- 19 Eylül 2009
- 2.461
- 1.188
- 333
- 40
- Konu Sahibi Misir_Prensesi
-
o zaman aksam bı devlet hastanesıne gıdın de gorun.Nesı guzel paylaşın.Evt dr bagırdı babama ayrıcaAbartma canım bence doktorlar böyle hastalara bagirip cagiramaz. Hem devlet hastaneleri artik cok guzel bence yeterice ilgileniyorlar.
Yeterki siz ve hasta zorluk cikartmayin gerisini onlara birakin.
TesekkurlerAllah iyiliğini versin,bahşiş garsona mı veriyorsun,geçmiş olsun bu arada!
Ben cok gördüm para alan dr. Amelıyattan sonraNe günlere kaldık..
Ver tabi, elini korkak alıştırma, dolar yağdır kafalarından aşağı..
Doktorla iyi geçinmek şart ama ileri giderse sizde güzel bir dille babanızın içinde olduğu psikolojisini anlamasını sağlayın....Devlet hastanelerinde malesef bu tip durumlar yaşanabiliyor ama bahşiş teklif etmeyin sakın!Tesekkurler
babam ıdrar yapamıyorDoktorla iyi geçinmek şart ama ileri giderse sizde güzel bir dille babanızın içinde olduğu psikolojisini anlamasını sağlayın....Devlet hastanelerinde malesef bu tip durumlar yaşanabiliyor ama bahşiş teklif etmeyin sakın!
Ona bahşiş değil, rüşvet denir. Hayatta vermem ben olsam, almak kadar vermek de suç. Bana ya da hastama bağıracak insanı da ilgili yerlere şikayet ederim. Sonuç alamazsam mahkemeye veririm, o da olmadı sosyal medyada rezil ederim. Bana göre bunun yolu yordamı budur, rüşvet vermek değil.
bagırdıgını gordum ılgılenmedıde sosyal medya uzeri şikayet yeterlı mıdır? Ya başkaları da şikayet etmıs.ılgılenılmemıs hıc ıse yarar mı kı?Ona bahşiş değil, rüşvet denir. Hayatta vermem ben olsam, almak kadar vermek de suç. Bana ya da hastama bağıracak insanı da ilgili yerlere şikayet ederim. Sonuç alamazsam mahkemeye veririm, o da olmadı sosyal medyada rezil ederim. Bana göre bunun yolu yordamı budur, rüşvet vermek değil.
Bunun için sıkıntı yapmayın.Anlık birşeydir.babam ıdrar yapamıyorsancıyordu odasına gıttık ben de kapıyı vurdum actım bagırdı bıze ama babam o hastanede amelıyat olmak ıstıyor korkuyorum bıraz
alırım tabıBunun için sıkıntı yapmayın.Anlık birşeydir.
Bahşiş demek bi nevi rüşvet.O yüzden teklif etmeyin.
Babanızın ameliyatından sonra doktorunuza bir kutu tatlı alırsınız madem çok istiyorsanız
Sosyal medya en son çare. Hastanenin başhekimine, Sağlık Bakanlığına şikayet edebilirsiniz. O kim ki çocuk gibi azarı basacak, ben de susacağım. Karşısındakine insanca muamele etmeyi bilmeyene bir de ödül gibi para mı vereceksiniz? Hiç bulaşmayın o işlere.bagırdıgını gordum ılgılenmedıde sosyal medya uzeri şikayet yeterlı mıdır? Ya başkaları da şikayet etmıs.ılgılenılmemıs hıc ıse yarar mı kı?
Korkulacak kadar büyük bir ameliyatta değil.alırım tabııyı olsun da herşey sağlık
Belkı onlar da yoruluyorlardır.ustuste nobet verıyorlardır ,belkı halden anlamayan hasta yakını gelıyordur.yanı benım sıkayetım genel anlamda ılgısızlık.yanı soyle bı baktım acıl hastalar çok bekletılıyor falan.yanı duzeldı sanmıştım maalesef devlet hastanelerınde hersey daha da kotuSosyal medya en son çare. Hastanenin başhekimine, Sağlık Bakanlığına şikayet edebilirsiniz. O kim ki çocuk gibi azarı basacak, ben de susacağım. Karşısındakine insanca muamele etmeyi bilmeyene bir de ödül gibi para mı vereceksiniz? Hiç bulaşmayın o işlere.
yası 70Korkulacak kadar büyük bir ameliyatta değil.
Çok geçmiş olsun şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?