kızlar 9. gün 110 çıktı 13. yani bu gün 700 çıktı iyimi çok yüksek değilmmi bi problem yoktur değilmi çok mutluyum ya ama keseleri görmeden nedense iyice sevinemiyeceğim galiba
Arkdaşlar merhabalar.benimde bu gün 9. Günüm.çok heyecanlıyım.p.tesi test yaptır dedi doktorum.merak ediyorum ama sabretmek istiyorum.acaba benimde değerim yüksek çıkıp sağlıklı evlatlara hamile kalabilecek miyim?
deniz fenerim ne alemdesin
benim değerim hala yükseliyo yarım yarım 510 olmuş cuma günü tekrar test vericem ama artık bunaldım hala kanama yok en geç pazartesi bi daha bakarız dedi ben artık bitsin istiyorum bu durum allahım bu nasıl bı sınav sana sığınıyorum
Arkadaşlar,
10.gün değerim 24,60 idi dün tekrar test yapıldı 25 çıktı doktorda bişey diyemedi salı tekrar yapalım testi diyor bu ne anlama geliyor..Adetimde gecikti müthiş bir başağrısı çekiyorum çokkkk gergin ve sinirliyim herşeye parlıyorum resmen...bu kimyasal gebelik işaretimi nedir böyle olan varmı aranızda!!!!!!!!!!!
Arkadaşlar,
10.gün değerim 24,60 idi dün tekrar test yapıldı 25 çıktı doktorda bişey diyemedi salı tekrar yapalım testi diyor bu ne anlama geliyor..Adetimde gecikti müthiş bir başağrısı çekiyorum çokkkk gergin ve sinirliyim herşeye parlıyorum resmen...bu kimyasal gebelik işaretimi nedir böyle olan varmı aranızda!!!!!!!!!!!
günaydın arkadaşlar,herkese hayırlı ramazanlar diliyorum.
normalde bugün doktora gidecektim,istanbuldaki doktor tekrar test ve muayene istemiş,iç kanama falan da olabilir şüphesiyle,eşim bugüne randevu alamamış kısmetse yarın gitmeyi düşünüyorum.doktor değer düşmüş sayılmaz bile demiş,ağrım ve kanamam olmamasına şaşırmış.
crinone jeli , folbiolu ,coraspini bırakalı 1 hafta oldu bugün,değer düşüşe geçti diye bırakmıştım,ama hala ağrım kanamam lekelenmem yok bu nasıl bir iştir anlamadım.akıntım da artmaya başladı öyle bi geliyorki kanama başladı sanıyorum ama bi bakıyorum normal beyaz sarı akıntı ama çok geliyor.doktor ilaçtandır demiş,eşim de ilaçları çoktan bıraktı demiş.
normalde kimyasal gebelikse kanamanın ilaçları kesince başlaması gerekmez mi?
dış gebelikse neden kanamam yok,7. haftadayım şuan günler de ilerliyor korkuyorum tabi.acaba embriyo kanama olmadan da düşebilir mi,adetim stresten gecikmiş olabilir mi?
dış gebelikte bunları yaşayan varmı aranızda???? 1 hafta önceki beta hcg 440
dua edin arkadaşlar...
inşallah değerin katlanarak artar canım,seni çok iyi anlıyorum ben 2 haftadır böyleyim test gününden beri hala da belli değil,kimyasal mı dış gebelik mi,moralini bozma lütfen dua et.
normalde bugün doktora gidecektim,istanbuldaki doktor tekrar test ve muayene istemiş,iç kanama falan da olabilir şüphesiyle,eşim bugüne randevu alamamış kısmetse yarın gitmeyi düşünüyorum.doktor değer düşmüş sayılmaz bile demiş,ağrım ve kanamam olmamasına şaşırmış.
crinone jeli , folbiolu ,coraspini bırakalı 1 hafta oldu bugün,değer düşüşe geçti diye bırakmıştım,ama hala ağrım kanamam lekelenmem yok bu nasıl bir iştir anlamadım.akıntım da artmaya başladı öyle bi geliyorki kanama başladı sanıyorum ama bi bakıyorum normal beyaz sarı akıntı ama çok geliyor.doktor ilaçtandır demiş,eşim de ilaçları çoktan bıraktı demiş.
dış gebelikse neden kanamam yok,7. haftadayım şuan günler de ilerliyor korkuyorum tabi.acaba embriyo kanama olmadan da düşebilir mi,adetim stresten gecikmiş olabilir mi?
dua edin arkadaşlar...
ikiye katlaması gerekirdi bir sonraki testte belli olur inşallah bir sonraki testte ikiye katlamış olur yoksa riskli canım...hayırlısı olsun ama umutsuzluğa kapılma...
dua edin arkadaşlar...
canım inşallah hayırlısıyla bir yere varır...çok zor bir durum gerçekten var mı yok mu? 440 tan sonra test filan yaptırmadın mı veya ultrason?
[
merhaba canım inşallah hayırlısıyla biter bu serüven,1 haftadı test yada ultrason yaptırmadım canım.geçen pazartesi 440 çıkmıştı burdaki doktora gitmedim,ümidim çok kırılmıştı çünkü düştüğünü görünce kimyasaldır diye düşünüp ilaçları bırakınca kanama başlar dedim ama 1 haftadır hala olmadı.istanbuldaki doktor da geç aradı yine tahlil muayene istedi iç kanama falan olabilir diye,eşim çarşambaya randevu almış,görecez bakalım
canim ALLAH yardimcin olsun ins bi muceyle yarin bebgini gorursun belkide rabbim o kadar buyuk ki insss
canım sana hiç ultrasonla bakmadılarmı??bencede çok ilginç ağrı yok kanama yok..inşallah hayırlı haberler verirsin bize ..kendine iyi bak..
canım bendede aynısı olmuştu değer çok düşük başlayıp istenilen gibi artmamıştı 455 te kalmıştı ilginç fakat bende kese oluşmuştu bende ilaçları bıraktım kürtaj olmuştum Rabbim yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?