- Konu Sahibi Childgirlss
-
ozaman yoktu almamışsınız keşke bıraksaydınız ve öyle kalsaydı.
KOnuşsun dursun uyanıklık dediğiniz şey doğru 5 daireyi baba üzerine yapmak nedir.
Size saygı ve sevgi neresinde bu durumun neden mal saklıyor gibi kaçırıyor ?
Öncesinde ters bir durum mu yaşadınız.
estafurullah kendinizi ezmeyin daha fazla amaMalesef tüm eşekliği ile erkekçe bir gururla benim o kişi
Bu adamı ne diye kendine koca olarak tutuyorsun....
estafurullah kendinizi ezmeyin daha fazla ama
hep şöyle derim karşındaki anlamayacaksa
büyüklük yapmaını,erdemli olmanın vs vs zerre anlamı yok
bu HAYAT bu şekilde devam edermi ki ?Sen beş kuruş vermedin ki deniyor bana konuşunca hem de babam aldı babamın deniyor ben mal pazarlıkçısı ilan ediliyorum hep
bu HAYAT bu şekilde devam edermi ki ?
Bence konunuzu dışardan bir gözle okuyun.
Rabbim kolaylık versin size.
Fakat sağlıklı gelmiyor şuandaki durumnuz
Ya hepsine tamam kabul de artık kendinizi toplamışsınız,adamın da size layık olmadığı belli,niye barıştınız da o kadar parayı verdiniz?Alamam çünkü babasının üzerine yaptı hepsini uyanık birisi fazlaca. Neyin gururu derken de şöyle ; küçük evlendim babamın durumu yoktu üstüme de düşmedi düğün masrafı vs hiçbir şeye ortak olamadım kayınvalidemin evine geldim direk eşya da aldırmadım 40 senelik eşyalardı sonra okudum devam ettim öğretmen oldum özeldeyim şimdi derken çok başıma kakıldı ne aldın ki ne yaptınız ki ne getirdin ki vs . Derken ben son boşanma çabası vakasından sonra barışmamızda 15 bin para verdim eline al dedim bu düğün masrafı ıvır zıvır bir genç kız evlenince ne alırsa hepsini aldım yeniledim evi bu da çeyizim sus artık diye bunun ceremesi
Sustumu peki ? Yazik olmus o parayada.Alamam çünkü babasının üzerine yaptı hepsini uyanık birisi fazlaca. Neyin gururu derken de şöyle ; küçük evlendim babamın durumu yoktu üstüme de düşmedi düğün masrafı vs hiçbir şeye ortak olamadım kayınvalidemin evine geldim direk eşya da aldırmadım 40 senelik eşyalardı sonra okudum devam ettim öğretmen oldum özeldeyim şimdi derken çok başıma kakıldı ne aldın ki ne yaptınız ki ne getirdin ki vs . Derken ben son boşanma çabası vakasından sonra barışmamızda 15 bin para verdim eline al dedim bu düğün masrafı ıvır zıvır bir genç kız evlenince ne alırsa hepsini aldım yeniledim evi bu da çeyizim sus artık diye bunun ceremesi
Ya hepsine tamam kabul de artık kendinizi toplamışsınız,adamın da size layık olmadığı belli,niye barıştınız da o kadar parayı verdiniz?
Madem kendinize yetebiliyorsunuz niye inatla bu adamla evli kalmaya devam ediyorsunuz?
Şu konuları okudukça şaşıyorum.
Yazdım yazdım sildim neyse...
Sustumu peki ? Yazik olmus o parayada.
Real artık yetmedi mi ? Bu borcu atlatsan yenisi gelicek. Engelli koşu gibi yani. Bitmeyecek.
Peki şu doğru değil mi?Bu dediğim dönüş ve borçlanma 2015 de oldu sorun buysa tamam al ve sus artık diye yaptım ama devam etti , hep açıklaması belli real kaç binlik telefon almasaydın sen parayı yönetemiyorsun, verdiğinin yarısını sana verdim ( ki öyle bir şey yok) eve eşya neden aldın al almasaydın vs vs bitmiyor hep suçlu ben ben de pişmanım son dedim ama artık oldı ve bitmesi için son 12 ay kaldı 800 ü ayarlayamaz isem maaş haczi gelirse 3 sene daha bağımlı kalacağım bu adama
Sunuda soylemek istiyorum bence bozdur sat ihtiyacini gider üstünü at köseye.
Peki şu doğru değil mi?
Madem gücünüz yoktu niye o kadar pahalı telefon ya da ev eşyası aldınız?
Evkur dediniz galiba?
Güle güle kulllanın.Bak laale , ben her şeyimi bu güne kadar kendi çabamla. Yaptım giydiğim aldığım kullandığım içtiğim aldığım her şey. Cevimde tel vardı bunun teli bozuldu ve almadı cimriliğinden oğlan küçük o okula götürüp getiriyoedu aklım kalıyordu aylarca bekledim artık çatladım al sen bunu ben alırım dedim gittim vodafona ordaki çocuk da iphone öyle bir süsledi ulan dedim real bir kere de sende olsun aman ne olacak taksitle aldım olan bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?