Ya duramiyorum önemli bişey se bebegimde variçinizi ferah tutun lütfen.
tıp cok ilerledi. yarın gidip iyice ögrenin bakalım neymiş tam olarak.
ve size neden gec bilgi verildigine dair gerekli yerlere bence şikayette bulunun.
Hersey normal dediler hiç olumsuz bişey le karsilasmadimevlenmeden önce akdeniz anemisi testi yapılıyor
acaba sonucu pozitif mi çıktı ki?
Biraz daha bilgilendirirseniz bebegime bişey olurmuakdeniz anemisi ya da diğer adıyla talasemi den bahsediyorlar muhtemelen. kansızlık var dedikleri odur.
evlenmeden önce kan alınır ama sonuç beklenmeden evlenilir.
genetik bir rahatsızlıktır. taşıyıcı iseniz onun bilgisini vereceklerdir.
Tamam canm çok teşekkür ederim hemen bi arastirayimÜlkemizin de bir Akdeniz ülkesi olması nedeniyle Türk toplumu olarak bu hastalığı taşıma riskimiz vardır. Tüm Türkiye nüfusunun yaklaşık % 2,1 i taşıyıcıdır. Bu oran Antalya, Antakya, Mersin gibi bölgelerde % 12 lere kadar çıkabilmektedir. Bunun için her çifte evlenmeden önce mecburi yapılan tahliller içinde Hemoglobin (Hemogram dahilinde) ve Hemoglobin Elektroforezi tahlilleri de yer alır.
internette yazıyor şu.
ben doktor falan değilim ama yazdıklarınız bununla ilgilidir diye düşünüyorum.
Tamam canm çok teşekkür ederim hemen bi arastirayim
Ins öyledir ama hiç sezgilerim hiç de öyle demiyogeçmiş olsun umarım başka önemsiz bişey içindir. içinizi ferah tutun
Şuan yoldayim ins halledilebilecek bir durumdurÖnemsiz bir şey olsa gebeyseniz hemen gidin demezlerdi diye düşünüyorum. Umarım bu kadar önemli olan şey bebişe zarar vermeyen türden bir şeydir.
Şuan yoldayim ins halledilebilecek bir durumdur
Evet arkadaşlar Akdeniz anemisi için arastirilmis ve benim bi değerim çok düşük. Cikmis.ama.doktor yüzde 90 bu problem cikarmaz çünkü kan degerlerin çok normal dedi gebeligi de etkilemez dedi.sadece yakın bi zamanda hemoglam bölümüne yine bi gidin dedi.çok şükür korkulacak bişey degil ama Akdeniz anemisi zor bir rahatsizlikmis eğer kanım düşük olsaydı yüzde 90 bu rahatsızlığı kazanacaktır.bize de haber verin merak ettim ben..
Ben doktor olmalıymışım yahu :)Evet arkadaşlar Akdeniz anemisi için arastirilmis ve benim bi değerim çok düşük. Cikmis.ama.doktor yüzde 90 bu problem cikarmaz çünkü kan degerlerin çok normal dedi gebeligi de etkilemez dedi.sadece yakın bi zamanda hemoglam bölümüne yine bi gidin dedi.çok şükür korkulacak bişey degil ama Akdeniz anemisi zor bir rahatsizlikmis eğer kanım düşük olsaydı yüzde 90 bu rahatsızlığı kazanacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?