- 9 Mayıs 2014
- 921
- 1.235
- 113
Tanımadığım planı gördüğüm evlerden farklı bir evdeyim kapası açık bir odada yatakta yatıyorum eşimle aniden uyanıp yatağın kenarına oturuyorum kapının önünde iki küçük çocuk erkek çocuğu elini uzatıyor yüzü darp içinde bize yardım et diyor ani bir hareketle iki çocuğuda kucağıma alıyorum sarılıyorum onlara kucağımda uykuya dalıyorlar yatağa koyuyorum onları odadan dışarı çıkıyorum bir yuvarlak masa iki sandalye ve bir tane burnu yüzüne göre uzun bir kadın var başörtüsü kafasının yarısını örtmüş kimsiniz diyorum o çocukların babaannesiyim diyor bende diyorum siz mi çocukları dövüyorsunuz hayır üvey anneleri dövüyor bende kızıyorum diyor kadını bırakıp mutfağa gidiyorum kapısı yok tam düz bir mutfak salçalı makarna yapıyorum bir an aklıma geliyor çocuklar uyudu diye bir kaşık ağzıma makarna alıp çocukların yanına giderken kızım o an yanımda beliriyor 10 yaşında annene bize ne Zaman sıra gelecek benimle ne Zaman yatacaksın diyorum o an bende diyorum kızım yıllarca sizinle uyuyorum o an kızım yanımdan gidiyor yatağa gidiyorum erkek çocuğunun yüzünde parmak şeklinde izler var kırmızı o an uyanıyor ve elimi tutuyor 2 keredir rüyana giriyoruz bize yardım et diye sana yalvarıyoruz bize yardım et yardım et sana çok yakınız bizi bul ve kurtar diyordu o anda deli gibi uyandım hayır olsun inş bilen varsa yorumlarsa sevinirim