• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil yardım! Eşyalarımı toplamadan mı gideyim? Eşyalarım ne olacak??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
konudan bağımsız sorabilirmiyim iki üye de profiline sınır getirmiş nasıl görüyorsunuz konularını
Şuan bakınca görünmüyor ama ban öncesi görünüyordu arkadaşlar yazınca baktım hatta yazdım da ikinci uyelik sanmıyorum diye ama ikisi de banlaninca şaşırdım

Şuan bakınca görünmüyor ama ban öncesi görünüyordu arkadaşlar yazınca baktım hatta yazdım da ikinci uyelik sanmıyorum diye ama ikisi de banlaninca şaşırdım
Anladım teşekkür ederim bende sınır getirilsede görünüyor sandım

konudan bağımsız sorabilirmiyim iki üye de profiline sınır getirmiş nasıl görüyorsunuz konularını
bdv anasayfasinda yukaridan filtrele bolumunden konusmayi baslatan kismina uyenin adini yazinca eski konular cikar.

Katibin Ruhu Katibin Ruhu ornek vermis bence sorun yok ama portakalin da biraz dalga gecer gibi konusmasindan dolayi louder tepki verdi bence. belki bir gecmisleri vardir bilmiyorum ama louder kirildi belli ki. severim ben kendisini umarim cok uzulmemistir.

bdv anasayfasinda yukaridan filtrele bolumunden konusmayi baslatan kismina uyenin adini yazinca eski konular cikar.

Katibin Ruhu Katibin Ruhu ornek vermis bence sorun yok ama portakalin da biraz dalga gecer gibi konusmasindan dolayi louder tepki verdi bence. belki bir gecmisleri vardir bilmiyorum ama louder kirildi belli ki. severim ben kendisini umarim cok uzulmemistir.
Aynen ben de üzüldüm. Belli zaten baya acılı bir evlilik hayatı yaşamış, öyle ya da böyle güçlü bir hareket sergileyip ayrılmış. O an saçma şeyler düşünmüş olabilir ama önemli olan attığı adım. Alay edilecek ya da bu konuya malzeme olacak bir hikayesi oldugunu düşünmüyorum.

teşekkür ederim

Selamlar,
Öncelikle Black Wine Black Wine ın “you know nothing” dediği durumlar ile bu konuya örnek verilmemin hiçbir ilgisi bulunmuyor. Konu sahibi ile aynı kişi değilim, az önce yönetim ile bunu doğruladım. Başka herhangi bir hesabım yok.
Katibin Ruhu Katibin Ruhu ve Black Wine Black Wine eskiye dayanan epey samimi arkadaşlıklarımın olduğu, “you know nothing” ifadesinin içine dahil olacak sebeplerle artık görüşmediğimiz kişilerdir.
Ben “dul oldum ben şimdi” diye üzüldüğüm için utanmıyorum. Kimin bunu öğrendiği de hiç umrumda değil. Sadece hayatıma ve hikayeme ilişkin küçücük de olsa örneklere denk gelmek ve yaşadıklarımı hatırlamak istemiyorum. Bunu defalarca da rica ettim, hatta Black Wine Black Wine ile güzel bir konuşma yaparak konuyu sonlandırıp birbirimizi anladık.
Neyapsamkisimdi Neyapsamkisimdi hassasiyetiniz için çok çok teşekkür ederim. Kafamı dağıtmak için okuduğum konularda geçmişimdeki korkunç detayların yüzüme çarpmasından ciddi bir rahatsızlık duyuyorum. Bu yüzden tepki verdim ben de.
S sassyassyy ben de seni pek severim :) teşekkür ederim ❤️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X