- 3 Ekim 2018
- 575
- 2.592
- 63
Annemde böyledir sessiz sakin ..
Ellerinden öperim annenizinde.
Benim annemde senelerce bakmış artık dayanamıyordum diyormuş ozamanlar ama dile kolay 15 sene çekmiş ..
Babam evlendikleri sabah annesiyle babasını getirmiş ..
Bir konuşma yapmış burası bizim evimiz hanım önğnüze ne koyarsa onu yiyeceksiniz ne yaparsa tamam diceksiniz demiş ..
Ama babannem öyle bir kadındıki aman Allahım ..
Kimse evine misafir etmek istemezdi ( evlatları bile )
Annem örgü örerdi pazar parasını çıkarmak için annem diyorki kadınlara parayı alır örgüyü verirdim kapıda kadınları sıkıştırıp bizim gelin saf kandırıp örgüsünü ucuza alıyosunuz diye ellerinden alıp koynuna sokarmış ..
Vefat ettiler annem şuan diyorki .
Onlar benim sevaplarım her sustuğum bir sevabım şimdi olsalardı gene daha iyi bakardım diyor ..
Allah yardımcınız olsun ..
Çözse çözse baba çözer bu olayı ..
Annelerimiz aynı kafadan işte. 25 sene oldu bizim. Günah diyor. Allah rızası diyor. Tamam tabiki bende sokaga atmasını istemem ama kendini cok ezdiriyor. ben yine biraz müdahale ediyorum. ben gittikten sonra napıcak aklım hep orda.
babam kötü olsa annemi alayım ne halleri varsa görsün diyorum. aayrı eve cıksalar, dedemin bi suçu yok o da babaannemin ne mal oldugunu biliyor, anneme günde 1000 defa Alllah razı olsun diyor. zaten su saatten sonra annemde cıkmaz. bunca sene baktım diyor

kalmaya niyetleri var belli. gitmeye niyetleri hiç yok o konuda yorum yapmıyolar.