Acil Yardım,Böyle Bi Durum Yaşadınızmı?Düşük Bhcg,Kahve Leke,Ağrı :(

duru2

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2008
529
17
96
Kocaeli
Ne olur yardım, 4. tüp bebeğim ; 1 ve 2. si negatif. 3. sü dış gebelik(sol tüpüm alındı). bunda blastokist trnasferi yapıldı(5.günü transfer edildi) ve transferin 7.gününden itibaren kahverengi lekelenmem başladı, dün 9. günü bhcg 36 çıktı, transfer gününden beri artan ağrılarım var...
tekrar bi dış gebelikmi yaşıyorum Allahım çok korkuyorum. Blastokist transferlerinde 9. gün değeri genelde 100 üzeri çıkıyor üstelk iki tane transfer edildi ve bu ağrı da neyin nesi...
Sizlerden bi ricam var olumlu yada olumsuz her şeyi yazın ne olur, gerçekçi düşünmem lazım ki sonra dan şok olmayayım. böyle bi durum normal gebelik olamaz değilmi. Bu arada doktorum bekliycez dedi evde yatıyorum

canım ben 4 tane farklı idrar testi yaptım hepsi negatifti 11. gün kan testim 51 di yani öle 9. gün 100 olacak diye birşey yok çocuk daha küçük ve 2 tane transfer edildi diye ikiside tutacak diye birşeyde yok belkide 1 tane tuttu bu arada kasık ağrıları hepimizde oldu şuan çok şükür 14 hafdtalık oldu bebeğim kahve rengi akıntı bende olmadı ama çok arkadaştanda tutunma lekelenmesi olarak okudum bu kahve rengi lekeyi canım içini ferah tut kanaman kırmızı olmadığı sürece kahve rengi lekeyi kafana takma klasık ağrın karın şişliğin göğüs arın olabilir bunlar kullandığın ilaçların yan etkileri bence korkma rabbim hayırlısını verir inşallah

sağol cevabın için, senin blastokist miydi yani 5.gün transferimi? bu nedenle yüksek çıkmalıydı benim. bir de ağrı adet ağrısı yoğunluğunda... bebeğini sağlıcakla kucağına almanı diliyorum...

CANIM KENDİNİ BOŞUNA ÜZME. BENİMDE 2 DENEMEMDE 4.GÜN TARNSFERİ YAPILDI. TRANSFERDEN SONRA 10.GÜNDE LEKELENMEM BAŞLADI. ADET AĞRISI GİBİ AĞRIM OLDU HEP. 12 GÜND EĞERİM İSE SAdece 8 di. doktor iğnelere devam et belli olmaz. dedi. lekelenmem de sürdü 5.5 haftalık hamileliğe kadar sürdü. Allah izin vermediği için düşük yaptım. ama değer düşük olmasına lekelenmeme sürekli devam etmesine rağmen tutunmuştu. sende canını sıkma. inşallah dış gebelik gibi bir şey yoktur. maralini yüksek tut. bebeğin seninle inanıyorum buna .

sağol, bende buna inanmak istiyorum ama kırmızı kan gelmeye başladı az da olsa.. Rabbim hayırlısını versin. yarınki kan değeri bir çok şeyi açıklayacak..Bakallım hayılısı ne ise o olsun...Rabbim gönlündeki muradı versin.

lekelenmen tutunma ile ilgili ayrica 9.gunde hic de oyle 100 deger cikmaz, blostitte bile, sekinci gun daha kaniniaza yeni gecti betahcg, doktorunuz boyle niye aciklamadi anlamadim Masalalh degeriniz guzel.
bence agriniz da hamilelikle ilgili eger ohss hafif olarak da olduysaniz hamile kalinca iyice agriniz artiyorµ.
Insallah guzel haber icinizde buyuyor, bence kesinlikle hamilesin ve gayate normal bir hamillelik tabii sadece Allah bilir ama degeriniz kesinlikle kotu degil.

inşşşşşş..yarın herşey yolunda gider.....

benimki 3. gündü ama senin durumunda olanda okudum burda bence acele etme üzülmek içinde sevinmek içinde sonuçta 36 da çok düşük bir değer değil benim gebe kaldığım yerdeki profesör in üstü dikkate alınır demişti tabiki kimyasal gebelik şansı var ama bu hepimizde var hatta banada hemşire test yapınca yinede fazla sevinme gebesin ama 2. tdesti bekle gebe kalmak önemli değil değerinin yükselmesi önemli yoksa 5 üzeri herzaman gebe demektir demişlerdi

Son düzenleme:
..................................bu arada kırmızı kanama devam ederse bence bir doktoruna danış

