- 18 Kasım 2014
- 6.237
- 15.572
- 248
Sabredecek gücüm kalmış ki kalmış boşanmayı düşünmüyorum . Geçenlerde ailem geldi hic birsey olmadı bırakıp gittiler . Denedim olmadı tekrar cesaretim yok ayrılmaya . Aileme duyurupta uzemem . Gecen ailem geldi konuştular bi şey yapılmıyor . Bende cocuklarından ayrılmamam . Kaynanam gitmemi istiyor. Beni gelin olarak h er fadekarligi yaptım ,.bazen ölmüyorsa olmuyor . Tekrardan aynı seyleri yasamak istemiyorum ayrılma olmuyor denedim . Sizden daha iyi fikir duymak istiyorum ayrılma gibi değil kızlar . Yatak ayırayım ne derseniz onu yapayım yardımlarınızı bekliyorum. Destek icin cok sagolun iyiki varsınız suan bunları yazarken ağlıyorum
peki konu sahibi al sana senin istediğin gibi yardım :Sabredecek gücüm kalmış ki kalmış boşanmayı düşünmüyorum . Geçenlerde ailem geldi hic birsey olmadı bırakıp gittiler . Denedim olmadı tekrar cesaretim yok ayrılmaya . Aileme duyurupta uzemem . Gecen ailem geldi konuştular bi şey yapılmıyor . Bende cocuklarından ayrılmamam . Kaynanam gitmemi istiyor. Beni gelin olarak h er fadekarligi yaptım ,.bazen ölmüyorsa olmuyor . Tekrardan aynı seyleri yasamak istemiyorum ayrılma olmuyor denedim . Sizden daha iyi fikir duymak istiyorum ayrılma gibi değil kızlar . Yatak ayırayım ne derseniz onu yapayım yardımlarınızı bekliyorum. Destek icin cok sagolun iyiki varsınız suan bunları yazarken ağlıyorum
Evet o üyeAAAA Omuydu acaba
Kendisinin ilk dayağı değil. O yüzden pek ise yariycagini sanmıyorum. Karşısında pişman bir adam yok. Kendisine sahip çıkmayan bir babası var ayrıca.peki konu sahibi al sana senin istediğin gibi yardım :
bana kalırsa yatak ayrımak, küsmek çözüm getirmez. morluklarını da adama mumkun olduğunca gösterme. kendini acınacak bir varlik olarak gösterdiğini sanabilir.
karşısında dik bir tavırla durup yanlış yaptığını düşündügün şeyleri tekrarlamadan (adamı çileden çıkartmak gibi ) hayatını sürdürebilirsin.
sakince konuşmak istedigini siniririn geçip geçmediğini sor. eger sinirliyim derse peki de.
değilim derse klonuş : gencim, hatalarım var. kabul ediyorum. ama seninde yanlışların oluyor.
gel bundan sonra yeniden başlayıp daha iyi olmaya çalışalım. bu konuşmayı yaparken de ufff derse sus. tamam de. cocuıklara bakmam lazım cay koyucam ister misn de..olayı kapat.
eger hayır ben iyi olmak istemiyoprum derse zaten senin yapacağın daha bir şey kalmıyor...
Sabredecek gücüm kalmış ki kalmış boşanmayı düşünmüyorum . Geçenlerde ailem geldi hic birsey olmadı bırakıp gittiler . Denedim olmadı tekrar cesaretim yok ayrılmaya . Aileme duyurupta uzemem . Gecen ailem geldi konuştular bi şey yapılmıyor . Bende cocuklarından ayrılmamam . Kaynanam gitmemi istiyor. Beni gelin olarak h er fadekarligi yaptım ,.bazen ölmüyorsa olmuyor . Tekrardan aynı seyleri yasamak istemiyorum ayrılma olmuyor denedim . Sizden daha iyi fikir duymak istiyorum ayrılma gibi değil kızlar . Yatak ayırayım ne derseniz onu yapayım yardımlarınızı bekliyorum. Destek icin cok sagolun iyiki varsınız suan bunları yazarken ağlıyorum
Ne yazikki gercegim cnm yapacak hic birşeyim yok çaresizim önceki konuları okusa anlarsin aglamaktan yoruldum inanC Cansu098 lütfen bir cevap yazar mısın
neden ayrılık olmuyor? ailen mi istemiyor?
bir şey yapılmıyor ne demek? biraz açık cevaplar yazar mısın
bak çok açık yazayım
şu açtığın konular için ya troll olman lazım
ya çok cahil, gerçek anlamda cahil, hakaret anlamında değil
ya da eli kolu bağlı, yapacak hiçbir şeyi olmayan, acınacak durumda olman lazım
senin durumun hangisi?
