Acil?

Canim sende aynısını yap diyemiyecegim çünkü kapalı bir bayansin. Boşver takma onu Allaha havale et. Sen sanki o yokmuş gibi davran ,eşine süslen odanızda. Gir odana eşinle vakit geçir. Bak ozaman ne eşinin gözü başkasını görür. Ne de o kadin seni sinir edebilir. Çatlar hasetinden.

Eee konu senin eltinin zilli'liğinden çok esin bir g.t gördüğünde azacak kadar abazaysa esinle hallet yoksa o başı kici bi yana oynayanlardan kurtulman zor hayır eltim dedigine göre evli... kocası doyuramiyor herhalde sen kocani doyuruyorsan yeni başka kadinlara bakma ihtiyacı duymuyoraa o haline gul ve bizim orda gancik kopekler sallar de yavaş salla de utanır muhtemel....

Aynen aslında iyi cvp olur

bence siz kıskanmışsınız sadece

Bilmiyorum da kkıskandım mı diye ddüşündüm de tam tersi biz karıkoca ne yapsak oonlarda aynısını yapıyor Bence onlar kıskAnıyor . Biz evlendik evliliklerine can geldi kkadın kocasına ddeğer vermiyormuş . Biz evlendikten sonra baya yeni evli gibi oldular.

İmkan yok daha eltime yeni ev yapılıyor 10 yıl sonra şimdi. Burda küçük gelin gelmeden diğer elti ayrilamıyor

nerede yaşıyorsunuz afrika'nın bi kabilesinde falan mı?
gidin bi iş falan bulun kendinize ayrı eve çıkın
evlenmeden önce sülaleyle kalacağından haberin yok muydu?

nerede yaşıyorsunuz afrika'nın bi kabilesinde falan mı?
gidin bi iş falan bulun kendinize ayrı eve çıkın
evlenmeden önce sülaleyle kalacağından haberin yok muydu?
Adetleri böyleymiş. Ben de aynısını sordum. Yeni gelin gelmeden eski gelin evden ayrılamıyormuş. Başka gelin de gelmeyeceği için ömür boyu kalacakmış artık.

Canim benim eltin kadinin en guzel yeri arkasidir demis ya. Demekki eltinin ozguven eksikligi var. Mesela bu anlamda takintili bi insanin memesi cirkin, poposu guzelse memesini kapar poposunu acar. Sorunun esini tahrik etmek oldugunu sanmiyorum. Tamamen eltinin kompleksli olmasindan kaynakli bir durum

kocayı doyurmak nedir ya nasıl tabirler kullanıyorsunuz valla Allah sabır versin kadın sizle uğraşıyor ve belli ki kurtulamayacaksınız. işiniz ve ayrı eviniz olmadığı sürece..

Kardeş valla huyunu öğrendim her geçen farklı huylar çıkıyor. Kompleksle bir ilgisi yok kadın kadını anlar ben hareketlerinden anlıyorum

Bu konu hakkında artık ne diyeceğimi şaşırdım. Eğer senin dediğin gibi bir durum söz konusuysa; eşin birde empati yapsın bakalim. ay hergün bu stres çekilir mi ev içinde o ona baktı mi bu bunu kışkırttı mı böyle adet mi olur... çocuk yapan bir zahmet ev tutup bakmasinida bilsin.

Hiç deme ya valla yoruldum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…