Acil yardıma ihtiyacım var Arkadaş Sorunu,🙄

Kızınız için farklı bir servis bulamaz misiniz yazık kendini çok kötü hisseder böyle psikolojik olarak okula da gitmek istemez
Maalesef başka şansımız yok. Tek araç geliyor bulunduğumuz bölgeye.

Okulla ilgili çok stresli tam sınav zamanı. Bide bu çıktı. Tırnaklarıyla oynuyor. Yara yapıyor

ama sinir bozucu kesinlikle sabah kızınızla birlikte bekleyin servisi
kızınız binerken otur kızım şuraya diyerek oturmasını bekleyin :KK66: o oturduktan sonra herkesin duyacağı şekilde böyle sorunlar yaşanıyormuş biz bunun için servise vermedik kimsede buranın ağası değil gerekirse sorun çıkaran öğrencilerin okul müdürü ve ailesine şikayetde bulunurum sizinde yaptığınız suç dersiniz şoföre :KK66: kızınız okuldan gelince ne olmuş anlatsın tekrarlanırsa heryere herkese şikayet edin derim
Tamam ama çocuklar bizi tehdit etti falan derlerse, daha içinden cikilmaz bı durum yasanir mı? Bı üye söylemişti.

Okulla ilgili çok stresli tam sınav zamanı. Bide bu çıktı. Tırnaklarıyla oynuyor. Yara yapıyor
demek ki orada bir kişi daha servisçilik yapsa para kazanacak , servis açığı var resmen o kadar oğrenci nasıl gidip geliyor herkes perişandır :(

Tamam ama çocuklar bizi tehdit etti falan derlerse, daha içinden cikilmaz bı durum yasanir mı? Bı üye söylemişti.
ben dedim onu zaten o üye benim
çocuklara kişisel olarak demeyeceksiniz onların duyacağı şekilde şoföre diyeceksiniz diyorum
ay resmen benim gelip diyesim var bu kadar minnoş olunmaz ki ama ya :)

🙄😔 Yani ikaz olursa diğer öğrenciler bu kez kızınıza daha kötü davranabilir ama ailerle konuşun bence ya da gidip hepsini teker teker uyarın ben olsam kızımla servise biner giderdim hatta belki dayanamaz diğer çocukları azarlardim bile siz iyi dayanıyor sunuz

ilkokullarla ortaokul aynı binada bizim okulda.bu bile sorun yaratıyor.küçük çocukları eziyorlar itekliyorlar kantinde sıra vermiyorlar.servisleri bile ayrı olmalı halbuki ilkokul ortaokul ve lisenin.akran zorbalığı çok fazlalaştı son yıllarda.kızınızla konuşun çözeceğinizi söyleyin üzülmesin derslerine odaklansın okuluna alışsın

Servisin düzenini şöför sağlamalı tüm suç şöförün diğerleri çocuk zaten akran zorbalığı laneti var şöför böyle bir şeye müsade etmemeli kim biniyorsa o oturur kesinlikle şöförle çözün şikayet edin

Aaa resmen çete olmuşlar. Bu nedir ya bence susmayın. Sevgilisini yanına oturtturan kızın acilen velisi aranmalı. Bence ortalığı ayağa kaldırın. Paranızla rezil oluyorsunuz resmen

Servisin düzenini şöför sağlamalı tüm suç şöförün diğerleri çocuk zaten akran zorbalığı laneti var şöför böyle bir şeye müsade etmemeli kim biniyorsa o oturur kesinlikle şöförle çözün şikayet edin
Duymazdan geliyor. Zaten bı "küfür" problemi yaşadık. Ta okul müdürüne kadar gittik. Bişey yapamayız diyorlar.

Duymazdan geliyor. Zaten bı "küfür" problemi yaşadık. Ta okul müdürüne kadar gittik. Bişey yapamayız diyorlar.
Böyle rezillik mi olur ya şu torpilden çektiğimiz kadar bişiden çekmedik zaten şöför aklı başında olsa bunların hiç biri yaşanmazdı başka servis yok galiba bu ortamda çok ezilir inşallah sağlıklı bi çözüm bulursunuz

Back
X