Acil medyum arıyorum.

Ama sen her gece bir adet dua okumuyorsun sanırım
Yok okumuorm canim suan cok detay veremiorm kusura bakma sonuc asamasinda anlatrm olani biteni.insallah kavusrz[/QUOTE]

Tamam canım[/QUOTE] nasilsin canim bugun kargon gelecekti[/QUOTE]

Benim mi?[/QUOTE]yanlis hatirliyo olabilirim siz dusurunce tasidiginiz iptal mi oldu ypksa sadece gunu mu basa aldiniz?

Aynen oyle canim ustumde tasiyorum bakalim bekleyip grucez.birz karisk bnm mevzu

Ama sen her gece bir adet dua okumuyorsun sanırım[/QUOTE]
Yok okumuorm canim suan cok detay veremiorm kusura bakma sonuc asamasinda anlatrm olani biteni.insallah kavusrz[/QUOTE]

Yok okumuorm canim suan cok detay veremiorm kusura bakma sonuc asamasinda anlatrm olani biteni.insallah kavusrz

Benim mi?[/QUOTE]yanlis hatirliyo olabilirim siz dusurunce tasidiginiz iptal mi oldu ypksa sadece gunu mu basa aldiniz?[/QUOTE]

Baştan başladım. Sen ulaşabildin mi?

Ama sen her gece bir adet dua okumuyorsun sanırım

Benim mi?[/QUOTE]yanlis hatirliyo olabilirim siz dusurunce tasidiginiz iptal mi oldu ypksa sadece gunu mu basa aldiniz?[/QUOTE]

Baştan başladım. Sen ulaşabildin mi?[/QUOTE]
Ulastim canım ama fazla israrci oldugum icin azar yedim bakalim gorcez merak ediorm sonuc alabilcez mi:)

Yok okumuorm canim suan cok detay veremiorm kusura bakma sonuc asamasinda anlatrm olani biteni.insallah kavusrz

Ulastim canım ama fazla israrci oldugum icin azar yedim bakalim gorcez merak ediorm sonuc alabilcez mi:)[/QUOTE]

Bende merak ediyorum. Bazen umutsuzluğa kapılıyorum

nasilsin canim bugun kargon gelecekti[/QUOTE]

Ulastim canım ama fazla israrci oldugum icin azar yedim bakalim gorcez merak ediorm sonuc alabilcez mi:)[/QUOTE]

Bende merak ediyorum. Bazen umutsuzluğa kapılıyorum[/QUOTE]aynen canım bu derdi cekmeyen anlamaz. Insallah istegimize kavusur mutlu konular acariz burada

nasilsin canim bugun kargon gelecekti

Bende merak ediyorum. Bazen umutsuzluğa kapılıyorum[/QUOTE]aynen canım bu derdi cekmeyen anlamaz. Insallah istegimize kavusur mutlu konular acariz burada[/QUOTE]

İnş. En çok korktuğum paramın gitmesi değil umudumun kırılması

nasilsin canim bugun kargon gelecekti[/QUOTE]

Bende merak ediyorum. Bazen umutsuzluğa kapılıyorum[/QUOTE]aynen canım bu derdi cekmeyen anlamaz. Insallah istegimize kavusur mutlu konular acariz burada[/QUOTE]

İnş. En çok korktuğum paramın gitmesi değil umudumun kırılması[/QUOTE]
Aynen canim para elbet gelio ama umutsuzluk cok kotu. Gorucez bakalim ne olacak

Kızlar medyum o...y dimi. Kızlar bişey deyin ne olur aklım çok karışık.
Özelden yazışalım olmazsa. Sevgilimi cok özlüyorum ama yanlış bir şeyde tapmak istemiyorum.
Allah sizde yardımcınız olsun inşallahh.

Canim mesaj yazamiorum burdan henuz
Istersen mail ver yada burdan konusalim ama fazla detaya giremeiz burdan evet medyum o..y bey

Canim mesaj yazamiorum burdan henuz
Istersen mail ver yada burdan konusalim ama fazla detaya giremeiz burdan evet medyum o..y bey

Tamam ben sana özelden yazıyorum mail adresimi. Bana biraz sorunundan birazda bu süreçten bahsedersen çok sevinirim. Teşekkür ederim.

Arkadaşlar sizi kırmak istemiyorum. Ama herkes sevgilisinden ayrılıyor, beklediği sevgiyi, ilgiyi göremeyebiliyor, aşk acısı çekiyor. Ama sizin yaptığınız çok çok yanlış. Allah affetsin ama resmen kaderinizle oynuyorsunuz. Allah kimseye taşıyamayacağından fazla yük vermezmiş. İnsanlar evlatlarını, anne babalarını kaybediyorlar, ne acılar sıkıntılar çekiyorlar yinede sabır deyip dayanıyorlar. Bir erkek için böyle bir günaha girmek doğru mu? Kim ilk aşkıyla evleniyor ki, insanlar ne sıkıntılar yaşıyor. Allahtan hayırlısını dileyin gerisini boşverin. Umarım Allah doğru yolu gösterir en kısa zamanda dönersiniz bu yanlışınızdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…