Bir şey sormak istiyorum, her iki tüp olmadığı halde tekrar dış gebelik olabilirmi ? Ben olabilir diye duymuştum ama sizlere de sormak istedim. Yani rahmin en üstüne yada altına yerleşebiliyormuş... Artık denemesemmi? Tam 1 yıl önce sol tüpüm şimdi de sağ tüpüm... Bebek uğruna canımızı ortaya koyarak biraz abartıyormuyuz ki ?
Selam Duru ,
Öncelikle geçmiş olsun.Benimde senin gibi tüplerim yok bende dondurulmuş yumoşlarımla denedim dış gebelik olayını doktoruma sordum tüpleri olmayan hastalarda çok düşük bir ihtimal dedi....
Cevap verdiğin için çok teşekkür ederim, bizimkisi nadir bi durum olduğu için benzer şeyleri yaşamış anne adaylarının fikirlerine ihtiyacım var.
Evet binde bir bir ihtimalle rahim ağzına yerleşebilimiş, bu da rahimin alınmasına kadar gidermişbenimde dondurulmuşlarım var, ama denemeye korkuyorum. Gerçi daha çok yeni yaşadıklarım belki bir kaç ay sonra farklı düşünebilirim.Senin dondurulmuşların tuttumu?
Canım merhaba,
Bence denemeye korkma canım çünkü erteledikçe erteliyosun aynı şeyleri bende yaptım senin gibi ertelemiştim.Baktım yaş geçiyo tekrer denemeye kararr verdim ve ekim ayında tedeviye başladım ilk transferde 3 tane yerleştirdiler ama sonuç negatif çıktı 5 tane yumoşumuda dondurmuşlardı.Bundan önce denediklerim hariç onları saymıyorum bile 22 aralıkta 2 tane dondurulmuş yumoşlardan transfer yapıldı sonuç pozitif daha doktora gitmediğim için tam olarak şimdilik ne durumda bilmiyorum ama 18 ocakta belli olacak.Rabbim bütün isteyenlerin kucağını boş bırakmasın.Seninde kucağına bebişini almayı nasip etsin canım.
Yol arkadaşlarım bende çok uzgunum transferimin 9.gunu değerim 25.75 çıktı ve kanamam vardı bugun kanamam yok ama belim de ağrı var lütfen yardımcı olun bana
duru nasılsın canım seni çok merak ettim ama senide anlıyorum naılsın iyisindir inşallah deniyeceğin ve yapacaklarından asla vazgeçme benim bile tam 14 ay beklemişim bana dua et kısa protukol oluyor tedavim tek koyulacakmış 2.denememdi 4 şubat gibi falan konulmuş olacak :2:heyecanla karışık herşey var 2 tane koysaydı moralim daha yüksek olacaktı ama ne yapalımkısmet senin benim harcadığımız emek birilerinin umrunda değil olursa başarıları olmazsa kısmet değip geçecekler donduralım dediler merak ettiğim birde eğer bilgin varsa dondurma işleminden ne kadar alıyorlar bir de donmuş embriyo transferi ücretlimi bilgin var mı geçmiş olsun her ne kadarda içimizde büyük yaralar açan yaramıza geçmişler olsun rabbim yar ve yardımcımız olsun
canım, dualarım seninle.merakta bıraktığım için üzgünüm ama acil hastaneye yattım ve 8gün sonra çıktım. Rabbim kimseye yaşatmasın, negatif sonuç almaktan daha beteri de varmış. Meğer o çok ağladığım ilk iki negatifim bile bundan daha iyiymiş.
Evet canım deniycem nasipse...
Tek embrio olmasına kesinlikle takılma,kaliteli olduktan sonra tek olması daha iyi..çoğul gebeliklerin devam etme şansı teke göre daha düşük. donduralım dediklerine göre kaliteleri iyi demekki. Valla bazı merkezler dondurmak için ücret almıyor. benim merkezim 1 yıl için 600 tl aldı. çözdürüp transfer etmek için 1860 tl istediler. Ben anadolu hastanesinde tedavi gördüm, biraz pahallı. Senin merkezin neresi ise bence ara ve onlara sor.. Aslında transfer işlemi çok da zahmetli bi işlem değil doktorunda 5 dk.sını alıyo neden bu kadar pahallı anlam veremiyorum. Fırsatçılık biraz.
Rabbim gönlüne göre versin dualarım seninle..
sağol canım teşekkür ederim her çıkık yerini bulur bir yıl için baya fazla bi para vallahi o kadar zor şartlarla gidiyorum dondurtma fikri hiç kafamda yok bilmiyorum o kadardaha para çıkarabilirmiyiz hem ilaç hem hastaneye yatacak para çok fazla gelir belki dondurtmam çünkü onu hiç düşünmedim o şekilde öğle olsa planlasam 2 ay daha beklerdim ay çok zor ya bu işler moralim bi gidiyo bi geliyo şu tek transfer beni baya etkiledi herkez etkiliyor beni ama ben pskolojik yönden 2 istiyordum geçen de 3 tane konuldu 1 tane tuttu bilmiyorum karma karışığım hiç hevesim yok
Sağol canım, umut oldun bana. Bebişini sağlıcakla kucağına almayı diliyorum, dualarım seninle..Geçen seneki dış gebelikten sonra 1 yıl bekledim, ne hamile kalabildim ne de 2.dış gebelik sonucundan kaçabildim. dolayısı ile beklemiycem, doktora sordum iki adet sonrası gel dedi. Dondurulmuşlarımı da saklamayı planlıyorum. yine taze deniycem. Senin bişeyler netleşirse haberdar edersen sevinirim,merak ederim seni. Bir daha denememde ; bu kadar çok şey yaşayınca sanırım artık pozitif sonuç alsamda kalp atışını duymadan rahatlayamayacağım...
sevgilerimle.
