Acilen fikre ihtiyacım var kızlar

Sen beş kuruş vermedin ki deniyor bana konuşunca hem de babam aldı babamın deniyor ben mal pazarlıkçısı ilan ediliyorum hep

Bu adamı ne diye kendine koca olarak tutuyorsun....

Anne baba arkamda yok bela olurum boşanırsan diyen bir kardeşim var azrailin olurum boşanıp başıma kalırsan diyen babam var özelde öğretmenim bir masum oğlum var 1300 bir sene daha ödeyeceğim bir borcum var 1800 de maaşım yeterli mi

Sen beş kuruş vermedin ki deniyor bana konuşunca hem de babam aldı babamın deniyor ben mal pazarlıkçısı ilan ediliyorum hep
bu HAYAT bu şekilde devam edermi ki ?
Bence konunuzu dışardan bir gözle okuyun.
Rabbim kolaylık versin size.
Fakat sağlıklı gelmiyor şuandaki durumnuz

bu HAYAT bu şekilde devam edermi ki ?
Bence konunuzu dışardan bir gözle okuyun.
Rabbim kolaylık versin size.
Fakat sağlıklı gelmiyor şuandaki durumnuz

Şu borç bitse bir seneye çalışıp kenara atacağım birikim yapacağım gizli o arqda oğlum büyür bir şekilde bitireceğim ama maaşıma haciz gelirse kalan 1200 ile ödeme yapamam bu da nerden baksanız 2 3 sene daha köle gibi çalışmak zorunlılığım demek olurhepsi haciz sırasına girer çünkü

Ya hepsine tamam kabul de artık kendinizi toplamışsınız,adamın da size layık olmadığı belli,niye barıştınız da o kadar parayı verdiniz?
Madem kendinize yetebiliyorsunuz niye inatla bu adamla evli kalmaya devam ediyorsunuz?
Şu konuları okudukça şaşıyorum.
Yazdım yazdım sildim neyse...

Sustumu peki ? Yazik olmus o parayada.

Bu dediğim dönüş ve borçlanma 2015 de oldu sorun buysa tamam al ve sus artık diye yaptım ama devam etti , hep açıklaması belli real kaç binlik telefon almasaydın sen parayı yönetemiyorsun, verdiğinin yarısını sana verdim ( ki öyle bir şey yok) eve eşya neden aldın al almasaydın vs vs bitmiyor hep suçlu ben ben de pişmanım son dedim ama artık oldı ve bitmesi için son 12 ay kaldı 800 ü ayarlayamaz isem maaş haczi gelirse 3 sene daha bağımlı kalacağım bu adama

Şimdi size tekrar soruyorum, arkadaşlar ben şimdi gizlice alıp satsam mı bu küçül şeyi ederi850 vs civarı eğer yaparsam rahatlarım yapmazsam çıkış bulamıyorum

Real artık yetmedi mi ? Bu borcu atlatsan yenisi gelicek. Engelli koşu gibi yani. Bitmeyecek.

Hayır bengofil gelmeyecek zira eşekliği geçer mallık olur bir daha olırsa bitsin de bir kenara para atacağım ve biriktirip yoluma bakacağım ama şu şartlarda olmuyor işte görüyorsunuz

Peki şu doğru değil mi?
Madem gücünüz yoktu niye o kadar pahalı telefon ya da ev eşyası aldınız?
Evkur dediniz galiba?

Sunuda soylemek istiyorum bence bozdur sat ihtiyacini gider üstünü at köseye.

Koz ne üstü daha önce yeltendim 850 tl lik bir künye erkek kardeşinin bebekliiinden diğerlerine dokunsam zaten keser beni onu da neden iptal ettim farkederse başıma iş getirir diye yapmadım desem bile hem de . Ama evkurdan bu sabah işe giderken kapıdaki kağıdı görüncr ve arayınca olmaz dediler sonrasında düşündüm ama korkuyorım 850 tl nin canıma mal olmasından

Peki şu doğru değil mi?
Madem gücünüz yoktu niye o kadar pahalı telefon ya da ev eşyası aldınız?
Evkur dediniz galiba?

Bak laale , ben her şeyimi bu güne kadar kendi çabamla. Yaptım giydiğim aldığım kullandığım içtiğim aldığım her şey. Cevimde tel vardı bunun teli bozuldu ve almadı cimriliğinden oğlan küçük o okula götürüp getiriyoedu aklım kalıyordu aylarca bekledim artık çatladım al sen bunu ben alırım dedim gittim vodafona ordaki çocuk da iphone öyle bir süsledi ulan dedim real bir kere de sende olsun aman ne olacak taksitle aldım olan bu

Güle güle kulllanın.

Nasıl bi ilişki nasıl bir evlilik bu
Siz biz olamamıssınız hala ben ben diye davranıyorsunuz karsılıklı olarak
Neden devam edersiniz ki
Madem söyleniyor madem para saklıyor kahve makinesini süpürgeyi satın ödeyin borcunuzu
Eve o meblag icin haciz gelmez gelse zaten ne alacak ama maasınızın ücte birine haciz koyarlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…