Acil Yardım,Böyle Bi Durum Yaşadınızmı?Düşük Bhcg,Kahve Leke,Ağrı :(

Yol arkadaşlarım bende çok uzgunum transferimin 9.gunu değerim 25.75 çıktı ve kanamam vardı bugun kanamam yok ama belim de ağrı var lütfen yardımcı olun bana

canım daha ne istiyorsun değerin 5 üzeri gebesin o belli kanamanın durması iyi en azından şuanlık kendini zorlamazsan düşük riskin yok demektir sıra sadece iyi beslenip bebişini kilo aldırmanda yani geliştirmende iş yapmak merdiven çıkmak bebeğin gelişimini şuan yavaşlatır artık şimdi yatma zamanı veeee bir kaç gün sonra tekrar test yapıp yeni değerini öğrenme zamanı ama sakın nasılsa gebe kaldım deyip kendini hırpalama artık gezmek yasak lütfen sonra sendende kötü bi haber almayalım

Ne oldu ne olacak dıe uyku tutmuyo hep yatıyorum yanımda kimsemde yok sabah akşam eşim bakıyo ama kahve leke halen devam ediyo ve belim ağrıyo sonucu tahmin ediyorum ama allahtanda umıt kesilmez dıye elimden gelenı yapmaya çalışıyorum desteğin için çok teşekkürler kanama çoğalırsa hiç test yaptırmak istemiyorum

hiç yazmamış olsam da seni takip ediyordum.. son yazdıklarını görünce gerçekten çok üzüldüm.. hala belki dış gebelik değildir diye ümid ediyorum.. ben de bu ay başında dondurulmuş embriyo transferi oldum. 2. denememdi.. 6. günümden beri test yaptırıyordum. değerlerim çok güzel katlıyordu. ta ki 12. güne kadar. 12. gün 454 çıktı, sonrasında tam olarak 2 ye katlamadı hiç. hep %60-%70 artıyordu. değerim 1500 olduğunda keseyi gördük ama olması gerekenden çok küçüktü. sonrasında da değerim artmadı zaten. 1 hafta sonra bakıldığında 1300 e düşmüştü.. içimde, içinde oğlum ya da kızım olmayan boş bir kese büyütmüşüm. zaten yarın onunla da yollarımız ayrılacak. son 6 aya 2 deneme, bir kimyasal, bir boş gebelik ve bir kürtaj sığdırmış oldum.. benim de hayallerim bu değildi, 2010'u anne olarak kapatacaktım, anne olmadan geçirdiğim son yıl bu olacaktı ama nasip, kısmet.. isyan etme, şükret.. hamile kalabiliyorsun, inşallah bir dahaki sefere sağlıklı bir bebeğe annelik etmek kısmet olur ikimize de hepimize de..

Allah hepimizin yardımcısu olsun 3gundur gozumun yaşı dınmıyo senın kanaman varmıydı canım kimyasal gebelik boş gebelikmi oluyo kurtajmı olucam ben şimdi ne yapcam ben

Duru Merhaba,

Bugün ilk defa açtığın topiği baştan sona okudum. Bizi bizden başka kimse iyi anlayamaz. Sana ne yazsak ne söylesek biliyorum ki bunların hiç biri senin için bizim içinde geçerli bir anlam ifade etmeyecek benim hikâyemde 2004 yılından beri tüp bebek deniyorum 2009 yılına kadar denediğim tüp bebek denemeleri sürekli kalitesiz yumurta olduğu için yarım kaldı. Şimdi 22 aralıkta 4.transferim yapıldı donmuş embriyolarla 4 ocakta kan tahlili yaptıracağım bundan önceki 3 denememde hep kan sonuçlarım pozitif çıkacak kesin eminim diyordum kendi kendime ama maalesef sonu hep hüsranla sonuçlandı.Çok üzüldüm,isyan etim kendi kendime ama baktım sonuç değişmiyor ben her transfer yapıldığında ALLAHIM hayırlısıysa nasip et hayırlı değilse nasip etme YARABBİM diyorum.Bunda bir hayır vardır diyorum ve kendimi böyle teselli ediyorum belki daha kötüsü olacaktı diyorum kendi kendime.ALLAHA şükür hepimiz sağlıklı insanlarız önce buna şükretmeliyiz bence sağlıklı ve güçlü olduğumuz sürece tekrar deneyebiliriz tekrar baştan başlayabiliriz.İnşallah 2011 yılı hepimize uğur getirir.RABBİM hepimize annelik duygusunu yaşatır.AMİN

Allah hepimizin yardımcısu olsun 3gundur gozumun yaşı dınmıyo senın kanaman varmıydı canım kimyasal gebelik boş gebelikmi oluyo kurtajmı olucam ben şimdi ne yapcam ben

kanamam falan olmamıştı canım ama bugün başladı. dr um kendiliğinden de gidiyor olabilir dedi. bugün az kanamam var ama sanki reglin ilk günü sökülmeye çalışırken olan gibi damla damla.. yarın kontrol edecek, eğer hala duruyorsa saat 11.00 de kürtaj olacağım...

boş gebelik ve kimyasal gebelik farklı canım. kimyasal da geçirdim ben, onda kese falan hiç oluşamadan regl olup gidiyor bebek.. boş gebelikte kese oluşuyor ama içinde bebek yok

İnşallah kendiliğinden gider canım kurtajda olmak zorunda kalmassın çok korkuyorum inşallah bende yaşamam

İnşallah kendiliğinden gider canım kurtajda olmak zorunda kalmassın çok korkuyorum inşallah bende yaşamam

Canım merhaba,

Üzülme kafana takma diyecem ama biliyorum kendini yinede üzeceksin.Bundan sonra inşalla senin için herşey güzel olur canım ALLAH gönlüne gere versin.

