acill beta hcg 9. gün 51,41 11. gün 87,68 ikiye katlamamış,yardım

Daha yolun başındayken ne bitkisel hayatı dur bakalım..Bu kadar güçsüz olma...Bizler neler neler yaşadık.Hamile kaldık,bebeklerimizi kaybettik de kendi ellerimizle mezara gömmek zorunda kaldık..Daha neler neler...

Herneyse...Bence beta hcg 1000-1500 oluncaya dek sabret..Çünkü kese o civarlarda görünür..Eğer hala kese,vs yoksa o zaman düşünülür kimyasal gebelik veya dış gebelik diye...

denizfenerim yapma lütfen ihtimal yüzde birde olsa var dua et tatlım nazlı bi bebek olcak belki bak dr bebek yok dememiş sonuçta..dua edelim tatlım inşallah Allah ım güldürecek yüzünü..

günaydınlar,tedavinin başından beri güneş doğmadan uyanıyorum bir daha da uyuyamıyorum,tabi akşam da 9 da en geç 10da uykuya yenik düşüyorum.
canım kesinlikle haklısın,burada çok okudum o tür olaylar çok üzüldüm,bizim yaşadıklarımız ne ki dedim.bebeğine kavuştuktan sonra toprağa vermek çok üzücü Allah kimseye yaşatmasın,belki yaşadıklarımı okuyanlar daha bebek bile kese bile oluşmamışken bu kadar üzülmemi yanlış buluyor ama,onu bekliyorum yıllardır,tedavimiz tüp bebekle bile zor.git git bitmiyor bu süreç,dipsiz bir kuyu gibi,hele şuan yaşadıklarım tedavi sürecinden daha zormuş.şimdi düşük yapan,yada bebeğini doğduktan sonra kaybedenleri daha iyi anlıyorum.
ne kadar güzel evlatların var Allah bağışlasın
ben de dediğin gibi düşünüyorum canım artık değer ne çıkarsa çıksın ciddi bi kanamam yada rahatsızlığım olmadığı sürece 1000-1500 olmasını bekliycem artarsa inşallah, ozaman muayeneye giricem,herşey belli olur artık,doktorlar çok kafa karıştırıyor çünkü.

denizfenerim yapma lütfen ihtimal yüzde birde olsa var dua et tatlım nazlı bi bebek olcak belki bak dr bebek yok dememiş sonuçta..dua edelim tatlım inşallah Allah ım güldürecek yüzünü..

tamam canım üzülmiycem artık,sabırla beklemeye çalışıcam,çok garip geliyor bu yaşadıklarım,yarın 6. haftaya giriyorum ama hiç birşey belli değil,hayırlısı

allahım büyüktür üzülme bak hamilelerin bazıları düşük yapıyor onları cennetn kapılarında bekleyen bebekler olucakmış senin bebeğinde seni öyle cennetin kapısında beklicek ve sen gelmeden o cennete girmicekmiş seninle beraber cennete giricekmiş allah sabırlar versin amin

günaydın denizfenerim...yazdıklarından bugün daha iyi olduğunu gördüm..ve ben buna çok sevindim...uykularının kaçması normal yaşadıkların kolay deil.ama dediğin gibi değer artmaya devam ettikçe ümidinde asla bitmemeli.çünkü içinde seninle birlikte yaşayan bii mucize var...bak böyle diyorum çünkü buna inanıyorum.benm değerim 102 den sonra artmamıştı.kanamam başlamıştı bak ne güzel senin ufaklık azimle savaşıyo annesi sende onu bu mücadelede yalnız bırakma...allah a emanet olun

Denizfenerim mrh cnm.Yazdıklarını okuyunca üzüldüm ben yaşıyormuşum gibi hissettim.Bence ümidini yitirme.Üzülüyorsun biliyorum ama sabretmeye çalış.Hepimiz şuan beklemedeyiz.Belirsizlik yoruyor seni anlıyorum.Ama buda bir sınav ve inşallah bu sınavdan başarıyla geçeceksin.Duayla...

benim de tüp bebek..üstelik rahimde bir dolu sorun varken..eşimin spermleri neredeyse yok denecek kadar azken..dr.lar hamile kalmamın düşük ihtimal olduğunu söylüyorlarken ve yaşım 35 in üzerindeyken....

