Ne olur yardım, 4. tüp bebeğim ; 1 ve 2. si negatif. 3. sü dış gebelik(sol tüpüm alındı). bunda blastokist trnasferi yapıldı(5.günü transfer edildi) ve transferin 7.gününden itibaren kahverengi lekelenmem başladı, dün 9. günü bhcg 36 çıktı, transfer gününden beri artan ağrılarım var...
tekrar bi dış gebelikmi yaşıyorum Allahım çok korkuyorum. Blastokist transferlerinde 9. gün değeri genelde 100 üzeri çıkıyor üstelk iki tane transfer edildive bu ağrı da neyin nesi...
Sizlerden bi ricam var olumlu yada olumsuz her şeyi yazın ne olur, gerçekçi düşünmem lazım ki sonra dan şok olmayayım. böyle bi durum normal gebelik olamaz değilmi. Bu arada doktorum bekliycez dedi evde yatıyorum
canım ben 4 tane farklı idrar testi yaptım hepsi negatifti 11. gün kan testim 51 di yani öle 9. gün 100 olacak diye birşey yok çocuk daha küçük ve 2 tane transfer edildi diye ikiside tutacak diye birşeyde yok belkide 1 tane tuttu bu arada kasık ağrıları hepimizde oldu şuan çok şükür 14 hafdtalık oldu bebeğim kahve rengi akıntı bende olmadı ama çok arkadaştanda tutunma lekelenmesi olarak okudum bu kahve rengi lekeyi canım içini ferah tut kanaman kırmızı olmadığı sürece kahve rengi lekeyi kafana takma klasık ağrın karın şişliğin göğüs arın olabilir bunlar kullandığın ilaçların yan etkileri bence korkma rabbim hayırlısını verir inşallah
sağol cevabın için, senin blastokist miydi yani 5.gün transferimi? bu nedenle yüksek çıkmalıydı benim. bir de ağrı adet ağrısı yoğunluğunda... bebeğini sağlıcakla kucağına almanı diliyorum...
sağol, bende buna inanmak istiyorum ama kırmızı kan gelmeye başladı az da olsa.. Rabbim hayırlısını versin. yarınki kan değeri bir çok şeyi açıklayacak..Bakallım hayılısı ne ise o olsun...Rabbim gönlündeki muradı versin.CANIM KENDİNİ BOŞUNA ÜZME. BENİMDE 2 DENEMEMDE 4.GÜN TARNSFERİ YAPILDI. TRANSFERDEN SONRA 10.GÜNDE LEKELENMEM BAŞLADI. ADET AĞRISI GİBİ AĞRIM OLDU HEP. 12 GÜND EĞERİM İSE SAdece 8 di. doktor iğnelere devam et belli olmaz. dedi. lekelenmem de sürdü 5.5 haftalık hamileliğe kadar sürdü. Allah izin vermediği için düşük yaptım. ama değer düşük olmasına lekelenmeme sürekli devam etmesine rağmen tutunmuştu. sende canını sıkma. inşallah dış gebelik gibi bir şey yoktur. maralini yüksek tut. bebeğin seninle inanıyorum buna .
sağol, bende buna inanmak istiyorum ama kırmızı kan gelmeye başladı az da olsa.. Rabbim hayırlısını versin. yarınki kan değeri bir çok şeyi açıklayacak..Bakallım hayılısı ne ise o olsun...Rabbim gönlündeki muradı versin.
sağol cevabın için, senin blastokist miydi yani 5.gün transferimi? bu nedenle yüksek çıkmalıydı benim. bir de ağrı adet ağrısı yoğunluğunda... bebeğini sağlıcakla kucağına almanı diliyorum...
..................................bu arada kırmızı kanama devam ederse bence bir doktoruna danış
beni nasıl rahatlattın anlatamam,yarın sonucum ne olur bilmiyrum ama bu gece umutlu uyuyacağım sayende. Ama bunu doktorum niye söylemiyo bana iki gündür ağla ağla kocamında, aileminde canını sıktım...yine olacak diye bişey yok ama en azından bu kadar üzülmezdim.. demek blast embrio daha geç kana karışıyo, ben tam tersini biliyordum. Hemşireye de değerim düşük dedim onayladı gibi biişeyler söylediDuru sana ne kadar sakin ol desemde olmayacaksın biliyorum..O yüzden kendimi anlatayım...2 blastokist transferi yapıldı bana..İkiside 5 AA.. Yani 1.kalite...Doktor yüksek ihtimalle ikiz tutacak diyor...11. gün dayanamayıp test yaptırıyorum sonuç 36...ağlama krizlerim başlıyor tabii o biçim senaryolar..Düşük, dış gebelik...Doktoruma soruyorum bana bilinenin aksine 5. gün embriolarının daha geç bhcg salgıladığını söylüyor..Rahatlıyor muyum?? HAYIR::Sonra test tekrarları ve 1200 olmuş...Bu arada lekelenmemlerim var...1- 2 hafta sonra aşırı ama aşırı bi kanama..Sızıntı falan değil aşırı..Hastanede buluyorum kendimi ve bebişimin kalbi gümbür gümbür...Aradan 2-3 hafta rutin kontrol hiç ama hiç birşeyim yok ve bebeği kaybetmişim...Demem o ki...ne bhcg ne kanama bebeğinin olmadığının göstergesi değil....Allaha emenet OLUN....
beni nasıl rahatlattın anlatamam,yarın sonucum ne olur bilmiyrum ama bu gece umutlu uyuyacağım sayende. Ama bunu doktorum niye söylemiyo bana iki gündür ağla ağla kocamında, aileminde canını sıktım...yine olacak diye bişey yok ama en azından bu kadar üzülmezdim.. demek blast embrio daha geç kana karışıyo, ben tam tersini biliyordum. Hemşireye de değerim düşük dedim onayladı gibi biişeyler söyledineyse bakalım...
Senin için çok üzüldüm, Rabbim tez vakitte sağlıcakla ve hayırlısı ile dünya güzeli bebiş/bebişler nasip etsin sana..
başını çok şişirdim biliyoru mama bu değerler iki günde mi değişti?Evet canım geç bhcg salgılarmış..Benimkinden belli zaten...36 nerde 1200 nerde??? İnan boşuna kahrediyoruz kendimizi..Kulaktan duyduğumuz şeylerle..Sonucun hayırlı olur inşallah arkadaşım..
başını çok şişirdim biliyoru mama bu değerler iki günde mi değişti?
hayır canım 4 gün sonra yaptır demişti doktorum..Yani 15. gün değerim..aslında hata bizim..Yaptırsaydın 12. gün şimdi mutlu mutlu oturuyodun :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?