Acil Yardım,Böyle Bi Durum Yaşadınızmı?Düşük Bhcg,Kahve Leke,Ağrı :(

Sağol canım, elimden bişey gelmiyor yapacak bişey yok. bekliycez, bizlerin sınavı da sabır etmek üstüne demekki... Rabbim büyüktür.
sen ne yaptın canım pıt pıtları duydun mu?

Sağol canım, elimden bişey gelmiyor yapacak bişey yok. bekliycez, bizlerin sınavı da sabır etmek üstüne demekki... Rabbim büyüktür.
sen ne yaptın canım pıt pıtları duydun mu?

Ben daha duyamadım canım ayın25-26sında gel dedi doktor ama bugün tekrar kanamam başladı of valla ne zormuş bu işler ya.RABBİM seninde yardımcın olsun canım.

Ben daha duyamadım canım ayın25-26sında gel dedi doktor ama bugün tekrar kanamam başladı of valla ne zormuş bu işler ya.RABBİM seninde yardımcın olsun canım.
Bebişin tutunmaya çalışyor üzülme... keseyi gördün sonuçta... bolca dinlen içini ferah tut, iyi haberlerini bekliyorum. bu arada benim için dua etmeni istiycem çünkü hamişlerin duası tutarmış :)
Allaha emanet ol...

Emin ol ediyorum canım dualarım seninle Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah hepimizin cümlemizin.İnşallah buradan güzel haberlerini alacağım seninde şu sağlık sorunlarınız hayırlısıyla bitsinde Rabbim acil şifalar versin.

durucum merhaba uzun zmandır göremiyorum seni buralarda inşallah kötü birşey yoktur canım.Ben bugün bebişlerin kalp atışlarını duydum içim rahatladı.RABBİM seninde gönlüne göre versin inşallah.Sende beni habersiz bırakma.

Maşallah Süphan Allah.. Ah inan çok sevindim. Biz beklemedeyiz, tahliller falan daha bi teşhis konulmadı. Bu tür sıkıntıların teşhisi geç konabiliyormuş...
Her şey yolunda giderse mart ayında tekrar denemyi düşünüyorum. Annelik isteği nasıl bişey ya, inan Allah beterinden saklasın ama o kadar sorun var ki başımda buna rağmen garip bi şekilde tekrar denemek istiyorum. sen bana çok umut oldun. İnşallah benim de olacak. Belki de tüplerimin olmaması daha iyi dir.
sevgilerimle.. iyi bak kendine
bu arada kanaman kesildi mi

Son düzenleme:

Şükür canım iyiymişsin senden haber alabildim.İnşallah olacak canım RABBİM her şeyin en iyisini bilir sen sadece vazgeçme.Kanamam kesildi canım.Sende kendine çok iyi bak canım.

Şükür canım iyiymişsin senden haber alabildim.İnşallah olacak canım RABBİM her şeyin en iyisini bilir sen sadece vazgeçme.Kanamam kesildi canım.Sende kendine çok iyi bak canım.

Sağol canım, bakalım adet olursam histeroskopi yaptırmayı planlıyorum...ondan sonra da deneme... Allah hayırlısını versin hepimize.. Sağlıcakla kucağına al inşalla sende..

Sağol canım, bakalım adet olursam histeroskopi yaptırmayı planlıyorum...ondan sonra da deneme... Allah hayırlısını versin hepimize.. Sağlıcakla kucağına al inşalla sende..

AMİN canım bizim gibi bekleyen herkesin RABBİM sesini duysunda kucaklarımızı boş bırakmasın.Beni habersiz bırakma

Canım nerelerdesin buraya yazdınmı diye kontrol ediyorum ama senden haber yok umarım kötü birşey olmamıştır seni çok merak ediyorum çünkü.

biraz toparladım, histereskopi olucam bu ay veya mart ayında. hemen arkasından 5.yi deniycem. her iki tüpüm olmadığı için şansın daha yüksek dedi doktor, bayağı moral verdi:)
senin her şeyin yolunda olmasına sevindim. bu aralar giriyorum ama ilk sayafalara bakıp çıkyorum. geç cevap verdiğim için üzgünüm canım ama yeni gördüm.
kendine ve bebişine iyi bak umarım bende sana iyi haberler verebilirim . çünkü sen benim için umut oldun...sevgilerimle