amin canım,teşekkür ederim,Allah bebeğini öyle yada böyle kaybeden herkesin yardımcısı olsun.

iyiyim canım,sende iyisindir umarım tatil güzelidediğin gibi bana tek moral veren de bu oldu,dış gebelik değilse eğer benimle olduğunu düşünüyorum,mücadele ediyor
diyorum,ona daha çok bağlanıyorum.bu kadarını da yaşadım ya buna da şükür diyorum,hamilelik hissini tattım en azından,Rabbim inşallah ömrünü uzun kılar.bebeklerinin karnında tekmelediğini hisseden,kucağına alıp cennet kokusunu duyan anneler ne kadar bağlanıyorlardır onlara daha iyi anladım.sen de Allah a emanet ol canım

merhaba canım,sayenizde daha ümitliyim,ne yapayım elim kolum bağlı,bu da ayrı bir imtihan diyorum,inşallah birlikte kazanırız bu tür sınavları canım.:13:

benim de tüp bebek..üstelik rahimde bir dolu sorun varken..eşimin spermleri neredeyse yok denecek kadar azken..dr.lar hamile kalmamın düşük ihtimal olduğunu söylüyorlarken ve yaşım 35 in üzerindeyken....

canım senin de çok zor olmuş ama başarmışsın tebrik ederim,darısı bizlerin başına.endometriozis,ve sperm azlığı ve morfolojisi var.1. 2. 3. kalite sperm bulamıyorlar,en iyisi 4. kalite,oda memorialde 8 bin kat büyüttükleri için 4. kalitenin en iyilerinden seçildi.1. ve 2. kalite embriyo elde edildi şükür ama,doktor,bu durumun embriyonun gelişimini döllenmenin 3. gününden sonra sıkıntıya sokabileceğini söyledi.aslında bundan korkuyordum,tutunmamasından,ama buraya kadar gelmemiz bile mucize.şükretmem gerek.

kızlar merhaba
bende su anda çikolata kistinden dolayı 3 aylık bir menopoz tedavisi görüyorum 2. ayımdayım su anda eylül ayında tüp bebek yaptırıcam ve cok heyecanlıyım hakkımızda hayırlısı olsun hepimiz için sizlerde bana yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler yapmam gereken bişeyler varsa yazarmısınız bana

canım çok geçmiş olsun ameliyat oldun mu yoksa ilaç tedavisi mi alıyorsun genelde ameliyattan sonra menopoz tedavisine sokuyorlar aynı dertten bende ameliyat oldum ameliyattan sonra çok beklememek lazım hemen ya doğal yolla ya da tüp bebekle çocuk sahibi olmak gerekiyor...bildiğin gibi bu illet başka türlü geçmiyor soğan kürünü denemiştim ben arada faydası oluyor...bu arada tedavini nerde olacaksın ? tedavinde başarılar inşallah güzel sonuçlarını alırız... bu halde görmek dileğiyle....

tatlım ameliyat olmadım çünkü ameliyat olursam rezervimin azalcağını söyledi dr o yüzden ameliyat olmadan menapoz tedavisi uygulanıyor ben ankaradayım akay hastanesinde tüp bebek bölümünde oluyorum canım tedavimi saol inş. ilk denemem de tutar normalde 2 kez normal yolla hamile kaldım fakat düşük oldu umarım 3. kez hamile kalırım ve evladıma kavuşurum

inşallah canım hadi hayırlısı bakalım....

merhaba arkadaşlar bende bu siteyi takip ediyorum ama çok yazmıyorum.bende tüp bebek yaptırdım transfer olalı 8 gün oldu ve bu gün karsıklarımda ağrım oldu sanki adet olacakmış gibiyim. çok üzüldüm karsık ağrısı normalmi.benim ilk tüp bebek denemem.bundan dolayı bu konu hakkında çok bilgim yok.allahım inşallah hepimize bebek nasip eder.

kasıklarda batma olması,adet olacakmış hissi çok normal..inşallah hamilesindir :)

hadi hayırlısı olsun canım inşallah tutmuştur inşallah güzel sonuçlarını alırız....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…