Acil yardım kızlar

C Cansu098 lütfen bir cevap yazar mısın
neden ayrılık olmuyor? ailen mi istemiyor?
bir şey yapılmıyor ne demek? biraz açık cevaplar yazar mısın

bak çok açık yazayım
şu açtığın konular için ya troll olman lazım

ya çok cahil, gerçek anlamda cahil, hakaret anlamında değil

ya da eli kolu bağlı, yapacak hiçbir şeyi olmayan, acınacak durumda olman lazım

senin durumun hangisi?
Mune gerçek olmama olasılığı var mı bu üyemizin?

Ben sizi hatırlıyorum. "Ayrılmayı denedim olmuyor" yazmissiniz da denemediniz. Eşiniz sizi dovdu, siz mesaj attiniz "aksama süt al" diye. O zaman sizi uyarmistik. Bir şey olmamış gibi davranirsaniz devamı gelir diye. Nitekim gelmiş. Sasirmadim ama üzüldüm.
Cansu hanim ayrılmaya calistim diyerek kendinizi kandirmayin. Babanızı cagiricakken bile "ayrılık çok zor , ayrılamam" diyordunuz. Babanız da sizin dayak yediğinizi bile bile "eltine iyi davran " diyerek gitmisti. Üstüne bir güzel ziyafet cekmistiniz aileye.
Unutmadan kpssye çalışan kardeşiniz olduğu için donemiyeceginizi belirtmistiniz. Size biz yol yöntem gosterdik. Kardeşiniz kütüphanede calissin, siz ise girin, anneniz de çocuklara baksın dedik ancak bu mesajlara cevap bile vermediniz.
Şimdi ne dememizi bekliyorsunuz ki. Önerileriniz ne yazikki ise yaramayacak. Yatak ayirmakla, kusmekle olmaz bu işler.

peki konu sahibi al sana senin istediğin gibi yardım :
bana kalırsa yatak ayrımak, küsmek çözüm getirmez. morluklarını da adama mumkun olduğunca gösterme. kendini acınacak bir varlik olarak gösterdiğini sanabilir.
karşısında dik bir tavırla durup yanlış yaptığını düşündügün şeyleri tekrarlamadan (adamı çileden çıkartmak gibi ) hayatını sürdürebilirsin.
sakince konuşmak istedigini siniririn geçip geçmediğini sor. eger sinirliyim derse peki de.
değilim derse klonuş : gencim, hatalarım var. kabul ediyorum. ama seninde yanlışların oluyor.
gel bundan sonra yeniden başlayıp daha iyi olmaya çalışalım. bu konuşmayı yaparken de ufff derse sus. tamam de. cocuıklara bakmam lazım cay koyucam ister misn de..olayı kapat.
eger hayır ben iyi olmak istemiyoprum derse zaten senin yapacağın daha bir şey kalmıyor...

Kendisinin ilk dayağı değil. O yüzden pek ise yariycagini sanmıyorum. Karşısında pişman bir adam yok. Kendisine sahip çıkmayan bir babası var ayrıca.

Eski konularina baktim sok oldum daha oncede darp etmis hatta kulagindan ameliyat bile olmussun bu yuzden gercekten anlamiyorum ailen yokmu bu öküz adam sende saplantimi olmus nedir bu ya kendine deger ver biraz bukadar alcalip zavalli olma!!!!!

arkadaşım illede boşanmıycam diyorsan en azından polise git darp raporu al .. bir daha seni dövmesinin önüne geçmiş olursun.. tamam boşanmıycan da sürekli dayak mı yiyeceksin böyle.. hayatını bu şekilde mi sürdürmek istiyorsun.. al raporunu uzaklaştırma da iste..

Ne yazikki gercegim cnm yapacak hic birşeyim yok çaresizim önceki konuları okusa anlarsin aglamaktan yoruldum inan

Eski konularınızı okudum şimdi.
Ne diyeceğimi bilemiyorum size!
Böyle bir zekası geriye eşim demişsiniz, daha öncede şiddet yaşamanıza rağmen sevmeye devam etmiş, yetmemiş bu zekası gerinin üremesine müsade etmiş, o küçücük çocuklarınızın bu şiddete tanık olmasına müsade etmişsiniz. Şimdi ise nasıl olayı kapatırım diyorsunuz, üstelik kayınvalidenize kendinize güldürmemek için.
Sana ne diyebilirim ki?
Forumdan ve şahsınızdan özür dileyerek "aklını ve muhakeme yeteneğini kaybetmiş" biri olduğunuzu düşünüyorum.
Böyle düşünmem sizin adınıza olan üzüntümün geçmesine neden değil, kendi seçmiş ne olursa müstahak diyemiyorum yinede.
Acil yardım al konu sahibesi, ailenize sığının, birşeyler yapın artık.!
Bu forumu diary yapıp sıkıntılarınızı bu şekilde atlatmaya çalışacağınıza, burada bir son ve çözüm arayın!

boşanacaksın!!!! tek ve tek çözüm bu. çünkü siz karı - koca evliliği yüretebilecek bir çift değilsiniz.

Ne yazikki gercegim cnm yapacak hic birşeyim yok çaresizim önceki konuları okusa anlarsin aglamaktan yoruldum inan

önceki konularını mesaj mesaj okuyamaz ki kimse
sen yazsana hele bi şu çaresizliği
neden dayak yediğin halde boşanmamak zorundasın?
neden ayrılırsan çocuklarını kaybedersin?
gerçek, yalın çaresizliğini yaz yani

ha ama bunun sebebi "ben kocamı seviyorum" ise onu da açık açık yaz

Aradığım cvp buydu cok tesekürler yine aklına gelen olursa yaz belki evliliğimi kurtarabilirim

çaresiz falan değilsin..
beyin hücrelerin ölmüş senin dayak yemekten..
hatırladım dayak yiyip süt al demiştin şimdide kalkmış küseyim mi diyorsun..

küssende yatak ayırsanda hiçbirşey olmamış gibi davransanda bu adamdan yine dayak yiyeceksin..
bir kere cesaretini topla git polise şikayet et.. bak bir daha dövüyormu seni..

Kayınvalideniz de mi sizi dövdü, yanlış mı anladım acaba?

Kendisinin ilk dayağı değil. O yüzden pek ise yariycagini sanmıyorum. Karşısında pişman bir adam yok. Kendisine sahip çıkmayan bir babası var ayrıca.
valla evlenmeyi bilen boşanmayı da bilir. baba ana olsa ne olur olmasa ne olur. insan dünyaya tek gelir tek gider. ana baba kardeş yardım ederse allah razı olsun dersin, yapmıyorlarsa canları sagolsun dersin kendi yoluna gidersin.
biliyorum ilk dayağı değil ama son da olmayacak. ya en az hasarla evliilgini yürütmeyi deneyecek... yada boşanacak ? başa yol yok ki...

Tahrik amaçlı yazmışsınız bence. Kimse aklını bu kadar kaybetmiş olamaz. Ha gerçeksede sofra kurup olmamış gibi davranmak yetmez. Ayaklarını yıka emrine amadeyim her zaman falan de. Ne bileyim ne kadar ezik olunabilir daha fazla bilemedin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…