiç gerek yok burda okuyup yorum yazmayan çok insan var banlanmam gereksin istemiyormnYorumlarına istinaden yazıyorum,ama.dedigim gibi çok dolmuşsun ayrı konu açıp hikayeni paylaşabilirsin
ingilizce ve rusça biliyorum çeviri yapıyorum şuan ayrıca bilgisayar web site üzerine çalışıyorum aylık 3 bin lira kazanıyorum. 2 yıldır eşimle aynı evi paylaşıyorum kira fatura bana ait,ev masrafları gibi şeyler ona ait tek kuruş almadım.
babasız büyüdüğüm için sigortasız olarak küçük yaştan itibaren hep kendi harçlığımı çıkarmak içinde garsonluk,markette kasiyerlik yaptım.
2 yıldır maddi anlamda rahatım .canım çıkana kadar çalışıyorum geç geldiğim oluyor üstüne dersler eklenince zor geldiği oluyor ama başka türlü aynı evde yaşamayı da kabul edemezdim.annemden dahi harçlık alamayan biriyim ben .kendime güvenim olmasa annemden harçlık alarak benim hayatım diye söylemde bulunmazdım
Takdir ettim
Kendine güvenin de tam olduğuna göre korkacak ya da üzülecek birseyin yok
Ben dininizi çok beğendim. Hangi dine mensupsunuz?Resmi nikah hiçbir zaman hoşuma gitmedi soyad alma mevzusu falan değil
Sadece sevmedim istemedim bu yüzden de olmadı
Dini boyutuna gelince herkesin inançları var bazısı fazla bazısı az benim ve eşimin dini inancı dolayısıyla biz bu yolda ilerledik
Keske en basta soyleseydin herseyi
kendime güvenim tam,o ne der korkumda yok önemsediğimde .tek sıkıntım annemin bana göre düşünce yapısı daha farklı .o yüzden üzülebileceğini düşünmem.en hassas noktam çünkü annem .
İçip içip uyduruyoruz birşeyler işteBen dininizi çok beğendim. Hangi dine mensupsunuz?
O ne der korkun da yok önemdediğinde?
Ama hassas noktan annen
Resmi nikah neden hoşunuza gitmedi?Resmi nikah hiçbir zaman hoşuma gitmedi soyad alma mevzusu falan değil
Sadece sevmedim istemedim bu yüzden de olmadı
Dini boyutuna gelince herkesin inançları var bazısı fazla bazısı az benim ve eşimin dini inancı dolayısıyla biz bu yolda ilerledik
Ben dininizi çok beğendim. Hangi dine mensupsunuz?
ohh valla banlanma riskini göze aldım ve yazdımAynen, bende bunları yazacaktım dini nikahım yok demekle yetindim alt mesajım buydu
4 ay sonra dogum yapacaksın ve göbegın nasıl cıkmaz
sadece annen var ve hamıle oldugunu söylemıyorsun? her seyıne izin veriyor ama sen hala bişiler gızlıyorsun? ben olsam yolardım saçını başını senin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?