- 31 Ağustos 2016
- 1.356
- 1.126
- 133
- Konu Sahibi Kocayaslisiskodunya
-
Hiç böyle düşünmemiştim. Ben ona yalan söyledim ve bişeyleri sakladım. Bunu öğrendi ve bir türlü kabul edemedi benim böyle bişeyi yapmış oldugumu. Aynısını o bana yapsaydı ben direk tüm kapıları kapatırdım. Hala hoşlandıgından eminim ama kendine yediremiyo diye düşündüm hep.Konu neydi, nasil kirdiniz onu bilemeyecegim ama ben olsam egitimden döndüğünde bir yemege veya kahve icmeye davet eder öyle konuşurdum.
Buluşmayi, konuşmayi kabul etmiyor ve olmaz bundan sonra diyorsa kendi haline birakirdim. Bu kadar peşinde koştura koştura kendini affettirmeye calişmak bana gore biraz kendini rezil etmek oluyor. Bu hareketinizden somra adam sizi parmaginda oynatir ki zaten oynatiyor da.
Affetmeyecek insan bititrir gider. Iliski olmaz diyorum ama vazgecemiyorum da olaylari tamamen peşinde koşturma amacli umut vermek zaten.
Ama onun için bişeyleri yaptıgımı göstermem gerekmiyormu? Çok hata yaptım ona karşı. Size yalan söylese bişeyleri saklasa karşınızdaki, ne düşünürdünüz ya da hemen affedermiydiniz?Gitme biraz rahat bırak.....
Hiç böyle düşünmemiştim. Ben ona yalan söyledim ve bişeyleri sakladım. Bunu öğrendi ve bir türlü kabul edemedi benim böyle bişeyi yapmış oldugumu. Aynısını o bana yapsaydı ben direk tüm kapıları kapatırdım. Hala hoşlandıgından eminim ama kendine yediremiyo diye düşündüm hep.
Bilemiyorum, kafam çok karışık. Kendimi hep haksız gördüğüm için hiç bu açılardan düşünmedim. Yalan benim hayatta en katlanamayacağım şeydir ve böyle bişeyi ben yaptım üstelikO kararini coktan vermiştir :) Bazilari direk bitirir, bazilari olsa da olur, olmasa da moduna gecer peşimden koşsun diye bakar.
Gerçekten içine sindirip sensiz olamayacagini dusunurse kendisi döner zaten. O zaman samimiyetine inanirsin ama peşinde koşman için atilan her yeme de koşma.
Ama aynı şehirde değilizki nasıl çağırıyımOnun için birşeyler yapmak için illa otele gitmeye gerek yok bence . Başka türlü affettirin kendinizi .
Ben kendimden biliyorum , kim olursa olsun çat kapı gelen kimseden ya da sürprizlerden hoşlanmıyorum . Aranız iyi iken kurduğunuz hayal başka , şu andaki durumunuz başka .. birde eğitim için gidiyormuş , belki ortamı müsait olmayacak insanların yanında özel hayatı bir derece ortaya çıkmış olacak vs.vs. Ben gitmezdim.. ama döndüğünde , bir mesaj atın ‘vaktin varsa kahve içelim mi ‘ filan ... ondan gelecek cevaba göre bakarsınız ne yapacağınıza
Fazla Naz’da aşık usandırır . Umarım bunu biliyordur .
İkinci bir kişi olmadıgına eminim. Kuzenimin arkadaşı zaten, öyle bi durum olsaydı illaki bilirdim zaten uzun bi süre geçmedi daha. Çok büyük bir konuda yaşan söyledim evet. Bu durum onuda etkiledi hatta. Bi sırrı vardı benimle paylaştıgı bende onu arkadaşıma söylemiştim,ama ona yalan söyledim kimse bilmiyor diye. Bu durumu öğrendiçok mu büyük bir konufda yalan söylediniz? yedekte bekletiyor gibi geldi bana affedecekse affeder affetmeyecekse de bunu söyler tüm yolları kapatır bu belirsizlik yedek kulübesindesiniz gibi geliyor bana. affedeceği de yok ilginiz de hoşuna gidiyor ego tatmini sırf.
Önce kalacağım yere gidip sonra onun oteline gidersem daha iyi olacak sanırım.Eğer giderseniz bile elinizde valizle çıkmayın karşısına en azından.
Bilemiyorum, kafam çok karışık. Kendimi hep haksız gördüğüm için hiç bu açılardan düşünmedim. Yalan benim hayatta en katlanamayacağım şeydir ve böyle bişeyi ben yaptım üstelik
Sanırım böyle yapmam daha mantıklı. Hem birden pat diye karşısında görmez.Bence peşinden koşmayın ama illa bir şey yapacaksanız eğitim zamanı yaklaşınca “o şehirde birlikte gezme planımız vardı, istersen hala uygulayabiliriz” deyin. Kabul ederse fırsat tanımak istiyordur. Etmezse adama sürpriz yapmak isterken birlikte olmaya zorlamamış olursunuz.
Çok öfkeli bana. Ona göre ben ona yalan söyleyerek zarar verdim o da bana ağır sözleriyle zarar verdi. Bundan sonra nasıl yaparız diye sorguluyor. Ama bana seni artık sevmiyorum da demiyor. Ya da yazmanı istemiyorum da demiyor. Sadece çok kızgın oldugunu söylüyor.Karsimdaki asla affedilmeyecek birsey yapsa pesimden gelmesi umurumda olmazdi. O kişi icin bu gercekten affedilmez birseyse senin oraya gelmen birseyi degistirmez zaten direk bitirirdi, yok degistirecekse affi olmayan birsey degildir zaten. Bilerek arada derede birakiyor seni.
Ben gözünden düşmek değilde onu kazanmak için çabaladığımı anlar diye düşünmüştüm. Hiçöyle ego yapacak biri değil çünkü. Sadece gereksiz gururu olan biri.Bence hiç gerek yok, gözünden düşersin iyice. Bana yapılsa hoşuma gitmezdi, emrivaki yapar gibi olur. Müsait olmayacak belki başka planları var, artık hayatında olmayan biri sonuçta. Kişisel alanına müdahale resmen.
İlla yapacaksan “o tarihlerde ben de ... şehrinde olmayı planlıyorum, bildiğim çok güzel ... yapan bir yer var, ayarlayabilirsek oraya gidelim mi’ gibi sormak daha doğrusu. Ik mık ederse hiç bulaşma, heyecanlanırsa gerisi gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?