Son düzenleme:
..................................bu arada kırmızı kanama devam ederse bence bir doktoruna danış

doktorumu daha doğrusu hemşireleri ile görüşüyorum; bişey söylemek için henüz erken testi tekrarla, dinlen dediler ve ilaçlarda ayarlama yaptılar.. değerimin düşük olduğunu onayladılar ama ikinci testten sonra değerlendirelim dediler.
gelen kan kırmızı halen ama sızıntı halinde ve ağrım azalıp artıyo.. bakalım.. inşallah iyi olur.

herkese çok teşekkürler, moral olduğunuz bana... inanın bi ümit doğdu içimde... aslında tam da kabullenmiştik eşimle negatifi, inşallah hayal kırıklığı olmaz
Rabbim bu uğurda bu kadar isteyen herkese hayırlısını ve sağlıklısını tez vakitte versin

Duru sana ne kadar sakin ol desemde olmayacaksın biliyorum..O yüzden kendimi anlatayım...2 blastokist transferi yapıldı bana..İkiside 5 AA.. Yani 1.kalite...Doktor yüksek ihtimalle ikiz tutacak diyor...11. gün dayanamayıp test yaptırıyorum sonuç 36...ağlama krizlerim başlıyor tabii o biçim senaryolar..Düşük, dış gebelik...Doktoruma soruyorum bana bilinenin aksine 5. gün embriolarının daha geç bhcg salgıladığını söylüyor..Rahatlıyor muyum?? HAYIR::Sonra test tekrarları ve 1200 olmuş...Bu arada lekelenmemlerim var...1- 2 hafta sonra aşırı ama aşırı bi kanama..Sızıntı falan değil aşırı..Hastanede buluyorum kendimi ve bebişimin kalbi gümbür gümbür...Aradan 2-3 hafta rutin kontrol hiç ama hiç birşeyim yok ve bebeği kaybetmişim...Demem o ki...ne bhcg ne kanama bebeğinin olmadığının göstergesi değil....Allaha emenet OLUN....

beni nasıl rahatlattın anlatamam,yarın sonucum ne olur bilmiyrum ama bu gece umutlu uyuyacağım sayende. Ama bunu doktorum niye söylemiyo bana iki gündür ağla ağla kocamında, aileminde canını sıktım...yine olacak diye bişey yok ama en azından bu kadar üzülmezdim.. demek blast embrio daha geç kana karışıyo, ben tam tersini biliyordum. Hemşireye de değerim düşük dedim onayladı gibi biişeyler söyledi neyse bakalım...
Senin için çok üzüldüm, Rabbim tez vakitte sağlıcakla ve hayırlısı ile dünya güzeli bebiş/bebişler nasip etsin sana..

Evet canım geç bhcg salgılarmış..Benimkinden belli zaten...36 nerde 1200 nerde??? İnan boşuna kahrediyoruz kendimizi..Kulaktan duyduğumuz şeylerle..Sonucun hayırlı olur inşallah arkadaşım..

Evet canım geç bhcg salgılarmış..Benimkinden belli zaten...36 nerde 1200 nerde??? İnan boşuna kahrediyoruz kendimizi..Kulaktan duyduğumuz şeylerle..Sonucun hayırlı olur inşallah arkadaşım..
başını çok şişirdim biliyoru mama bu değerler iki günde mi değişti?

hayır canım 4 gün sonra yaptır demişti doktorum..Yani 15. gün değerim..aslında hata bizim..Yaptırsaydın 12. gün şimdi mutlu mutlu oturuyodun :))

sağol canım, ay inşallah, bana çok umut oldun... benim lekelenmem hatta bi miktar kanamam oldu da ondan yaptırdım testi...yarın 11. günüm inşallah sonuç iyi olur.sevgilerimle

benim ilk tüp bebek tedavimdi.3 embriyo transfer yapıldı.11. gün değerim 1241 di.ama testlerden sonra ağrılarım çok oldu.aynen adet ağrısı gibi.pembe renkte kanamalrım oldu.sık sık hemde.çok korkmuştum.hamileliğimin 4.ayına kadar adet tarihimde böyle lekelenmelr olmuştu.
amaaa mutlu sonuççççç...
şuanda ikizlerim 10 aylık.çokk şükür rabbime.çok ağlamıştım.çok üzülmüştüm sizi hepinizi çok iyi anlıyorum.yüce rabbim hiç kimseyi bu duygudan mahrum etmesin.inş sende bu mutluluğu yaşar sonrasında benim gibi "çok yoruldum-bebekler çok yaramaz diye sızlanmaya başlarsın" :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…