Acil yardım kızlarr

Rica ederim, bence çok değerli bir şey yapıyorsunuz. Umarım devamı da güzel olur. Çok sevgiler.

Ben olsam o kişinin yerinde konuştuğum insan çat kapı eğitime gittiğim yere gelse hiç hoşlanmam ki kocam bile gelse habersiz hoslanmam bence ya teklif et bende gelmek istiyorum de yada o gelince konuşun

sanırım ben olsam ben de giderdim. en kötüsü boşuna gelmişsin ben görüşmek istemiyorum der siz de bir gece ayarladığınız yerde kalıp ertesi gün dönersiniz ve konu kapanmış olur. içinizde kalmamış olur yapabileceğiniz gerçekten son şeyi de yapmış olursunuz kısmet değilmiş der yolunuza bakarsınız. kızgın öfkeli olduğum biri benim için böyle bir şey yapsa benim çok hoşuma giderdi ve en azından yüz yüze oturup özür dilemesini dinlerdim bir yemek yerdim ya da kahve içerdim.

ben olsam fazla düşünmez basar giderdim kısacası :) uygun zamanı kollayıp şak diye de önüne çıkardım.

Ben erkek arkadaşınızın yerinde olsam böyle bir sürprizden pek hoşnut olmam ama bu benim karakterimle alakalı birşey, benim düşündüğüm gibi olumsuz değil de olumlu tepki de verebilir arkadaşınız. Siz yine de gittiği yerde pat diye karşısına çıkmaktansa ya gitmeden ya da dönünce konuşarak iletişim kurun.

Kızlar çok heycanlıyım şuan ben ona gideceğimi söylemedim ama bugün kendisi teklif etti. Yüzyüze görüşme şansımız olur gelmek istersen tabi dedi bende hiç söylemedim zaten gidecektim diye çok iyi düşünmüşsün evet bişeyleri düzeltmek için şansımız olur dedim şuan ne giyeceğimi saçımı makyajımı nasıl yapacağımı düşünüyorum tüüm tavsiyelerinize açığım nasıl davranmalıyım mesela çok mu yakın olsam ya da biraz ağırdanmı satmalıyım

çok sevindim. kendiniz gibi olun pişmanlığınızı anlatın samimi bir dille tekrar tartışmaya girmeyin. ağırdan satmak ya da çok yakın olmak bunlara takılmayın. yapmacık olmayın. özürünüzü dileyin. güzel vakit geçirmeye hayallerinizi gerçekleştirmeye çalışın. sakinlikle olgunlukla kendinizi anlatın ilişkinize şans vermeyi teklif edin hatanızın farkında olduğunuzu söyleyin

Çook teşekkür ederim umarım herşeti düzeltebiliriz, bu minik tatil bize şams getirir inşallahh

öyle bıçak sırtı ki; seviyorsa ne yaparsanız yapın, mutlu olur, hatasından ders aldı, bizim için uğraşıyor der. eğer sizden vazgeçtiyse ağzınızla kuş tutsanız kanadı dışarda kalmış der, sinir olur istemez.

Not: şimdi okudum hakkınızda hayırlısı olsun, sizin adınıza sevindim, mutlu olun. :)

hiç fazla irdelemeyin, özürünüzü dileyin, bir daha tekrarlanmayacağını ve beraberce unutmayı teklif edin. geriye bakmayın dengeniz bozulur, anın keyfini yaşayın.

hiç fazla irdelemeyin, özürünüzü dileyin, bir daha tekrarlanmayacağını ve beraberce unutmayı teklif edin. geriye bakmayın dengeniz bozulur, anın keyfini yaşayın.
İçim içime sığmıyor sanki :)) son konuşmamızdan sonra bi şans vereceğini söyledi, güvenim sarsıldı tekrarı olurmu bilemiyorum ama olsun bu şansı hakediyoruz dedi anın keyfini çıkartmaya çalışcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…