Acil yardım! Eşyalarımı toplamadan mı gideyim? Eşyalarım ne olacak??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kuzen ile evlilik mi ? Çok iğrenç. O kadar diyeyim. Eşinizin zihniyet bozuk. Kuzeniyle evlense , aileden olunca her dediğine he denilecekti tabi. O yüzden bu yakınma.

Bence Maveracım senin aslında eşinle,ailesiyle değil de kendinle ve kendi ailenle sorunların var.
Önce bunları çözerek evlenseydin,inan bana çok önceden boşanma davası açardın.
Kendine değer vermiyorsun ve çok üzgünüm sana hiç değer verilmemiş.
Çünkü sevginin kıymetini bilenler evliliğin bu olmadığını çok iyi bilenlerdir.
Ben seni anlıyorum ben de benzer süreçler yaşadım çünkü.
İnan çok üzülüyorum,seni üzdüğüm için ayrı üzülüyorum.
Diliyorum ya en yakın zamanda psikolojik yardım alırsın kendine özsaygı/sevgi/değer konularını öğrenirsin.
İleride emin ol çok işine yarayacak.

Sevgili Mavera sen kimseyi kırmıyorsun bu evlilikte canım. Sürekli kırılıyorsun. Kırılmayı görmezden geleyim diyorsun ama yüreğine, canına batıp acıtıyor kendi kırıkların. Haklısın, şu anda bile bunları yaşıyorken alt katında olmaları çarpı 500 olur. Ama olmasa, alt katına gelmeseler de bir şey düzelmeyecek

Ailene saygı duydum, sabrını ve sükunetini onlardan aldığın belli ama benim kızım ya da kardeşim olsaydın asla böyle sabırlı kalamazdım. Kavga etmeyi beceremem ama hepsini o ortama çağırır her şeyi söyler ve "kızım baş tacımızsın, kesin kararını ver, gelin bu iş bitti dediğinde kapındayız. Bu insanlar sana layık insanlar olamadılar" der öyle giderdim.. Anlıyorlarsa anlasınlar, kendilerini yargılasınlar, anlamıyorlarsa delirsinler, içlerine dert olsun. Bu nedir yahu

Annemi ben tutuyorum aslında. Eşimin yanında uslubunu bozmadan diyeceğini dedi ama yine çok dikkat etti. Bu insanlara oldukları gibi karşılık verilse kavgadan korkuyorum. Huzursuzluktan korkuyorum, usulca hayatımdan gitmelerini istiyorum. Haksız olan onlar.

Öyle yani. Ailemin boğazının ucunda her şey. Bir sözümle bitecek gibi durum. Şu sessizliği de bozacağım umuyorum bu akşam.

Kendini sevme konusunda evet desteğe ihtiyacım var, ben biraz bağımlı kişilik özelliklerine uyuyorum. Geçecek inşaallah. Ailem sorunsuz insanlar asla onlarla ilgisi yok, onları da hep ben bastırdım.

Kendini sevme konusunda evet desteğe ihtiyacım var, ben biraz bağımlı kişilik özelliklerine uyuyorum. Geçecek inşaallah. Ailem sorunsuz insanlar asla onlarla ilgisi yok, onları da hep ben bastırdım.
Bak canım benim,
Yine tekrar ediyorum, ailen verdiğin 10 kiloyu,bağımlı kişiliğini görmezden geldiği sürece onlarda büyük bir sorun olduğunu asla inkar edemeyiz.
Sen onları da eşini savunduğun gibi savunsan da bir şey farketmez.
Ailen çok hatalı hem de çoook!

