- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.120
- 598
Esim beni dövdü . Kaynanam doldurmuş . Saatlerce dövdü . Yüzüm gözüm vücudum morarmis. Bana dedi eve geldigimde seni gormek istemiyorum . İnan yoruldum . Simdi aksam eve geldiginde hic bir şey olmamış gibi davranayimmi yoksa kusseyimmi. Bu durumda mantıklı düşünemiyorum nolur yardımcı olun cok yoruldum . Ne yapacam bilmiyorum . bana yardımcı olun nasıl davranayım nolur ayrılmayı düşünmüyorum . Aksama kadar sınırı geçer . Kusseyimmi yoksa sofrayı kurayım sanki bisey olmamış gibimi yapayım . Suan aklım Durmuş . Cunku kaynanamı mutlu etmek istemiyorum . Kaynanam yarın bize kesin gelir sagolsun kocamda olanları anlatır . Simdi der ben söylendim oğlum beni dinliyor bayağı kasilir ne yapayım bilmiyorum yardım boşanmayı düşünmüyorum
dövüşün konusu ne ?Esim beni dövdü . Kaynanam doldurmuş . Saatlerce dövdü . Yüzüm gözüm vücudum morarmis. Bana dedi eve geldigimde seni gormek istemiyorum . İnan yoruldum . Simdi aksam eve geldiginde hic bir şey olmamış gibi davranayimmi yoksa kusseyimmi. Bu durumda mantıklı düşünemiyorum nolur yardımcı olun cok yoruldum . Ne yapacam bilmiyorum . bana yardımcı olun nasıl davranayım nolur ayrılmayı düşünmüyorum . Aksama kadar sınırı geçer . Kusseyimmi yoksa sofrayı kurayım sanki bisey olmamış gibimi yapayım . Suan aklım Durmuş . Cunku kaynanamı mutlu etmek istemiyorum . Kaynanam yarın bize kesin gelir sagolsun kocamda olanları anlatır . Simdi der ben söylendim oğlum beni dinliyor bayağı kasilir ne yapayım bilmiyorum yardım boşanmayı düşünmüyorum
Esim beni dövdü . Kaynanam doldurmuş . Saatlerce dövdü . Yüzüm gözüm vücudum morarmis. Bana dedi eve geldigimde seni gormek istemiyorum . İnan yoruldum . Simdi aksam eve geldiginde hic bir şey olmamış gibi davranayimmi yoksa kusseyimmi. Bu durumda mantıklı düşünemiyorum nolur yardımcı olun cok yoruldum . Ne yapacam bilmiyorum . bana yardımcı olun nasıl davranayım nolur ayrılmayı düşünmüyorum . Aksama kadar sınırı geçer . Kusseyimmi yoksa sofrayı kurayım sanki bisey olmamış gibimi yapayım . Suan aklım Durmuş . Cunku kaynanamı mutlu etmek istemiyorum . Kaynanam yarın bize kesin gelir sagolsun kocamda olanları anlatır . Simdi der ben söylendim oğlum beni dinliyor bayağı kasilir ne yapayım bilmiyorum yardım boşanmayı düşünmüyorum
hee sen şu öz yeğenini gezmeye götüren adamın eşi ve kvnin komşulara kötülediği gelinsinEsim beni dövdü . Kaynanam doldurmuş . Saatlerce dövdü . Yüzüm gözüm vücudum morarmis. Bana dedi eve geldigimde seni gormek istemiyorum . İnan yoruldum . Simdi aksam eve geldiginde hic bir şey olmamış gibi davranayimmi yoksa kusseyimmi. Bu durumda mantıklı düşünemiyorum nolur yardımcı olun cok yoruldum . Ne yapacam bilmiyorum . bana yardımcı olun nasıl davranayım nolur ayrılmayı düşünmüyorum . Aksama kadar sınırı geçer . Kusseyimmi yoksa sofrayı kurayım sanki bisey olmamış gibimi yapayım . Suan aklım Durmuş . Cunku kaynanamı mutlu etmek istemiyorum . Kaynanam yarın bize kesin gelir sagolsun kocamda olanları anlatır . Simdi der ben söylendim oğlum beni dinliyor bayağı kasilir ne yapayım bilmiyorum yardım boşanmayı düşünmüyorum
