- 29 Kasım 2017
- 1.528
- 689
- 43
- Konu Sahibi Childgirlss
-
Bırak eve haciz gelsin
Utanır belki
Evkurla konuşun bi miktar ödeyin üstünü de yavaş yavaş ödersiniz İnan’ın ki yardımcı oluyorlar ( bizzat yaşadım ondan biliyorum)
Ve şakın koşullar ne olursa olsun eşinizden gizli altın vs bozdurmayın bu bence çok büyük bir cesaret hayran kaldım size doğrusu
5 evi var evi siz düzüyorsunuz
adama bir sürü para veriyorsunuz
iyi ama neden?
merhaba kk,
Her zamanki gibi ihtiyacım var size .
Biliyorsunuz sorunlu bir evlilik , dönüş yapan bir koca ama değişmeyen aldanmışlıklae ve gerçeklerim var.
Şimdi bu evi yuvaya çevirmek için toparlama çalışmalarımın maddi bedelini ödüyorum ha bir de adamın eline çekip verdiğim ve mahvolduğum maddiyatı. Bu arada verdiğim para uçtu gitti.
Sorunum ise şu, eşimin ucak tefek deyip küçümsediği ama beni sarsan geri dönüşsüz borç vermelerimin sonucu maaşım avans ve eksik maaş şeklinde dönüyor 5 kalem ödemem var ve toplamı 1300 her ay başında ve bunlar 2. Yapılandırma olduğu için affı yok . Yani stresim tavan . Bu gün ben eşime dedim ki bana 800 versen ayarlasan sorunum çözülecek verdiğimden vermiş olsan olmaz mı? Adam bana 8 bin para verdim ben sana bu güne kadar dedi ben şok dedim hani nerde borç kapanmışrı o para geçseydi. Başladı niye telefon marka yüksek yok kahve makinesi biye aldın yok yüksek fiyata süpürge almak zorunda muydun vs . Asıl sıkıntı ise evkura 5 aydır ödenmeyen bırcum var. Onu ödemezsem haciz gelecej kağıdı gelmiş. 3 gün içinde ödeme istiyor. Ve ödemem mümkün değil şu anda. Ancak 5 imde ki o zaman da diğerlerini ödememem lazım hep sarkacak yani malesef. Evde sakladığı birkaç değerli bişey buldum bozdursam diyorum. Söylemezsem inkar etsem hırsız olacağım belki ama çarem yok kalmadı . 5 evi olan bu adamdan ancak bana kavga küfür çıkıyır veremem diyor. Ama eğer farkederse de öldürür belki beni . Canını al malını alma modunda nolur acil akıl verim bana
Neyin gururu?Eşşek olduğum için çünkü gururlu eşek ben
Hayat müşterek ya hu gelen haciz onada gelecek bırakın o düşünsün...
Gizli bişeyler bozmandan iyidirYahu. Kalan mebla 1800 tl zaten böyle haciz mi gelsin evi ben düzdüm resmen nasıl gelsin haciz
Eşiniz le konuşun ondan isteyin aklıma bu geldi yoksa haciz gelcek deyin yani bu adamda eve gelen hacize de duyarsız kalırsa pes doğrusuEvet çok kötü bir şey biliyorum ama maaşıma haciz grlirse elime geçenle borçlarımı ödemem imkansız inanın korkuyorum bu durumdan biterim yani . Aradım hayır diyorlar kabul etmiyor evkur deflarca aradım hem de
Canım orasını bilemiyorum fakat bizim burda bir çalışanın ödemediği için maaşının belli mktarına el koymuşlardı1700 tl için haciz gelir mi ki eve geldi diyelim ne alabilir mesela bir de maaşıma gelirse diye çok korkuyırum
Neyin gururu?
Boşansanız en azından o evlerden hakkınızı alırsınız.
Öyle demeyin kendnizeEşşek olduğum için çünkü gururlu eşek ben
Gizli bişeyler bozmandan iyidir
Korkuyorum senin kocandan
Sal gitsin kaç paralık icra olduğu önemli değil
Kapıda icra memuru görsün de anlasın durumu
şaka yapıyorsun değil mi?barışmamızda 15 bin para verdim eline al dedim bu düğün masrafı ıvır zıvır bir genç kız evlenince ne alırsa hepsini aldım yeniledim evi bu da çeyizim sus artık diye bunun ceremesi
ozaman yoktu almamışsınız keşke bıraksaydınız ve öyle kalsaydı.Alamam çünkü babasının üzerine yaptı hepsini uyanık birisi fazlaca. Neyin gururu derken de şöyle ; küçük evlendim babamın durumu yoktu üstüme de düşmedi düğün masrafı vs hiçbir şeye ortak olamadım kayınvalidemin evine geldim direk eşya da aldırmadım 40 senelik eşyalardı sonra okudum devam ettim öğretmen oldum özeldeyim şimdi derken çok başıma kakıldı ne aldın ki ne yaptınız ki ne getirdin ki vs . Derken ben son boşanma çabası vakasından sonra barışmamızda 15 bin para verdim eline al dedim bu düğün masrafı ıvır zıvır bir genç kız evlenince ne alırsa hepsini aldım yeniledim evi bu da çeyizim sus artık diye bunun ceremesi
şaka yapıyorsun değil mi?
lütfen şaka de insan göz göre göre ayrılığın
eşiğinden döndüğü birisine neden bu parayı verir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?