Esim beni dövdü . Kaynanam doldurmuş . Saatlerce dövdü . Yüzüm gözüm vücudum morarmis. Bana dedi eve geldigimde seni gormek istemiyorum . İnan yoruldum . Simdi aksam eve geldiginde hic bir şey olmamış gibi davranayimmi yoksa kusseyimmi. Bu durumda mantıklı düşünemiyorum nolur yardımcı olun cok yoruldum . Ne yapacam bilmiyorum . bana yardımcı olun nasıl davranayım nolur ayrılmayı düşünmüyorum . Aksama kadar sınırı geçer . Kusseyimmi yoksa sofrayı kurayım sanki bisey olmamış gibimi yapayım . Suan aklım Durmuş . Cunku kaynanamı mutlu etmek istemiyorum . Kaynanam yarın bize kesin gelir sagolsun kocamda olanları anlatır . Simdi der ben söylendim oğlum beni dinliyor bayağı kasilir ne yapayım bilmiyorum yardım boşanmayı düşünmüyorum
Eşin seni saatlerce dövdü!!!! Ve sen bize küseyimmi sofra mı kurayım diyosun!!! Yemin ederim kalakaldım öylece..Esim beni dövdü . Kaynanam doldurmuş . Saatlerce dövdü . Yüzüm gözüm vücudum morarmis. Bana dedi eve geldigimde seni gormek istemiyorum . İnan yoruldum . Simdi aksam eve geldiginde hic bir şey olmamış gibi davranayimmi yoksa kusseyimmi. Bu durumda mantıklı düşünemiyorum nolur yardımcı olun cok yoruldum . Ne yapacam bilmiyorum . bana yardımcı olun nasıl davranayım nolur ayrılmayı düşünmüyorum . Aksama kadar sınırı geçer . Kusseyimmi yoksa sofrayı kurayım sanki bisey olmamış gibimi yapayım . Suan aklım Durmuş . Cunku kaynanamı mutlu etmek istemiyorum . Kaynanam yarın bize kesin gelir sagolsun kocamda olanları anlatır . Simdi der ben söylendim oğlum beni dinliyor bayağı kasilir ne yapayım bilmiyorum yardım boşanmayı düşünmüyorum
inan fake olman için dua ettimEsim beni dövdü . Kaynanam doldurmuş . Saatlerce dövdü . Yüzüm gözüm vücudum morarmis. Bana dedi eve geldigimde seni gormek istemiyorum . İnan yoruldum . Simdi aksam eve geldiginde hic bir şey olmamış gibi davranayimmi yoksa kusseyimmi. Bu durumda mantıklı düşünemiyorum nolur yardımcı olun cok yoruldum . Ne yapacam bilmiyorum . bana yardımcı olun nasıl davranayım nolur ayrılmayı düşünmüyorum . Aksama kadar sınırı geçer . Kusseyimmi yoksa sofrayı kurayım sanki bisey olmamış gibimi yapayım . Suan aklım Durmuş . Cunku kaynanamı mutlu etmek istemiyorum . Kaynanam yarın bize kesin gelir sagolsun kocamda olanları anlatır . Simdi der ben söylendim oğlum beni dinliyor bayağı kasilir ne yapayım bilmiyorum yardım boşanmayı düşünmüyorum
Eski konularına bakacağım şimdi bende üyenin.uzuuunnn zmndan beri ayni dertten muzdarip oldugunu dusunursek, ne diyebiliriz simdi sana?
sofrayi kurmasan ne degisecek?
bilemiyorum cok degisik bir hayat sizinki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?