dış gebelik bu kadar belirtisiz olmuyo bildiğim kadarıyla bi ağrın falan olması lazım çok ilginç..ben hala umutluyum..Allah ım inşallah yarın şu değerin güzel çıkarda rahatlarız hepbirlikte..bende de bi belirti yok bak hamile oluncada bişey değişmiyo yani..önümüzdeki cuma düşünüyorum ultrasona gitmeyi...
inşallah seninkinide görücez ultrasonda..
ben de gebelik testinin somucunu öğrenince hıçkıra hıçkıra ağladım sevinçten ama 2 gün sonra testi öğrenince gene ağladım bu sefer düştü yükselmiyo diye:)kısmet diilmiş demekki ağlamak çözüm olmuyo
anatoliada yaptırdım çok kalabalık çok bekletiyolar ama herkeste orda aman ne bilim tutanın ilkindede tutuyo herkesin kısmeti farklı isyan etmek istemiyorum ama gerçekten zor bi durum drye istanbulamı gitceksin?
aynı şeyleri yaşamışız canım,ben hala da yaşıyorum testler bitmediği için,her seferinde umutlanıp,sonrasında umutlarım tükendiği için bu sefer daha çok yıprandım.ilk testte sıfırı görmeyi bu kadar isteyeceğimi hayatta düşünmezdim,ama beterin beteri olunca insan düşünüyor işte.
tedaviye başlama konusunda kararsızım,eşimle artık akışına bırakalım diyoruz bi taraftan,zorlamanın anlamı yok diye,bi taraftan da yine kendime hakim olamaz da tekrar dener miyim diye düşünüyorum,denersek de yine memorial düşünürüm,çünkü orda ikinci olacak,doktorun hastayı tanıması da önemli bence,en erken ocakta sömestrda olucak,malum çalışıyorum.
sen nerede ne zaman başlarsın canım,bu arada değerine tekrar baktırdın mı,kanaman falan varmı?Allah a emanet ol...
ne zor bi imtihanmış insanın normal yollarla çocuğunun olamaması bu sayede insandan bi bebeğin çıkma durumu nasılda mucizeleşiyor benim 2. denemem ve galiba kimyasal gebelik dr umda çok kesin konuşup beni üzmek istemiyor ama burda okuduklarımla durum zaten onu gösteriyo 12.gün hcg 17 ydi hadi belki bi umut dedik 14. gün hcg30 çıktı drum p.tesi yine istedi bakalım pek umudum yok eşim bile benden daha umutlu Rabbim negatif sonucu alan yada böyle ikilemde kalan herkese sabır sebat versin zormuş çocuk olması için emek vermek çabalamak sabretmek
8. gün kanamam oldu dr yarın gel test yapalım dedi gittim 110 çıktı bu iyim ildefa bu kadar yüksek sonuç alıyorum ama dr konuşmanın sonunda çok kaptırma kendini falan dedi telefonla görüştüğümüz ve çok sevindiğimden soramadım neden diye bu değerin düşme olasılığı varmı sizce salı bidagidiyorum teste beklemek en zoru yaaa
aynı şeyleri yaşamışız canım,ben hala da yaşıyorum testler bitmediği için,her seferinde umutlanıp,sonrasında umutlarım tükendiği için bu sefer daha çok yıprandım.ilk testte sıfırı görmeyi bu kadar isteyeceğimi hayatta düşünmezdim,ama beterin beteri olunca insan düşünüyor işte.
tedaviye başlama konusunda kararsızım,eşimle artık akışına bırakalım diyoruz bi taraftan,zorlamanın anlamı yok diye,bi taraftan da yine kendime hakim olamaz da tekrar dener miyim diye düşünüyorum,denersek de yine memorial düşünürüm,çünkü orda ikinci olacak,doktorun hastayı tanıması da önemli bence,en erken ocakta sömestrda olucak,malum çalışıyorum.
sen nerede ne zaman başlarsın canım,bu arada değerine tekrar baktırdın mı,kanaman falan varmı?Allah a emanet ol...
