Acilen fikre ihtiyacım var kızlar

İşte ben de ondan korkuyorum adamın umrı değil ama ben korkuyorum çünkü o zaman da ben diğerlerini ödeyemiyorum 3 bankayı yani p zaman da hepsi hacize girecek olan bana olacak kaç sene çalış dur

Şimdi size tekrar soruyorum, arkadaşlar ben şimdi gizlice alıp satsam mı bu küçül şeyi ederi850 vs civarı eğer yaparsam rahatlarım yapmazsam çıkış bulamıyorum

Kendinize ait birşeyler satın

Yüzüğünün kolyeniz telefonunuz kahve makineniz giysiniz çantanız

Eşinizin üslubu vs kötü de madem Borcunuz var kahve makinesi de zorunlu değil olmayıversin bu yönü ile haklı

İşte ben de ondan korkuyorum adamın umrı değil ama ben korkuyorum çünkü o zaman da ben diğerlerini ödeyemiyorum 3 bankayı yani p zaman da hepsi hacize girecek olan bana olacak kaç sene çalış dur
Eve haciz geldiginde evde iki tane olan seyleri alır
İki buzdolabı iki tv iki atıyorum tost makinesi ne varsa
Ama maaşa direk haciz işlettirirler
Kahve makinesi lükstür satın onu
Bunun gibi sık kullanmadıgınız ve sizin aldıgınız hatta eşinizin kullandıgı seyleri satın ikinci elciye ödeyin borcunuzu haciz gelmeden

Sanırım eşime hak veriyorsunuz Laale de de onu hissettim , belki de sorun bende . Bilmiyorum hala ne şekilde sorunluyum ama bende demek anlarım bir gün belki. Teşekkür ederim cevaplamalarınız için

Erkek kardeşimin bebekliğinden kalan künyeyi eşim bozdursa içimden hulk çıkar

Parmağında yüzük yok mu onu bozdur hatta varsa çocuğun altını vs de ama asla onun birşeyini bozdurma

Erkek kardeşimin bebekliğinden kalan künyeyi eşim bozdursa içimden hulk çıkar

Parmağında yüzük yok mu onu bozdur hatta varsa çocuğun altını vs de ama asla onun birşeyini bozdurma

Ben böyle aile yadigarı filan bilemm ondan sordum , çünkü aile nedir bağı nasıl olır onu da bilmiyorum çıktığım biyolojik ailede görmedim sevgiye vs bağa dair bir şey haklısınız sanırım yüzüğüm yok malesef o denizde kaybolalı4 sene oldu. Bana dair bir şey de yok . Olmadı gelsin maaş haczi bu adamın hayatı benim kaderim belli eline mahkum olmak zorudnayım bu da belli teslim oluyorum artık

Geçen gün hediye bilezik almıştı ya bu sana
Onu bozsan yetmez mi ki

Evet almıştı duruyor o da ama onu şimdi bozarsam çok bariz belli olır ve kıyametler başıma kopar o kesin bunun yerini bilmediğimi bildiğinden bilmem kaybetmişsin derim diye düşündüm ama yemez muhtemelen

Sanırım eşime hak veriyorsunuz Laale de de onu hissettim , belki de sorun bende . Bilmiyorum hala ne şekilde sorunluyum ama bende demek anlarım bir gün belki. Teşekkür ederim cevaplamalarınız için

Eşine hak vermiyorum da burada para konuşmayı sevmem

Ama şunu söyleyeyim yazdığına miktarlar bana göre küçük paralar ama kahve makinem yok son model telefonum da

Geliriniz ve harcamanız orantılı değil satmayı düşündüğünüz şey de makul değil

Bence oturup biraz düşünün sanki eksiklik kompleksi ile yapıyorsunuz bunu frenleyin kendinizi

Ayrıca Evkur çok pahalı neden oradan alıyorsunuz

Biz evlenirken eşim Evkur da çalışıyordu hem de üst düzey bir görevde biz tüm eşyalarımızı farklı yerlerden aldık

Evet bence eşiniz bu konuda haklı.
Para yokken taksitle/peşin pahalı eşya alınmasıyla zor duruma düşüleceği belli değil mi?
He ben alırım,canım istedi derseniz ben de güle güle kullanın derim.
Sorun sizde mi eşinizde mi bilemem sadece bu konuda eşiniz haklı.

Bakın benim de kardeşim vs yok ama birisi kadeşim bende olan bir eşyasını bana sormadan satarsa çok ters tepki alır

Empati yapın

Taksit imkanından ordan almıştım içimde çok kalmışrı çeyizimin olmaması ondan biraz da çenesi kapansın sen ne aldınji demesin artık diye . Bende var evet eksiklik ve aşağılık kompleksi kabul ediyorum. Çünkü yetişme ortamım çok ağırdı. Bunu kabul etmeyi öğrendim artık

5 evi olan karaktersiz bir adama geri dönmek neden ?

Evladım var bir kez daha deneyeyim de oğlum ilerde anne hiç mi çabalamadın demesin düşüncesi idi bu duruma sebep olan hemde kendim barışıp döndğm biliyor musunuz? Ha bir de anne babamın oğlumu ve beni istemeyişimvardı tabi en büyük oranda

Manevi değeri olan künyenin satılması eşinizi çıldırtabilir.
Size hediye aldığı bileziği bozmanız cok daha mantıklı. Sorup kızarsa da esine hediye almayı biliyosun ama haciz gelecek dediğim halde üç kuruşu veremedin mecbur kaldım dersiniz.
Onu bozdurun görsün ne kadar sıkıştığınızı.

En mantıklısı bu gibi görünüyor sanırım

Bilezik varmış

Onu bozdur hem de göstere göstere

Madem hediye ve senin ihtiyacın var ve o vermiyor

Sana ait bileziği bozdur

Kızarsa da eşim parasını benimle paylaşmadı mecbur kaldım manevi değerleri olan hediyeyi bozdurmaya vs dersin

Bu arada eşin de ilginç

Madem yüzüğün yok kayboldu neden bilezik yerine yüzük almadı

Ben de alyans takmıyorum ama barıştığım eşimin alyansımın kayıp olduğunu bilirken bana bir alyans almasını da isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…