Acil yardıma ihtiyacım var Arkadaş Sorunu,🙄

Bittimiki

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2022
1.392
1.550
63
Merhabalar, kısa anlatmaya çalışacağım.

Kızım uzak mesafe okula servisle gidiyor. Servisteki kızlardan birinin sevgilisi sonraki durakta biniyormuş. Bunun için benim kızım ayakta kalıyor, sonra diğer servise aktarma oluyor. Ayakta kalan bı kaç kişi ile birlikte.

Çocuk oturmak istediği için bugün, üstüne erik çekirdeği atmışlar su dökmüşler diğer çocuklar. ağlamış...

Bu arada serviste her yaştan çocuk var. Çocuk

Ne yapabiliriz bilmiyorum. Servisciyi aradık, milli eğitim müdürlüğüne gideceğiz dedik. Kızıma dovecegiz seni demişler. Biz sonradan taşındık buraya. O yüzden gruplaşma var...

polise mi gitsek, okul müdürlerine mi? Anne babalarını mi bulsak? Açıkçası gerginim ve çaresiz hissettim.

Son düzenleme:
tam anlatamadnız olayı?ilk sizin çocuğunuzu mu alıyor servis?herkesin oturarak gitmesi gerekmiyor mu bir de?ona göre kayıt yapılmıyor mu servise?
aynen ayakta öğrenci olmamalı servisçi sırf daha fazladan kişi almak için ayakta götürüyor sanırım,zannedersin minibüs şoförü

tam anlatamadnız olayı?ilk sizin çocuğunuzu mu alıyor servis?herkesin oturarak gitmesi gerekmiyor mu bir de?ona göre kayıt yapılmıyor mu servise?
Cevabınız için teşekkür ederim. İlk benim çocuğum değil. Sonradan binenler için, yer tutuyorlarmiş. Bu sebepten, aktarmaya gitmek zorunda kalıyormuş. Yada kavga etmek... Napacagim bilemedim.

Servise binen sevgili, servis ucreti oduyor mu?oduyorsa binmesinin sorun olmaması lazım.bir de ayakta kalanlar neden başka servise aktarılıyor, bunu da anlamadım.hic böyle birşey duymadım.bende lisede servisle gittim okula.ayakta kalanlar oluyordu.maalesef fazla kişi aliyorlar

Cevabınız için teşekkür ederim. İlk benim çocuğum değil. Sonradan binenler için, yer tutuyorlarmiş. Bu sebepten, aktarmaya gitmek zorunda kalıyormuş. Yada kavga etmek... Napacagim bilemedim.
öncelikle servis şoförü ayakta yolcu varken kullanamam demeli herkesin oturmasını sağlamalı şoför hatası var ,o çocuklar adamın dikkatini dağıtıp kazaya sebebiyet verebilir arkadan biri çarpabilir çocuğunuz camdan dışarı fırlar bu şaka değil.
bu yüzden servisin bağlı olduğu yere durumu bildirmeniz gerek şikayetinizi söylemelisiniz

çocuklar serviste seyir halini tehlikeye atarcasına çocuğunuza zorbalık yaptıklarını okul müdürüne bildirebilirsiniz servis hangi okul olduğunu söyler kızınızda adlarını söyler

ya da kızınız için başka servisle anlaşmanız gerek... servisin kendisi sıkıntılı bence

ha yer olduğu halde sonradan binecekler için sizin kızınızı oturtmuyorlarmış.sanırım doğru anladım.valla eğer öyleyse ben o servisi de yıkarım başlarına o çocukların aileleriyle de kavga ederim okula da gider şikayet ederim servisçiler odasına kadar yazarım.ilk kimler biniyorsa onlar doldurur boş yerleri.yer tutmak da neymiş

öncelikle servis şoförü ayakta yolcu varken kullanamam demeli herkesin oturmasını sağlamalı şoför hatası var ,o çocuklar adamın dikkatini dağıtıp kazaya sebebiyet verebilir arkadan biri çarpabilir çocuğunuz camdan dışarı fırlar bu şaka değil.
bu yüzden servisin bağlı olduğu yere durumu bildirmeniz gerek şikayetinizi söylemelisiniz

çocuklar serviste seyir halini tehlikeye atarcasına çocuğunuza zorbalık yaptıklarını okul müdürüne bildirebilirsiniz servis hangi okul olduğunu söyler kızınızda adlarını söyler

ya da kızınız için başka servisle anlaşmanız gerek... servisin kendisi sıkıntılı bence
Kişi fazlalığı nedeniyle yer olmadığı için bı noktaya kadar ayakta, sonra başka servise aktarma olarak gidiyolar,

Daha neler.bos yer olacak,ben oturmayacam, ayakta gidecem.benden sonraki binip,oturacak.servis şoförünunde uyarması lazım çocukları.

ha yer olduğu halde sonradan binecekler için sizin kızınızı oturtmuyorlarmış.sanırım doğru anladım.valla eğer öyleyse ben o servisi de yıkarım başlarına o çocukların aileleriyle de kavga ederim okula da gider şikayet ederim servisçiler odasına kadar yazarım.ilk kimler biniyorsa onlar doldurur boş yerleri.yer tutmak da neymiş
Bu olay bugün oldu, yarın sabah servis geldiğinde içeri girip konuşmak lazım o zaman

Kişi fazlalığı nedeniyle yer olmadığı için bı noktaya kadar ayakta, sonra başka servise aktarma olarak gidiyolar,
tmm bu kanuna uygunsa önce sizin çocuğunuz biniyor.sonradan kim bindiyse ayakta gidecek de odur.beğenmiyorsa başka servis bulsun.orası sevgililerin buluşma noktası mı?eğitime gidecek çocukları taşıyan bir araç sadece

kaçak alıyor kimseden ses çıkmadığı için idare ettiği kadar ediyor durumu servisçide suçlu o yüzden siz önce seervisin plakasıyla belediyeye sonra servisin bağlı olduğu yere nereden bulup anlaştıysanız ona şikayetnizi yapın can sağlığı bu ötesi yok ,çocuğunuz ayakta gitsin diye o servise para verilmedi ne münasebet üstelik tehlikeli yani
akran zorbalığı içinde servisçi korkudan zaten hangi okul olduğunu söyler ;) müdürle görüşürsünüz

kaçak alıyor kimseden ses çıkmadığı için idare ettiği kadar ediyor durumu servisçide suçlu o yüzden siz önce seervisin plakasıyla belediyeye sonra servisin bağlı olduğu yere nereden bulup anlaştıysanız ona şikayetnizi yapın can sağlığı bu ötesi yok ,çocuğunuz ayakta gitsin diye o servise para verilmedi ne münasebet üstelik tehlikeli yani
akran zorbalığı içinde servisçi korkudan zaten hangi okul olduğunu söyler :KK66: müdürle görüşürsünüz
Sonrası beni düşündürüyor birde. Başka servis alternatifi yok maalesef. Burası bir ilçe, okul çok uzak. Elimizi kolumuzu bağlayan bu. Serviste çabamıza rağmen değişiklik olmazsa, çocuk çok yıpranır.

Sonrası beni düşündürüyor birde. Başka servis alternatifi yok maalesef. Burası bir ilçe, okul çok uzak. Elimizi kolumuzu bağlayan bu. Serviste çabamıza rağmen değişiklik olmazsa, çocuk çok yıpranır.
çocuğun velisine ulaşıp kızınız sevgilisiyle rahat oturabilmek için sessiz bulduğu yolcuları ayakta tutuyor bu sebeple şikayet oluşturulacak haberiniz olsun demek lazım ver alevi yansın ortalık oy

Back
X