Acil yardım kızlar

Cansu098

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2015
624
226
18
35
Esim beni dövdü . Kaynanam doldurmuş . Saatlerce dövdü . Yüzüm gözüm vücudum morarmis. Bana dedi eve geldigimde seni gormek istemiyorum . İnan yoruldum . Simdi aksam eve geldiginde hic bir şey olmamış gibi davranayimmi yoksa kusseyimmi. Bu durumda mantıklı düşünemiyorum nolur yardımcı olun cok yoruldum . Ne yapacam bilmiyorum . bana yardımcı olun nasıl davranayım nolur ayrılmayı düşünmüyorum . Aksama kadar sınırı geçer . Kusseyimmi yoksa sofrayı kurayım sanki bisey olmamış gibimi yapayım . Suan aklım Durmuş . Cunku kaynanamı mutlu etmek istemiyorum . Kaynanam yarın bize kesin gelir sagolsun kocamda olanları anlatır . Simdi der ben söylendim oğlum beni dinliyor bayağı kasilir ne yapayım bilmiyorum yardım boşanmayı düşünmüyorum

Hemen gidip bir darp raporu alın. en azından elinizde bir koz olarak kalsın. Polise şikayet edip evden uzaklaştırma bile alaiblirsiniz. Biraz burnu sürter.

uzuuunnn zmndan beri ayni dertten muzdarip oldugunu dusunursek, ne diyebiliriz simdi sana?
sofrayi kurmasan ne degisecek?
bilemiyorum cok degisik bir hayat sizinki.

Eşin seni saatlerce dövdü!!!! Ve sen bize küseyimmi sofra mı kurayım diyosun!!! Yemin ederim kalakaldım öylece..

inan fake olman için dua ettim
ama üyeliğin eski ne yazık ki
adam seni saatlerce dövmüş üstüne evde görmek istemediğini belirtmiş sen küseyim mi bişe yokmuş gibi mi davranayım diye soruyorsun
hala o evde durmanın nedeni ne?

Saatlerce dövmek nedir ya, eşiniz psikopat mı?
Ne demek bu, nerede yaşıyorsunuz?
Aileniz nerede?
Açmayın kapıyı akşam, polise gidin, uzaklaştırma felan alın.
Bu Nasıl şey?

Yaaa dayak yemişsin Allah aşkına bu son mu olcağını saniyorsun.
Annen baban yok mu senin. Sanada yazik bide soframı hazırlayim küseyimmi demişsin. Lütfen yapma bunu kendine. Darp raporu al. Seni istemeyen birini daha ne kadar zorluyacaksin evli olmak için.

ne sofrası ne yemeği ya ayrılıcam diyorsun yemek hazırlayımmı diyorsun iyimisin sen .hazırla hazırla hatta birlikte yatın ödüllendir eşini.şimdi hamileyim yazarsın sen şimdi

Son düzenleme:
Neden boşanmayı düşünmüyorsun ??? Neden bunlara katlanıyorsun ??? Sen kendini önemsemezsen kimse önemsemez ve bunları bir ömür yaşarsın. Lütfen kendine biraz değer ver !!!

Sana inanamiyorum
Bunlara ragmen ayrilmayi dusunmuyorsun da o pislige sofra kuracaksin oyle mi? Ne bu simdi stockholm sendromu falan mi? Bu muameleye kendini nasil layik gorursun? Hemen hastaneye git darp raporu al ve o koca bozuntusunu sikayet et. Polis seni siginma evine yerlestirir orada 6 ay kalabilirsin. O surede is bulur calisirsin kendine yeni bir hayat kurarsin. O rezille ayni cati altinda kalip da kendini ayaklar altina almasina izin verme!

sürekli dayak yiyorsun anasının gazına gelip dovuyor ve sen kV giciklik pesindesin sofra kuruyum mu diyorsun.anasını gazına gelip seni döven adamın yaninda bir dk bile durmamalisin insan sevdigi kadina kiyar mi yazıklar olsun pislik herife.git darp raporu al ailenin yanına git seni görmek istemeyen adamın yanında ne işin var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…