Bende senin gibi düşünüyorum kalp atışlarını duymadan beimde içimde rahat etmiyecek.Bende senin güzel haberlerini bekliyorum canım.
Merhaba arkadaşlar ilgınıze çok teşekkur ederım pc bozuktu gıremedım benım deger yukseldıgını bılmeden adet oldum yogun bı şekılde teste gerek aklmadığını dusundum doktoruma gıttım tekrar bı hsg cektır dedı daha once kurtaj oldugum ıcın tuplerde sorun varmı dıe cektırdım doktora gostermeye gıttım raporda mıyom gıbı bısey gorunduğunu yazmışlar doktor bu gozden kaçmış olamaz dedı usg ye aldı ve gorunen bır kese veya polıpte olabılır dedı ole bışey çıktı bı adet beklıyelım dedı gıtmezsse kurtaj olucam benden haberler bole durum ıyı degıl tabı bılmıyorum herrgun bısey çıkıyo kurtaj da olursam zaten aylar gırecek araya hersey kısmet dıorum artık ben ıstedıkce gerı kacıyo hersey
Nursin, canım kader kısmet. ne olur üzülmemeye çalış emin ol ki bişey olmuyorsa ya daha iyisi olacağı için yada iyi olmadığı için olmuyordur.
neyse inan beterin beteri var , daha 28 yaşındaki kızkardeşimin MS hastas olabileceğini öğrendik, dünyam başıma yıkıldı. Ve belki bende de olabilir. Tetkiklere başladıkAldığımız her nefes bile o kadar kıymetliki...Değerini anlamıyoruz.
Rabbim gönlüne göre versin. sevgilerimle.
sağol nurcan, dualarını eksik etme ne olur. Hayat bana ve aileme son bir yıl içinde büyük kabuslar yaşattı ama Allahımın yardımı ile bu sınavları da geçicez inşallah. Negatif sonuçlarımda ne çok üzülmüştüm meğer en kolayı onlarmış. O zaman dünyam başıma yıkıldı sanmıştım ama daha beteri oldu iki defa üst ütste bebeğimi ,sağlığımı kaybettim... ve ailemde ciddi sağlık problemleri çıktı, daha neler neler...durucum öncelikle kardeşinin Allahım yardımcısı olsun inşallah kötü değil güzeln günler bekliyordur onuda senide dediğin okadar doğruki bazen şuanki hayatımızın mutluluklarımızın değerini bilmiyoruz o yüzden aslında biraz kendimizi rahat bırakmamız herşeyin hayırlısını düşünmemiz gerek
sağol nurcan, dualarını eksik etme ne olur. Hayat bana ve aileme son bir yıl içinde büyük kabuslar yaşattı ama Allahımın yardımı ile bu sınavları da geçicez inşallah. Negatif sonuçlarımda ne çok üzülmüştüm meğer en kolayı onlarmış. O zaman dünyam başıma yıkıldı sanmıştım ama daha beteri oldu iki defa üst ütste bebeğimi ,sağlığımı kaybettim... ve ailemde ciddi sağlık problemleri çıktı, daha neler neler...
Güzel Allahım bundan sonrasında yüzümüzü güldürür inşallah...
Bebişine ve kendine iyi bak... sevgilerimle..
Nursin, canım kader kısmet. ne olur üzülmemeye çalış emin ol ki bişey olmuyorsa ya daha iyisi olacağı için yada iyi olmadığı için olmuyordur.
neyse inan beterin beteri var , daha 28 yaşındaki kızkardeşimin MS hastas olabileceğini öğrendik, dünyam başıma yıkıldı. Ve belki bende de olabilir. Tetkiklere başladıkAldığımız her nefes bile o kadar kıymetliki...Değerini anlamıyoruz.
Rabbim gönlüne göre versin. sevgilerimle.
Merhaba arkadaşlar ilgınıze çok teşekkur ederım pc bozuktu gıremedım benım deger yukseldıgını bılmeden adet oldum yogun bı şekılde teste gerek aklmadığını dusundum doktoruma gıttım tekrar bı hsg cektır dedı daha once kurtaj oldugum ıcın tuplerde sorun varmı dıe cektırdım doktora gostermeye gıttım raporda mıyom gıbı bısey gorunduğunu yazmışlar doktor bu gozden kaçmış olamaz dedı usg ye aldı ve gorunen bır kese veya polıpte olabılır dedı ole bışey çıktı bı adet beklıyelım dedı gıtmezsse kurtaj olucam benden haberler bole durum ıyı degıl tabı bılmıyorum herrgun bısey çıkıyo kurtaj da olursam zaten aylar gırecek araya hersey kısmet dıorum artık ben ıstedıkce gerı kacıyo hersey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?