- 29 Kasım 2017
- 1.528
- 689
- 43
- Konu Sahibi Childgirlss
-
Nasıl bi ilişki nasıl bir evlilik bu
Siz biz olamamıssınız hala ben ben diye davranıyorsunuz karsılıklı olarak
Neden devam edersiniz ki
Madem söyleniyor madem para saklıyor kahve makinesini süpürgeyi satın ödeyin borcunuzu
Eve o meblag icin haciz gelmez gelse zaten ne alacak ama maasınızın ücte birine haciz koyarlar
Şimdi size tekrar soruyorum, arkadaşlar ben şimdi gizlice alıp satsam mı bu küçül şeyi ederi850 vs civarı eğer yaparsam rahatlarım yapmazsam çıkış bulamıyorum
Eve haciz geldiginde evde iki tane olan seyleri alırİşte ben de ondan korkuyorum adamın umrı değil ama ben korkuyorum çünkü o zaman da ben diğerlerini ödeyemiyorum 3 bankayı yani p zaman da hepsi hacize girecek olan bana olacak kaç sene çalış dur
Kendinize ait birşeyler satın
Yüzüğünün kolyeniz telefonunuz kahve makineniz giysiniz çantanız
Eşinizin üslubu vs kötü de madem Borcunuz var kahve makinesi de zorunlu değil olmayıversin bu yönü ile haklı
Koz ne üstü daha önce yeltendim 850 tl lik bir künye erkek kardeşinin bebekliiinden diğerlerine dokunsam zaten keser beni onu da neden iptal ettim farkederse başıma iş getirir diye yapmadım desem bile hem de . Ama evkurdan bu sabah işe giderken kapıdaki kağıdı görüncr ve arayınca olmaz dediler sonrasında düşündüm ama korkuyorım 850 tl nin canıma mal olmasından
Geçen gün hediye bilezik almıştı ya bu sanaO zaman da bana yapacağını yapacak ki canıma okuyacak malesef elim de mahkum şu ara
Erkek kardeşimin bebekliğinden kalan künyeyi eşim bozdursa içimden hulk çıkar
Parmağında yüzük yok mu onu bozdur hatta varsa çocuğun altını vs de ama asla onun birşeyini bozdurma
Geçen gün hediye bilezik almıştı ya bu sana
Onu bozsan yetmez mi ki
Sanırım eşime hak veriyorsunuzLaale de de onu hissettim , belki de sorun bende . Bilmiyorum hala ne şekilde sorunluyum ama bende demek anlarım bir gün belki. Teşekkür ederim cevaplamalarınız için
Sanırım eşime hak veriyorsunuzLaale de de onu hissettim , belki de sorun bende . Bilmiyorum hala ne şekilde sorunluyum ama bende demek anlarım bir gün belki. Teşekkür ederim cevaplamalarınız için
Ben böyle aile yadigarı filan bilemm ondan sordum , çünkü aile nedir bağı nasıl olır onu da bilmiyorum çıktığım biyolojik ailede görmedim sevgiye vs bağa dair bir şey haklısınız sanırım yüzüğüm yok malesef o denizde kaybolalı4 sene oldu. Bana dair bir şey de yok . Olmadı gelsin maaş haczi bu adamın hayatı benim kaderim belli eline mahkum olmak zorudnayım bu da belli teslim oluyorum artık
Eşine hak vermiyorum da burada para konuşmayı sevmem
Ama şunu söyleyeyim yazdığına miktarlar bana göre küçük paralar ama kahve makinem yok son özel telefonum da
Geliriniz ve harcamanız orantılı değil satmayı düşündüğünüz şey de makul değil
Bence oturup biraz düşünün sanki eksiklik kompleksi ile yapıyorsunuz bunu frenleyin kendinizi
Ayrıca Evkur çok pahalı neden oradan alıyorsunuz
Biz evlenirken eşim Evkur da çalışıyordu hem de üst düzey bir görevde biz tüm eşyalarımızı farklı yerlerden aldık
Bakın benim de kardeşim vs yok ama birisi kadeşim bende olan bir eşyasını bana sormadan satarsa çok ters tepki alır
Empati yapın
5 evi olan karaktersiz bir adama geri dönmek neden ?Yahu. Kalan mebla 1800 tl zaten böyle haciz mi gelsin evi ben düzdüm resmen nasıl gelsin haciz
5 evi olan karaktersiz bir adama geri dönmek neden ?
O zaman telefonu sat bacımEvet almıştı duruyor o da ama onu şimdi bozarsam çok bariz belli olır ve kıyametler başıma kopar o kesin bunun yerini bilmediğimi bildiğinden bilmem kaybetmişsin derim diye düşündüm ama yemez muhtemelen
O zaman telefonu sat bacım
Künyeye dokunma
Manevi değeri olan künyenin satılması eşinizi çıldırtabilir.
Size hediye aldığı bileziği bozmanız cok daha mantıklı. Sorup kızarsa da esine hediye almayı biliyosun ama haciz gelecek dediğim halde üç kuruşu veremedin mecbur kaldım dersiniz.
Onu bozdurun görsün ne kadar sıkıştığınızı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?