Şükür canım senden haber alabildim iyiymişsin çok sevindim canım benim inşallah buradn güzel haberlerini alacağız birlikte halay çekeriz RABBİM sağ salim bu denemende meleğini kucağına almayı nasip etsin canım.,FONT]

Böyle güzel duaya ne denir , AMİNNNNN..
2 mart da histereskopimi olucam. Sonra 7 mart da filan hastalanıyorum sanırım hemen tedaviye başlıycam. heyecanlıyım.. iki tüpümde yok umarım tekrar dış gebelik olmaz ve umarım bebiğişimi sağlıcakla kucağıma alırım ...
senin sağlığın nasıl canım kontroller nasıl gidiyor.

Hadi inşallah bakalım az kalmış canım merak etme benimde tüplerim yok biliyosun dış gebelik olmıyacak biraz güzel düşünelim her şey güzel olsun ben iyiyidim canım akşam üstü tekrar kanamam başladı normalde takmıyorum ama bayağı yoğun kanama olunca birde bel ağrısı eklenince dedim kötü bir şeyler oluyo heralde apar topar doktora gittik neyseki şükür bebişler iyi ense kalınlıklarıda iyi çıktı bugün 11+6 günlük olduk teyzesi şimdi seni bekliyoruz benimkiler kardeş lazım demi hadi elini çabuk tut seni bekliyoruz biz.RABBİM sesimizi duysun dualarımızı kabul etsin canım.Kendine iyi bak.

Ah inşallah... buradan iyi haberler veririm. Bu sefer kendimi pozitife yönlendiricem, zaten de içim de öyle bi his var...
Dinlen canım. yükün ağır. Bebişler iki tane olduğundan kanaman oluyo demekki , endişe etme annesi inşallah 12. haftayı da sağlıcakla doldurursun , riskin azalır. sevgilerimle

Bugün 12+5 olduk teyzesi ama hala bizim kanamamız dün akşam tekrar başladı bakalım ne zaman kesilecek onun haricinde iyiyiz.Sen nasılsın canım ne yaptın?

Bugün 12+5 olduk teyzesi ama hala bizim kanamamız dün akşam tekrar başladı bakalım ne zaman kesilecek onun haricinde iyiyiz.Sen nasılsın canım ne yaptın?

kesilecek inşallah canım, iyi olacak her şey. Doktor ne diyor bu durum için, hastaneye filan yatma ihtimalin varmı ? inan aylarca kanaması olan çok hamiş duydum nur topu gibi bebeklerini kucaklarına aldılar. Sen de sağlıcakla alacaksın bebeklerini inşallah.
Ben histeroskopi oldum bu gün. Bebeğin tutunmasını engelleyecek bişey yokmuş. Rahmin üst kısmında biraz katlanma vardı onu düzelttim demiş eşime. Ayrıca tüplerim yok ama girişleri çok büyükmüş bundan dolayı kaçmıştır demiş. Bu güne kadar gördüğüm en geniş tüp girişleri demiş... inşallah bu sefer iki tüpüm de yok. Sen bana çok umut oldun. Hemen başlayabiliriz dedi. tahminim çarşamba günü filan adet olurum. Hemen gidicem. 5. yi deniycez. tedaviye başlayınca buradan yazarım. kendine ve bebişlerine iyi bak :) sevgilerimle

Canım doktorun dediği 16 haftalık olana kadar devam edebilir dedi ikiz gebeliklerde rahim hızla büyüdüğü için olabiliryormuş bende artık kanamam çok yoğun olmadığı zaman kafama çok takmıyorum düşünürsem kafaları yiyeceğim sonunda her şeyi oluruna bıraktım canım.Histeroskopinin temiz çıkmasına çok sevindim her şey yolundaymış ne güzel canım inşallah burdan güzel haberlerini alacağım ay çık heyecanlandım ben RABBİM gönlüne göre versin canım RABBİM yardımcın olsun inşallah bu sefer herşey güzel olacak kendine dikkat canım.Öpüyoruz seni kocaman teyzesi:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…