- 7 Ekim 2019
- 6.116
- 20.967
- 298
- 31
Katibim seni severim ama gereksiz olmuş. Kız öyle ya da böyle kurtulmuş gerek yokmuşHayatını ele almıyorum sadece minik bir örnek verdim bi yerde.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Katibim seni severim ama gereksiz olmuş. Kız öyle ya da böyle kurtulmuş gerek yokmuşHayatını ele almıyorum sadece minik bir örnek verdim bi yerde.
konudan bağımsız sorabilirmiyim iki üye de profiline sınır getirmiş nasıl görüyorsunuz konularınıBana da öyle geliyor lauder konularına baktım tarzı çok farklı hemde çok
Mavzere olsa tutumaz kendini patlak verirdi
Şuan bakınca görünmüyor ama ban öncesi görünüyordu arkadaşlar yazınca baktım hatta yazdım da ikinci uyelik sanmıyorum diye ama ikisi de banlaninca şaşırdımkonudan bağımsız sorabilirmiyim iki üye de profiline sınır getirmiş nasıl görüyorsunuz konularını
Anladım teşekkür ederim bende sınır getirilsede görünüyor sandımŞuan bakınca görünmüyor ama ban öncesi görünüyordu arkadaşlar yazınca baktım hatta yazdım da ikinci uyelik sanmıyorum diye ama ikisi de banlaninca şaşırdım
Kimse bilmeyecekti o olduğunu, gelip dalmasa işte. Kendisi ile özellikle uğraşmıyorum. Bir yerde örnek verdim.Katibim seni severim ama gereksiz olmuş. Kız öyle ya da böyle kurtulmuş gerek yokmuş
Hayır görünmüyorAnladım teşekkür ederim bende sınır getirilsede görünüyor sandım
bdv anasayfasinda yukaridan filtrele bolumunden konusmayi baslatan kismina uyenin adini yazinca eski konular cikar.konudan bağımsız sorabilirmiyim iki üye de profiline sınır getirmiş nasıl görüyorsunuz konularını
Aynen ben de üzüldüm. Belli zaten baya acılı bir evlilik hayatı yaşamış, öyle ya da böyle güçlü bir hareket sergileyip ayrılmış. O an saçma şeyler düşünmüş olabilir ama önemli olan attığı adım. Alay edilecek ya da bu konuya malzeme olacak bir hikayesi oldugunu düşünmüyorum.bdv anasayfasinda yukaridan filtrele bolumunden konusmayi baslatan kismina uyenin adini yazinca eski konular cikar.
Katibin Ruhu ornek vermis bence sorun yok ama portakalin da biraz dalga gecer gibi konusmasindan dolayi louder tepki verdi bence. belki bir gecmisleri vardir bilmiyorum ama louder kirildi belli ki. severim ben kendisini umarim cok uzulmemistir.
teşekkür ederimbdv anasayfasinda yukaridan filtrele bolumunden konusmayi baslatan kismina uyenin adini yazinca eski konular cikar.
Katibin Ruhu ornek vermis bence sorun yok ama portakalin da biraz dalga gecer gibi konusmasindan dolayi louder tepki verdi bence. belki bir gecmisleri vardir bilmiyorum ama louder kirildi belli ki. severim ben kendisini umarim cok uzulmemistir.
You know nothing Neyapsamkisimdi...Katibim seni severim ama gereksiz olmuş. Kız öyle ya da böyle kurtulmuş gerek yokmuş
portakal neyi aciklayacak firdevs hanim louder ile ne ilgisi varYou know nothing Neyapsamkisimdi...
![]()
Ben de merak ettim şimdi :)Naptınız ayrıldınız mı
Bende diyorum ne oluyor bildirim gelince anam dedim yine benim canima okuyacakEfsane geri döndü sandım bi an![]()
vermez kocasıyla barıştı kavga ederse ayrılmayı düşünüyorum acil yardım diye yazarCumartesi buralardaymış , fazla uzaklaşmış olamaz bi cevap verir heralde![]()