Boşanıyorum . Arkadaşlar eşyalarımı toplamadan evden şu an çantamı alıp çıkarsam geride kalan eşyalarım ne olacak??? Acil cevap lütfen. Ne zaman alabileceğim ya zorluk çıkarsa?
Gozum gitmis kasimi neyleyim ben ihtiyaclarimi alir cikardim (sadece kiyafetlerim)

Ya iki gündür konuya girip yazmıyorsun. Düzeldi sandın çünkü. Herşey müko dedin oturdun. Sabah yazışmaları görünce hemen buraya yazdın, değişen bişey yok diye. O yazışmaları da unutursun. 1 ay sonra başka mevzu için gelirsin yazarsın edersin. Ama asla boşanmazsın. Bence kimse de boşuna ellerini yormasın

Kabul etmeyen zaten sonucu kabullenmiştir.
Diğerlerine gelince şu anda itiraz etsen de bu düşüncesiyle seni de büyük ölçüde etkilemiş zaten. Tüm bu tepkisizliğinde, sabrında, şu an senin olaya karşı duruşunda onun bu düşünce ve dayatmalarının etkisi var. Bunu ileride anlayacaksın, daha net göreceksin eminim

Ailen konusunda söylediklerimde kavga ve üslubumu bozmaktan bahsetmedim ben de. İnsan kavga etmeden ve üslubunu bozmadan da haklarını savunur ve kendini ifade eder. Ki böyle insanlara hadlerini bildirmek çok gerekli. Bence sen hala onlara maruzsun diye sabrediyor değerli ailen

Çok yazdım ben, susayım artık . En hayırlı kararları alabilmenizi diliyorum canım

Bizim ellerimiz yorulsa ne olacak ki...
Birazdan ekranı kapatır giderim.
Mavera üzülecek,kırılacak,yıpranacak...

Sana nakliyeci ayarladık, kk olarak kapıdayız desek kendini eve kitler yine gelmez bu kadın.
Eşyaları bahane etmiş, oraya sığınıyor işte.
Adamın umru değil yuvası mı dağılmış, kayın ailesi gelip karısını mı götürmeye çalışmış. Ki hala oturuyor bacısıyla ev ayarlama derdinde. Seven adam böyle mi olur? Kayın ailesi geldiğinde dank etmesi lazımdı. Ulan işler ciddiye biniyor, aileler araya giriyor, alır giderler şimdi karımı deyip bir u dönüşü yapması gerekirdi. Adam üç gündür susuyormuş, bir de bacısıyla işler çeviriyormuş.

Doğru cevap lale hanım. Ellerini düşünen zaten yazmasın :) sonra ben tepki verince de kızıyorlar. Bazı insanlar onları kandırmaya ihtiyaç duyacağımı sanıyor. Bu da bir vaka aslında , normal gelmiyor bana. Ben para mı kazanıyorım, neden burada dert yanayım veya istişare edeyim.
Herkesi anlıyorum ama zoru da ben yaşıyorum. Umarım sonu iyi olacak ve sizlere iyiyim diyebileceğim

Ben sadece eşyalarımı alıp çıksam geri kalan tüm her şeyle ailem uğraşmak zorunda kalacak?

Bu üzümtüyü yorgunluğı neden yaşasınlar?
Yav zaten kızlarının yuvası dağılacak, bundan çok üzüntü mü olur? Eşyaya üzüleceklermiş, bak bak. Benim yuvam dağılacak, anam babam da gözümün kaçmış ferine değil de eşyalarımı toplarken mi üzülecek? Normal bir aile böyle şeylerden gocunmaz, sana üzüldüğünden de fazla eşyaya üzülmez.
Boşanıyor olsam annem niye daha önce demedin de çektin kızım der. Bir tane kızım vardı, onu da bunlar mı üzdü der, ona üzülür. Sonra seve seve kamyon tutar eşyalarımı da taşıtırlar. Ben de hiç yıkılıp da annemi üzmem. İşin bir ucundan da ben tutarım. Ölmüyorum neticede, boşanıyorum. Fazla dramatize etmemek lazım, nasıl çaresiz dertler var dünyada. Nefes alıyorsak elbet umut vardır.

Telefonuna baktığımı ev planını bildiğimi bilmiyor ??????