bende öğretmenim benimde anca şubat tatilinde yaparım hemde anca toparlarım kendimi sabah gittim kan verdim birazdan gidip doktorla görüşücem bende iice dış gebelikten şüphelenmeye başladım hala kanama yok değer yükseliyo bebeği bu kadar isterken şimdi gitsin diye dua ediyorum allah kuluna kaldıramayacağı yükü vermezmişdayanıcam
canım moralini yüksek tut kanaman devam ediyor mu bilmem ama inşallah adet kanaması değildir.beklemek resmen öldürüyor insanı dakikalar geçmek bilmiyor inşallah değerin katlanırda sende sıkıntılarından kurtulursun...
bende öğretmenim benimde anca şubat tatilinde yaparım hemde anca toparlarım kendimi sabah gittim kan verdim birazdan gidip doktorla görüşücem bende iice dış gebelikten şüphelenmeye başladım hala kanama yok değer yükseliyo bebeği bu kadar isterken şimdi gitsin diye dua ediyorum allah kuluna kaldıramayacağı yükü vermezmişdayanıcam
benim yarın bi testim var yarın13. gün kanama 1 gün oldu buna rağmen düşermiki değerler kanam olduktan birgün sonra test yapıldı 110 çıktı dr salıya gel bidaha yapalım dedi, çok zor arkadaşlar sabır versin allah hepimize beklemek en zoru
arkadaşlar,artık bitti,bugün 440 çıktı yani düşüşe geçmiş,yeniden yine yıkıldımdiğerlerinde böyle olmamıştım yani bu kadar mahvolmamıştım,şimdi kendimi nasıl toparlayacağımı düşünüyorum,hayata dair hiçbir hevesim kalmadı tam bir travma yaşıyorum,benim durumuma benzer durum yaşayan yada yaşayacaklara umut olamadım malesef
bana destek olan herkese teşekkür ederim
arkadaşlar,artık bitti,bugün 440 çıktı yani düşüşe geçmiş,yeniden yine yıkıldımdiğerlerinde böyle olmamıştım yani bu kadar mahvolmamıştım,şimdi kendimi nasıl toparlayacağımı düşünüyorum,hayata dair hiçbir hevesim kalmadı tam bir travma yaşıyorum,benim durumuma benzer durum yaşayan yada yaşayacaklara umut olamadım malesef
denizfenerim canım yıkılma demenin faydası yok biliyorum..yeniden yapılabilmen için yıkılman lazım....ben atlattım neyseki bu hafta sonuda 10 günlük bir tatile çıkıyorum..uzaklaraaa çok uzaklaraa ama düşünceler yanımda tabii....hocamla görüştüm ara vermeden ağustos adetinde yine gonal f kullanmaya karar verdim yine denicem...yine denicem...bir umut ışığı içimde...ya bı sefer sonsa diyee...biz birbirimizin destekçisiyiz olmalıyızda....yanındayızzzz
canım ya nedenir bilmiyorum ki Allah sana ve eşine sabırlar versin.üzüntülerin olduğu kadar mucizelerde oluyor belki bir bakmışsın kendiliğinden oluvermiş.Allahım ol dedikten sonra önünde ne durabilirki.ama vermediysede bi bildiği vardır rabbimin canım.herzaman hayırlı sağlıklı evlatlar istiyoruz.bide bu yönden düşün senin için hayırlısı şuanda buymuş demek.bu hiç bişeyin sonu değil ama biraz dinlen akışına bırak içine güzel hisler dolduğu zaman bidaha dene.bizler hep burdayız elimizden geldiğince en azından dualarımızla yanındayız.
ben de ne diyeceğimi bilmiyorum canım kalbime teşekkür ederim.olacağına hiç inancım kalmadı canım,her umut yeni bir hüsran benim için,o yüzden istesem de umutlanamıyorum artık,yeni bir yıkım beraberinde gelecek diye.evet hiçbirşeyin sonu değil artık çocuksuz bir hayatı kabullenmem ve bu hayatın güzelliklerini yeniden keşfetmem gerek.Allah razı olsun canım sonuna kadar destek oldunuz,çok teşekkürler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?