Acil yardım kızlarr

Herkes hemen hemen aynı şeyi yazmışben gitmeyi kafaya koymuştum hatta ona da direk söylemesem bile senin için yapabilceğim son şey kaldı demiştim. Büyük ihtimalle tahmin etmiştir ne yapacağımı.
Cnm seven adam yerinden kıpırdamasan yine eninde sonunda gelir.
Sonuçta hatanın farkındasın , çocukmu kendisi acaba oyun oynuyor aklı sıra.afam gibi bitir eğer gururluysan.eğer bitirmiyorsa tamamen oyun oynuyordur.rahat bırak bi aklı başına gelsin.sen açıkça zaten pişmanlığını hatanı söylemişsin.

Arkadaşlara katılıyorum; o kadar affedemeyeceği bir şey olsaydı çoktan silip atmıştı, size de kardeşim beni rahatsız etme demişti..

Kızmayın ama çok klasik erkek hareketleri bunlar.. ayrıca okay size söylediği bir şeyi başkasına söylemişsiniz, söylemedim demişsiniz, bunun neresi AŞIRI büyük? Hepimiz yapmışızdır bunu, o da yapmıştır. Bir konulara bakın isterseniz ne olaylar dönüyor :) bence siz gözünüzde ayrı bir yere koymuşsunuz adamı öyle denmiş “aşırı gururludur”, böyle denmiş “başkası olamaz” vs vs.. biz kadınlar bir kendimizi kaptırdık mı gerçekleri göremiyoruz, umarım sizde öyle olmaz.. gitmek istiyorsanız da gidin içinizde kalmasın ama haber vererek gidin bence de..

Ben acaba benden bişeylermi bekliyo diye düşündüm. Kazanmak için neler yapacağımı görmek istiyodur belki dedim. Ama sanırım burda yazılanlar doğru. Msjlarda nerdeyse yalvardım affetsin diye ama hem yapamayız unutamayız olanları diyo hem de bi paylaşım yapıyo mesela özlemekle sevmekle ilgili, aklımı karıştırıyo. Seni seviyorum ama zarar verdik birbirimize eskisi gibi olamaz diyo. O zaman seni seviyorum demesin? Bu çok basit değilmi sizce de? Kızgın oldugun insana sevmediğin insana seni seviyorum neden derlerki?

MissCherryBlossom sizin yorumlarınızı oldumolası sevmişimdir. Benim konum içinde bi yorum yaparmısınız?

Valla panpa konunu ilk okdugumda icimden ben giderdim karsisina dikilirdim koluna girerdim dedim. Daha mantikli gitmeden ara seklinde yorumlar yapilmis ama ben surprizleri severim bana siri romantik geliyor. Hele ki kabahatli biri karsima dikilip seni seviyorum affet gitsin dese filmini bile cekerim

Karşıdaki kişinin güvenini kırmışsın ki güven bir ilişkinin temel taşıdır.Biraz karşı tarafa zaman ver.Zaten dönmek istiyorsa bir bahane yaratır döner hepimiz zamanında yaptık bunu. Evet çok hatalısınız ama bu kadar çok öldüm bittim modlarına girmeyin.Şahsen ben emrivakilerden hiç hoşlanmam.Peşimden böyle pıt pıt gelip karşıma çıksın istemezdim.Sadece yüz yüze görüşmekle alakalı da değil mesaj içinde biraz zaman tanıyın bence karşıdakine bunaltmamak lazım.

Bu yüzden sanırım yorumlarınızı çok yakın hissediyordum kendime :) aynı şekilde düşünmüşüz. Eğitim tarihini bana bilerek söylediğinden eminim. Ve bende ona üstükapalı senin için yapabileceğim son şey kaldı dedim emimin tahmin etmiştir ne yapacağımı. Gitmeden ararsam süpriz olmayacak ben görünce şaşırsın benim için buralara kadarmı geldin demesini istiyorum açıkcası. Sözlerle bir yere kadar ifade edebiliyoruz kendimizi davranışlar daha önemlidir bana göre.