siz hangi şehirde yaşıyosunuz aslen nerelisiniz kocanız ve siz?Esim beni dövdü . Kaynanam doldurmuş . Saatlerce dövdü . Yüzüm gözüm vücudum morarmis. Bana dedi eve geldigimde seni gormek istemiyorum . İnan yoruldum . Simdi aksam eve geldiginde hic bir şey olmamış gibi davranayimmi yoksa kusseyimmi. Bu durumda mantıklı düşünemiyorum nolur yardımcı olun cok yoruldum . Ne yapacam bilmiyorum . bana yardımcı olun nasıl davranayım nolur ayrılmayı düşünmüyorum . Aksama kadar sınırı geçer . Kusseyimmi yoksa sofrayı kurayım sanki bisey olmamış gibimi yapayım . Suan aklım Durmuş . Cunku kaynanamı mutlu etmek istemiyorum . Kaynanam yarın bize kesin gelir sagolsun kocamda olanları anlatır . Simdi der ben söylendim oğlum beni dinliyor bayağı kasilir ne yapayım bilmiyorum yardım boşanmayı düşünmüyorum
çocuklarından ayrılmasın ki? dayakçı babaya çocuk mu verilir?Sabredecek gücüm kalmış ki kalmış boşanmayı düşünmüyorum . Geçenlerde ailem geldi hic birsey olmadı bırakıp gittiler . Denedim olmadı tekrar cesaretim yok ayrılmaya . Aileme duyurupta uzemem . Gecen ailem geldi konuştular bi şey yapılmıyor . Bende cocuklarından ayrılmamam . Kaynanam gitmemi istiyor. Beni gelin olarak h er fadekarligi yaptım ,.bazen ölmüyorsa olmuyor . Tekrardan aynı seyleri yasamak istemiyorum ayrılma olmuyor denedim . Sizden daha iyi fikir duymak istiyorum ayrılma gibi değil kızlar . Yatak ayırayım ne derseniz onu yapayım yardımlarınızı bekliyorum. Destek icin cok sagolun iyiki varsınız suan bunları yazarken ağlıyorum
kV nin dilinde konuş oğluna yazık olur de en son bana büyük zara verir sende hapis yolu gözlersin akıllı ol huzurumu bozma de tehdit et.ama kocanın yanında.melek ol kocan yokken cadolazluga devamSabredecek gücüm kalmış ki kalmış boşanmayı düşünmüyorum . Geçenlerde ailem geldi hic birsey olmadı bırakıp gittiler . Denedim olmadı tekrar cesaretim yok ayrılmaya . Aileme duyurupta uzemem . Gecen ailem geldi konuştular bi şey yapılmıyor . Bende cocuklarından ayrılmamam . Kaynanam gitmemi istiyor. Beni gelin olarak h er fadekarligi yaptım ,.bazen ölmüyorsa olmuyor . Tekrardan aynı seyleri yasamak istemiyorum ayrılma olmuyor denedim . Sizden daha iyi fikir duymak istiyorum ayrılma gibi değil kızlar . Yatak ayırayım ne derseniz onu yapayım yardımlarınızı bekliyorum. Destek icin cok sagolun iyiki varsınız suan bunları yazarken ağlıyorum
Dün esimle kaynanam gezmeye gitmişler . Kaynanam o ara konuşmuş benim gibi kaynana bulunmaz bir sürü şey bende gecen dayak olayından sonra kaynanama fazla konuşmuyorum bisey olsa görüşüyorum . Bisey olmasa uzağım . Bundan dolayı gerilmiş İnan içimden gülümsemek bile gelmiyor . Aksam söyledi esim ses çıkarmadım sabah yine . Bende dedim esime gecen dayak yedim üzdü beni içimden eskisi gibi davranmak gelmiyor dedim . O senin ağzınada yapsa eskisi gibi olacaksın dövdü sonra . Kesinlikle saygısızlık yapmadım kaynanama sadece soğuk davrandım . Sadece hatasını bilsin dedim . Tek kızım ailemi istemiyorlar ailem gelmiyor ben gidiyorum onlarında ailesi hep bende bir gun demedim senin ailen geliyor benimki gelmiyor yani daha ne yapayım yoruldumhee sen şu öz yeğenini gezmeye götüren adamın eşi ve kvnin komşulara kötülediği gelinsin
eltimin kızını alıp çocukları gezdirdi yazmıştın, sonrada kv kötülüyordu seni...
sen adama ne dedin de bu hale geldiniz ?
adamı korumuyorum ve YAPTIGINI ASLA SAVUNMUYORUM ama senin de cok masum olduğunu düşünmüyoruım açıkçası.
AAAA Omuydu acabaSen şu dayak yedikten sonra süt isteyen üye misin ?
Sütlaç olayı wardı bide benim beyin yandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?