ACIL YARDIM

çok tesekkurler .babanıza da geçmiş olsun Allah bır daha yaşatmasın

bahşiş ne oturmaya mı geldik ayol düğün salonumu orası devletin hastanesi hey yarabbim.
bu arada ameliyatı en sağlam devlette olur zaten babanız korkmayın özeller daha çok para almak için daha çok keserler .
geçmiş olsun

Hakeden hastaya bağırmak gerekiyor, bulunduğu yeri unutunca kendine getiriyor o ses yükselmesi :)
Ama haksız yere bagırdıysa da-ki her meslekte sorunlu tipler olabilir- bashekimlige sikayet edilebilir. Ama bahsis vermek ne biliyim ileride benim hastam bana bahşiş vermeye kalksa azarlardım sanırım sen ne diyosun paraya tamah mı edicem verilen paraya göre mi ilgilenicem hastamla nerde kaldi benim ettigim yemin!!diye.
Hasta bakıcıya verilebilir belki. Zaten şöyle bir durum var, genellikle hastahanedeki hastabakıcılardaki ego hastanede çalışan baska kimsede yok. Ben böyle gözlemledim. :)

Doktorla çok zıtlaşmayın, strese sokup isinde zaafiyete düşmesine sebep olmayın bence. Sonuçta uğraştığı materyal "canlı insan".

babam da oyle dusunuyor.Ben belım ve boynum ıcın ozele gıdıyorum ornegın en pahalı tedavı hangısı onu onerıyorlar.30 yasında oldugum halde hemde.
cok tesekkur ederım mesajınıza

ben kızmadım doktora uzuldum sadece ertesı gun o nobetcı dr yıne çalışıyormuş.Hakedene ben de bağırıyorum sahsen:)dedım parayı gorunce yumusar mı?:) daha cok bagırıcaksa kalsın:) hehe

siz versenizde vermesenizde o ameliyatini iyi yapmaya calisacaktir.ama hastamizla daha cok ilgilensin diye verenler var.
ya dr otomatık gelıyormuş yanı kımın gelecegı de bellı değil bır tanesı boyle melek gibi.yanı kımın gelecegını bılmıyoruz
ınan hıckımseye guvenım kalmadı son zamanlarda ne bılım

Operasyondan sonra çikolata vs bişey alıp doktoruna ilgilendiğiniz için teşekkürler diyebilirsiniz, kat hemşirelerine de öyle. Hastabakıcıya olabilir bahşiş, bazıları ne günlere kaldık bu düpedüz rüşvet diyor ama buna daha optimist bakmak lazım. Sonuçta onlara muhtaç durumda tedavi süresince. Tamam bu onların görevi eyvallah ancak motivasyon ve naif hissettirmek hoşlarına gittiği için ilgi alaka r nebze artar. Hastaneye düşmeyen bilmez bunları. Orada hastanız varken gülümsemeden medet umacak kadar hassas oluyorsunuz. 1 cümle fazla açıklama yapsalar yüreğinize su serpiliyor. Bunun için biraz özenli davranmak gerekiyor gerçekten.

Hic birseyvermeyin rusvet gibi olurmu oyle sey?onlarin isleri o yapmak durumundalar ilgilenirler merak etmeyin zatrn bir terslik olursa once uyarin sonrada bashekimi bilgilendirin...ama gerek kalmaz durup dururken kabalik yapmazlar

cok empati kurularak yapılan bır yorum tesekkurler dedıgınız gıbı yapıcam

ben kızmadım doktora uzuldum sadece ertesı gun o nobetcı dr yıne çalışıyormuş.Hakedene ben de bağırıyorum sahsen:)dedım parayı gorunce yumusar mı?:) daha cok bagırıcaksa kalsın:) hehe

Ya doktorlarn çalışma sistemi cok delirtici emin olun. Büyük ihtimalle size degildir sinirlenme nedeni.

Para vermeyin ama giderken bi lokum bisey falan göturebilirsiniz ameliyattan sonra kontrole giderken. Mutlu olur herhalde. :)

Bılmem ben o zaman çocuktum hastaneyı bılmem ımkansız:)ben 5 yıl once duydum ama.alabılır ayrıca kızmıyorum maasları az zaten.

Ameliyatlardan sonra bazı doktorlar bıçak parası ister. Onu da şu kadar diye belirtir döner sermayeye yatırırsınız. Ama şu an hala devam ediyor mu bu sistem bilmiyorum. Doktora bahşiş verilmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…