Bu sabah gördüm. Herhalde sessizliğiyle bana ders verdiğini sanıp yatırım planlarına devam ediyor.

Yatırım planı değil o.
Senin boşanmayacağını gayet iyi biliyor. Aranız düzelince annesini getirip yerleştirecek oraya. Senin dünyanı da dümdüz edecek dediği gibi.

Boşanacağını düşünen adam boşanırken evin paylaşılacağını bile bile ev almaya kalkmaz.
Annesinin ya da ablasının üstüne alsa evi, onu da koz olarak kullanırsın mahkemede. Bunu düşünüp yine almaz.
Adamın seni ve boşanma lafını zerre kadar ciddiye aldığı yok yani.
Boşuna umut ediyorsun.

Valla ablacım bir insan önce kendini düşünecek. O kendine bunları hak görüyorsa layık olduğu hayatın bu olduğunu düşünüyorsa benim parmaklarım böyle hayattan daha kıymetli.

Lale hanım bence öyle değil biliyormusunz aksine anne ve babalar çocuklarını bazen sevgiyle kırmadan büyütüyorlar sonra zorluk görmeyen bu küçük kızlara birden çok sorunlu bir aile geliyor kırmayı bilmedikleri için öncelikle şoka uğruyorlar ama orayı da güzelleştirmeye çalışıyorlar. Konu sahibi de demiş ya ailem tepki verecek ben tutuyorum bağımlılığımdan diye.
Düşünsenize hanzo damatlarını biliyorlar zaten tepkili aramıyor sormuyor bari çok kötü olmayalım da kızımın yanında duralım yoksa kızları iyice kopacak onlardan diye düşündüler bence. Kişi istemedikçe zorla götüremezlerdi mecburiyetten susuyorlar. Tek yanlışları bence destek almasını sağlamalılardı.

İşte tam buuuu! Kırılmadım büyürken hiç , o yüzden bu insanlar karşısında tepkisizim. Ailem de bir yuvayı yıkan etken olmak istemiyorlar hep yanımdalar.

Damatları yanlarında bir kuzu.
Siz eşimi tahmin etseniz tipini duruşunu.
Siz de sarsılabilirsiniz. Aileme çok aklı başında konuşmalar yapıyor ama icraat başka.

Ben tahmin edebiliyorum zaten eşinizi kendisi geri kafalı , narsist kadınları sadece evlilikte bir araç olarak gören biri .
Bence onun en çok anne problemi var.
Babası annesine onun size davrandığı gibi davranmış yani kadın evde sadece hizmet etmek için kullanılmak için vardır.
Bu sebeple annesi de oğlunu artık kocasının yerine koymuş sizinle paylaşamıyor eşinizde bu durumda annesi zaten ezilmiş kırılmış onu koruyor. Yani siz burda karşı tarafta; onun ailesini üzen onları ayırmak isteyen kötü kişisiniz. Kuzeniyle evlenseydi o onun annesini prenses gibi koruyacaktı ona göre.Emin olun o kuzen onlara kök söktürürdü.
Sizin eşiniz yobaz biri ve çok üzgünüm size kıymet vermiyor. En kötüsü siz kendinize kıymet vermiyorsunuz

Benim durumum da tam olarak böyle eşim tam bir narsist aşırı anneci ablam için dünyayı yıkarım derdi her gün sabrettim aynı mavera gibi dedim ki nasıl olsa anlaşmalı boşanamıyoruz bari 1 sene dolsun diye bekleyeyim hem belki düzelir ama İnan bana mavera bu tip adamlar değişmiyor benim ailem beni çok sakin huzurlu bir ortamda büyüttü böyle sorunlu bir aileye düşünce feleğim şaştı oyüzden ben yapamadım tam 1 sene oldu boşanıyorum şimdi seninde sonunu bu şekilde görüyorum ama yinede umarım birşeyler düzelir ve çok mutlu olursun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…