Zaman verdim zaten. Uzak kaldık birbirimizden. Konuşmadık günlerce. Ama mesela öyle paylaşımlar yapıyorki şarkılar falan,sanki çok kızgın affedemiyor ama bir yandanda çok özlüyor seviyor. Ona defalarca söyledim eskisi gibi hissetmiyorsan söyle ama yok hala seviyorum diyosan ben kendimi sana affettircem dedim. Seviyorum diyo ısrarla.

Dizi-filmlerde olsa bayılarak izlenir böyle sahneler.
O yüzden ben size "yapmayın" demicem :)
İstiyorsanız yapın, gidin.
Belli ki çok kızgın. Erkeklerin de kalbi vardır:) kırılmış haklı olarak, adamın size güvenerek verdiği sırrını birine söylemişsiniz, güven kırıcı. Ben olsam giderdim. Hiçbir şey olmasa 'anı' olur...

Onun için değer diye düşünüyorum. En azından son şansımı kullanmış olurum. Pişman olmaktansa.. teşekkür ederim yorumunuz için

Bence şöyle yapın. Eğer ciddi bir hata yaptıysanız ve gerçekten sizden emek görmek işleri düzeltecek gibiyse onun açısından; gidin, yerleşin bir yere ve mesaj atın. O şehirde olduğunuzu, onu görmek için geldiğinizi ama emrivaki de yapmak istemediğinizi görüşmek istemezse saygı duyacağınızı belirterek, ama hiç tavır ya da acındırma yapmadan net bir şekilde, eğer müsaitse bir kahve ya da yemek yiyebilir miyiz diye sorun. Güçlü durun yani peşinden koşuyormuş gibi değil. Zaten düzeltmeye niyeti varsa gelecektir. Samimi olun ama uğruna şehir değiştiriyorum bak buralara geldim değil de sana değer veriyorum ve aramızı düzeltmek için bir şey yapmak istedim, hissi verin tavrınız ve söylediklerinizle.

+1 kirilmis ama hala seviyor ve affetmek icin bir caba gormek istiyor belliki.

Bu yorumunuzu okuduktan sonra onun kaldıgı otele yakın biryer ayarladım:) aslında çok çokküo ihtimal olsa da görüşmek istemezmi acaba diye düşünüyorum ama sanmıyorum o kadar gitmişim görüşürür mutlaka. Yüzyüze konuşmak iyi gelecektir bize o da farkında bunun. Otele yerleştikten sonra msj yazarım bende geldim müsaitsen yemek yiyelimmi derim. Teşekkür ederim yorumunuz için

+1 kirilmis ama hala seviyor ve affetmek icin bir caba gormek istiyor belliki.
Çok inatçı ve gururlu ama kendimi onun yerine koyduğumda ben direk engellerdim bana yazmasına bile izin vermezdim. Onun için çaba göstermeye değer biri ve sanırım bu durum sonrasında daha iyi anladım ben gerçekten fena hoşlanıyorum bu adamdan

eğer gidecekseniz, aniden karşısına çıkmayın. senin için geldim, kendimi ifade etmeme izin ver, gibi bir mesaj yazın, öyle görmeye gidin.
sürdürmek istiyorsa hayır demez diye düşünüyorum.
Gitmeyi kafaya koydum o kesin. Ama gidersem bu sadece onun için olacak. O şehre gitme gibi bi planım yoktu normalde o gitti diye gitmiş olacağım. Onun gözünde değerimi küçültürmü acaba bu yaptığım? Yoksa tam tersi onu sevdiğimi pişman oldugumu anlarmı kafam çok karışık

siz öyle düşünüyorsunuz.hoşlanıyor olsa bile yalanı saklamayı kabul etmeyip bırakıp gitmiş dönmüyor.bence gitmeyin bırakın adamı üstelemeyin.bir daha böyle bir şey yapmazsınız ilerki ilişkilerinizde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…