Acil yardım kızlar

Vallahi şu hayatta daha ne göreceğim. Kayınvalide üzülmesin diye hayvanlar gibi dayak yiyip ayrılmak istemiyorum diyorsunuz. Cidden kafanız yerinde değil. Gidin darp raporu alın o şerefsize gününü gösterin annenizi babanızı arayın. Babanız annenizde sizi dayak yiyin diye büyüttü o yaşa getirdi zaten !!! Yazık yaaaa

Şaka olmanı diliyorum zira beynime oksijen gitmiyor !!!!!!!!!!!!

dövüşün konusu ne ?
kaynanan savaşı kazanmasın diye kendini neden feda ediyoırsun ?
bazen yenilgiyi kabul edip çekilmek en iyisidir ve sen su anda gidip yeni savaşını polise giderek başlatmalısın.hemde en en en hukuki şekilde.
polise git eşinden şikâyetçi oıl. darp raporu alınmasını iste. eşine biiir güzel tazminat davası boşanma davası , hakaret davası ac. nafakayı da ekle.
hepsini alırsın savaşı da en acı bicimde kazanırsın!!!!!!! parası giden kv ve koca dünyanın en acılı tecrübesini yaşamış oılurlar.
evli kaldığın her ay için 1000 tl den tazminat iste.

önceki konulara da göz attım...
konu sahibi kaç yaşındasın? kaç senedir evlisin? ve okudun mu?

hee sen şu öz yeğenini gezmeye götüren adamın eşi ve kvnin komşulara kötülediği gelinsin
eltimin kızını alıp çocukları gezdirdi yazmıştın, sonrada kv kötülüyordu seni...
sen adama ne dedin de bu hale geldiniz ?
adamı korumuyorum ve YAPTIGINI ASLA SAVUNMUYORUM ama senin de cok masum olduğunu düşünmüyoruım açıkçası.

Sabredecek gücüm kalmış ki kalmış boşanmayı düşünmüyorum . Geçenlerde ailem geldi hic birsey olmadı bırakıp gittiler . Denedim olmadı tekrar cesaretim yok ayrılmaya . Aileme duyurupta uzemem . Gecen ailem geldi konuştular bi şey yapılmıyor . Bende cocuklarından ayrılmamam . Kaynanam gitmemi istiyor. Beni gelin olarak h er fadekarligi yaptım ,.bazen ölmüyorsa olmuyor . Tekrardan aynı seyleri yasamak istemiyorum ayrılma olmuyor denedim . Sizden daha iyi fikir duymak istiyorum ayrılma gibi değil kızlar . Yatak ayırayım ne derseniz onu yapayım yardımlarınızı bekliyorum. Destek icin cok sagolun iyiki varsınız suan bunları yazarken ağlıyorum

Yavaş trolle kardeş saçın başın dağılmasın

Darp raporunu önce bi al.sonra kV ara bir daha oğlun ile benim arama Girersen darp raporum elimde oğlunun sürünmesini istemiyorsan benim ve kocaman huzurunu bozma yuvamı bozma yok devam edeceksen polise gidecigin oğlunu surundurwcegini soylebana kalsa boşa ama sen pek yanasmiyirsun bu ise

Hemen gidilir darp raporu alın. Hatta çoğaltın ve yedekleyin. Evden de bir zahmet beyefendi gitsin. Bu ne pervasızlık.

siz hangi şehirde yaşıyosunuz aslen nerelisiniz kocanız ve siz?

Şaka degil mi bu? Burdakilere akil tutulmasi yasatip sabrini zorlamaya mi calisiyorsunuz? Kocaniz sizi dovmus (ha bir sille vurmus ha saatlerce dovmus aynidir) kaynanami mutlu etmicem deyip bosanmayi dusunmuyor bir de ustune sofra kurmakla kusmek arasinda kaliyorsunuz.siz şaka olun lutfen.ya da kafaniza agir darbeler aldiniz ondan bu dedikleriniz bu kadar sacma.ne dusunuosun kv fln kac kurtar canini kizim, git darp raporu al bi de sikayetci ol.gidecek yerim yoksa kadin siginma evinde omur geciririm de yine de beni doven soven bir adamla ayni evde yasamam.kafayi mi yedin silkelen biraz

çocuklarından ayrılmasın ki? dayakçı babaya çocuk mu verilir?

kV nin dilinde konuş oğluna yazık olur de en son bana büyük zara verir sende hapis yolu gözlersin akıllı ol huzurumu bozma de tehdit et.ama kocanın yanında.melek ol kocan yokken cadolazluga devam

Dün esimle kaynanam gezmeye gitmişler . Kaynanam o ara konuşmuş benim gibi kaynana bulunmaz bir sürü şey bende gecen dayak olayından sonra kaynanama fazla konuşmuyorum bisey olsa görüşüyorum . Bisey olmasa uzağım . Bundan dolayı gerilmiş İnan içimden gülümsemek bile gelmiyor . Aksam söyledi esim ses çıkarmadım sabah yine . Bende dedim esime gecen dayak yedim üzdü beni içimden eskisi gibi davranmak gelmiyor dedim . O senin ağzınada yapsa eskisi gibi olacaksın dövdü sonra . Kesinlikle saygısızlık yapmadım kaynanama sadece soğuk davrandım . Sadece hatasını bilsin dedim . Tek kızım ailemi istemiyorlar ailem gelmiyor ben gidiyorum onlarında ailesi hep bende bir gun demedim senin ailen geliyor benimki gelmiyor yani daha ne yapayım yoruldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…