acill beta hcg 9. gün 51,41 11. gün 87,68 ikiye katlamamış,yardım

evet galiba öyleler canım,ama o kadar rahat görünüyor ki günlük hayatını yaşıyor işine de döndü,nasıl başarıyor diyorum,ben bu kadar yıkılmışken hiç kimseyi görmek istemediğim için işi bırakmayı düşünüyorum,ama o maşallah,öyle de olsun zaten ben böyleyken bari o güçlü olsun.Evet Allah hayırlısını versin hep öyle istiyorum,ben de ısrarın çok mantıklı olmadığını düşünüyorum,Allah verecekse herşey imkansızken bile verir,ama bu süreç o kadar tuhaf ki önce yıkılıyorsun bir daha tedavi yok diyorsun ama zaman geçtikçe yaş da geçiyor belki olur diye tekrar başlıyorsun,yine aynı hayal kırıklıkları,aynı nakarat...bu sefer gerçekten yoruldum..

arkadaşlar benim 10 günüm ve hafif lekelenme oldu.bu normalmi yoksa adetmi oluyorum.çok üzğünüm ne yapacağımı ne hissedeceğimi şaşırdım

arkadaşım bizim yaşadıklarımızı ancak yaşayan anlar.ne eşin nede ailen benimkilerde öyle..ama yinede güçlü olmalıyız.bu güne kadar kendimi güclü hissediyoydum ama bu gün ruh halim çok farklı bende ne olduğunu anlamıyorum

deniz fenerim sanırım seninle aynı seyleri yasıyoruz benim 12.gün değerim 72
14.gün 66
17.gün 100
19.gün 146
21.gün 238 biyokimyasal gebelik diyolar ilaçlarını kullan devam değer düşmeli diylar

ben artık deliliğe vurmak istiyorum 1,çok ümitliydim olmadı..2. desen ona keza ...ikincide çok ağlayamadım bile , baktım eşim ağlıyo (ki ilk defa gözünden yaş geldiğini gördüm) içime oturdu onu görünce başladım bende....3. deneme için gün sayıyorum artık ne yapayım . hep dualarımda allahım isteyen herkesin kucağını boş bırakma demekten başka birşey gelmiyor elimden..
bu forumu çok seviyorum herşey konuşabiliyorum ..beni anlayanlar var..kimse gülüp geçemiyor..biri negatif yazınca içim cız ediyor..
sende kendini bu kadar üzünce bizide üzüyorsun...neyse buradayız birbirimize destekte sınır yok..paylaşımda sınır yok...

denizden Allah ım inşallah 3. tedavinde nasip eder bebeğini..inan çok içten ve sammimi bir dua...seninle çok benziyodu bizim durumlarımız birlikte sevinmeyi çok arzu etmştim..Allah herşeyi biliyo tatlım var bi zamanı onu bekliyo..inşallah hamile olduğunu öğrendiğinde inan herşeye değecek tatlım..
dualarım seninle ve tüm isteyen ve çaba gösterenlerle.. Allah yardımcın olsun..sevgiler...

canım sen tecrübeli olarak bize yol göstericen :)) nasipte yoksa sopa bile yenmez derler ya::...bizimde öyle birşey alıştım tatilimi bile ayarladım...gidiyim gelince inşallah baştan başlıcam..burada oluşan arkadaşlıklarda tanımadan birbirimize dua edioruz..allahın ne zaman kimin duasını kabul edeceği belli olmaz ..bide sen şimdi 2 kişilik dua ediyon meleğinle beraber:) allah dualarını kabul etsin..amin

günaydın canım,inşallah tutunma belirtisidir,hemen aklına adeti getirme lütfen,bir gün daha sabır canım,dinlenmelisin bunu da unutma

deniz fenerim sanırım seninle aynı seyleri yasıyoruz benim 12.gün değerim 72
14.gün 66
17.gün 100
19.gün 146
21.gün 238 biyokimyasal gebelik diyolar ilaçlarını kullan devam değer düşmeli diylar

çok üzüldüm canım yaşadıklarını çok iyi anlıyorum,çok geçmiş olsun,benim 19.gün değerim 450,artık kimyasal demiyorlar dış gebelik diyorlar,bugün 21. gün bugün yada yarın test yapıcam tekrar.

çok üzüldüm canım,işte bazen de bizim güçlü olmamız gerekiyor değil mi eşlerimiz için.inşallah kendiliğinden yada 3. de bebişini kucağına alırsın canım.
ben de burada rahatlıyorum,kader arkadaşlarımızın acısıyla üzülmek,mutluluğuyla sevinmek çok güzel bir şey.paylaşmaya devam
tabi ben bebeğimi düşürdüklerinde ne durumda olurum yazabilirmiyim bilmiyorum

denizfenerim merhaba canım..nasılsın??tahlili ne zaman yaptırcan merak ettim..dualarım seninle..sevgiler..

tüp bebektedış gebelik oluyormu nasıl oluyorki :44:

kısırlık tedavileri dış gebeliğe yol açabiliyormuş,ben de anlamıyorum embriyoyu rahme koymuyorlar mı nasıl tüplere yada yanlış yerlere geçiyor anlamıyorum

denizfenerim merhaba canım..nasılsın??tahlili ne zaman yaptırcan merak ettim..dualarım seninle..sevgiler..

nasıl olayım canım merakla bekliyorum,testi yarın yaptırıcam yine yüzde 50-60 artmışsa 4-5 gün ara verip tekrar yaptırıcam sonra da uygunsa ultrason,tabi o zaman kadar tüplerde patlama falan olmazsa,ağrım kanamam yok,çok iyi hissediyorum kendimi,galiba sinsi dış gebelik
senin de az kaldı dimi keseyi görmene hadi hayırlısı

dış gebelik bu kadar belirtisiz olmuyo bildiğim kadarıyla bi ağrın falan olması lazım çok ilginç..ben hala umutluyum..Allah ım inşallah yarın şu değerin güzel çıkarda rahatlarız hepbirlikte..bende de bi belirti yok bak hamile oluncada bişey değişmiyo yani..önümüzdeki cuma düşünüyorum ultrasona gitmeyi...
inşallah seninkinide görücez ultrasonda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…