Mune gerçek olmama olasılığı var mı bu üyemizin?
boşanacaksın!!!! tek ve tek çözüm bu. çünkü siz karı - koca evliliği yüretebilecek bir çift değilsiniz.Dün esimle kaynanam gezmeye gitmişler . Kaynanam o ara konuşmuş benim gibi kaynana bulunmaz bir sürü şey bende gecen dayak olayından sonra kaynanama fazla konuşmuyorum bisey olsa görüşüyorum . Bisey olmasa uzağım . Bundan dolayı gerilmiş İnan içimden gülümsemek bile gelmiyor . Aksam söyledi esim ses çıkarmadım sabah yine . Bende dedim esime gecen dayak yedim üzdü beni içimden eskisi gibi davranmak gelmiyor dedim . O senin ağzınada yapsa eskisi gibi olacaksın dövdü sonra . Kesinlikle saygısızlık yapmadım kaynanama sadece soğuk davrandım . Sadece hatasını bilsin dedim . Tek kızım ailemi istemiyorlar ailem gelmiyor ben gidiyorum onlarında ailesi hep bende bir gun demedim senin ailen geliyor benimki gelmiyor yani daha ne yapayım yoruldum
Ne yazikki gercegim cnm yapacak hic birşeyim yok çaresizim önceki konuları okusa anlarsin aglamaktan yoruldum inan
Aradığım cvp buydu cok tesekürler yine aklına gelen olursa yaz belki evliliğimi kurtarabilirimpeki konu sahibi al sana senin istediğin gibi yardım :
bana kalırsa yatak ayrımak, küsmek çözüm getirmez. morluklarını da adama mumkun olduğunca gösterme. kendini acınacak bir varlik olarak gösterdiğini sanabilir.
karşısında dik bir tavırla durup yanlış yaptığını düşündügün şeyleri tekrarlamadan (adamı çileden çıkartmak gibi ) hayatını sürdürebilirsin.
sakince konuşmak istedigini siniririn geçip geçmediğini sor. eger sinirliyim derse peki de.
değilim derse klonuş : gencim, hatalarım var. kabul ediyorum. ama seninde yanlışların oluyor.
gel bundan sonra yeniden başlayıp daha iyi olmaya çalışalım. bu konuşmayı yaparken de ufff derse sus. tamam de. cocuıklara bakmam lazım cay koyucam ister misn de..olayı kapat.
eger hayır ben iyi olmak istemiyoprum derse zaten senin yapacağın daha bir şey kalmıyor...
Ne yazikki gercegim cnm yapacak hic birşeyim yok çaresizim önceki konuları okusa anlarsin aglamaktan yoruldum inan
Kendinizi kandiriyorsunuz sadece.Aradığım cvp buydu cok tesekürler yine aklına gelen olursa yaz belki evliliğimi kurtarabilirim
Kayınvalideniz de mi sizi dövdü, yanlış mı anladım acaba?Dün esimle kaynanam gezmeye gitmişler . Kaynanam o ara konuşmuş benim gibi kaynana bulunmaz bir sürü şey bende gecen dayak olayından sonra kaynanama fazla konuşmuyorum bisey olsa görüşüyorum . Bisey olmasa uzağım . Bundan dolayı gerilmiş İnan içimden gülümsemek bile gelmiyor . Aksam söyledi esim ses çıkarmadım sabah yine . Bende dedim esime gecen dayak yedim üzdü beni içimden eskisi gibi davranmak gelmiyor dedim . O senin ağzınada yapsa eskisi gibi olacaksın dövdü sonra . Kesinlikle saygısızlık yapmadım kaynanama sadece soğuk davrandım . Sadece hatasını bilsin dedim . Tek kızım ailemi istemiyorlar ailem gelmiyor ben gidiyorum onlarında ailesi hep bende bir gun demedim senin ailen geliyor benimki gelmiyor yani daha ne yapayım yoruldum
valla evlenmeyi bilen boşanmayı da bilir. baba ana olsa ne olur olmasa ne olur. insan dünyaya tek gelir tek gider. ana baba kardeş yardım ederse allah razı olsun dersin, yapmıyorlarsa canları sagolsun dersin kendi yoluna gidersin.Kendisinin ilk dayağı değil. O yüzden pek ise yariycagini sanmıyorum. Karşısında pişman bir adam yok. Kendisine sahip çıkmayan bir babası var ayrıca.
kesinlikle kendini kandırıyor... ama beklediği cevap buydu.Kendinizi kandiriyorsunuz sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?