Canım Selam,

İnsan böyle durumlarda ne diyeceğini bilmiyo çünkü kelimeler anlamsız kalıyo RABBİM hepimizin gönlüne göre versin.AMİN

canım kahve rengi leke önemli değil eşindende Allah razı olsun bak en azından bakıyo bir sürü arkadaş var eşleri umursamayan ama seni en az bebişin 3 aylık olanakadar hiç kaldırmasın bence gebesin sen ama düşük yapma oranı kanaması olanlarda dah kolay oluyo boşver ev işleri yemek bılaşık kalsın valla benimki 4 aylık olduğu halde bebiş dün kalktı fırını felan sildi evi temizledi

Destegın için çok teşekkur ederım adaşım eşimden allah razı olsun çok bakıyo ev işi falan hiç duşunmuyorum bı wc ye kalkıyorum o kadar bakalım bız cabamızı gösterelim gerisi allahtan ama adet olucak gıbı kahveler devam ediyo allah seninde bebeğini kucağına almayı nasip etsin

canım lekeler kırmızı olmadığı ve çoğalmadığı sürece korkma jel kullanıyormusun tatlım bu arada eşinin kıymetini bil vallaAllah onları başımızdan eksik etmesin benimde eşim çok destek oldu bana ama dedimya burda çok arkadaş var eşleri okadar bekleyişden sonra sırtını dönen peki bu arada kaç günün kaldı teste için inşallah değerin yükselmiştir

Son düzenleme:
Herkese desteklerinden dolayı çok teşekkürler.. Geç cevap verdiğim için üzgünüm ama maalesef acil hastaneye kaldırıldım 8 gün önce ve bu gün taburcu oldum. Tabi elimde kalan son tüpümü sağ tüpümü içinde de bebişimi bırakarak taburcu oldum. Cenneteki benim bildiğim ikinci meleğimi yolladım.
Neyse ameliyatımı oldum ve bundan sonra toparlanmaya çalışıcam.... iyi olup tekrar deniycem. Hastanede öyle dertler var ki bizimkiler basit kalıyor.
Daha sonra ayrıntılı yazarım, çok bilgisayar başında duramıycam ama bu başlığı okuyanlara özetle;
bu belirtileri olanlar benim yaşadıklarımı yaşayacak değil, ben nadir bir örneğim, bu belirtiler normal ve sağlıklı bir gebeliğinde belirtileri... Ne olur okuyanlar moral bozmasın...
sevgilerimle

Benzer belirtileriniz olursa ve bu topiği okursanız;

Doktoruma şunu sordum; Siz bu belirtilerden anlamışmıydınız, yani moralim bozulmasın diye mi bana söylemediniz..
cevabı şöyle oldu ; Kesinlikle şüphelenmedik, bunlar sağlıklı gebeliğinde belirtileri aynı zamanda.

Yani ne olursunuz hamileliğinizin başında benzer şeyler yaşarsanız, sakın aklınıza olumsuz şeyler getirmeyin...

Sevgilerimle

Bir şey sormak istiyorum, her iki tüp olmadığı halde tekrar dış gebelik olabilirmi ? Ben olabilir diye duymuştum ama sizlere de sormak istedim. Yani rahmin en üstüne yada altına yerleşebiliyormuş... Artık denemesemmi? Tam 1 yıl önce sol tüpüm şimdi de sağ tüpüm... Bebek uğruna canımızı ortaya koyarak biraz abartıyormuyuz ki ?

durucum iyi olduguna cok sevindim merak ettik seni .senin dondurulmusun vardı sanırın insallh toparlanınca tekrar denersin herseyde vardır bir hayır olsun da gec olsun bosver bebis ugruna herseyi cekmeye hazırız iste annelik duygusu sanırım daha yasamasakta bu duyguyu her türlü fedakarlıga hazırız

merhaba duru2 benimde 2 tüpüm alındı.dr um bana dış gebelik olmaz dedi ama rahmin dışına yerleşebildiğini bende okumuştum internette ama sanıyorum binde bir olan bişey.tüplerinin olmaması tüp bebekte pekte önemli diil.demekki gebe kalabiliyosun inşallah bi daha ki sefere hayırlısı olsun

İyi olmaya çalışıyorum daha iyi olucam inşallah.Merakta bıraktığım iiçin üzgünüm ama maalesef hastanede yattım 8gün. Evet canım var benim dondurulmuşum, ilk defa dondurulmuş embriom çıktı. AMa umutsuzum normal bi yerde tutunamıyor galiba
Desteğin için teşekkürler..

Tüplerimin gitmesine çok üzülmüyorum,zaten işe yarasalardı 8 senelik evliyim kendiliğinden hiç hamile kalamadım.. Belkide tüplerim olmayınca daha iiyi olur. Demek benzer şeyler yaşamışız. Ben de bi doktora sordum evet olabilir dedi ama çook düşük bi ihtimalmiş.
umarım hepimiz gönlümüzdeki murada ereriz...
sevgilerimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…