Acill fikir!!!

Angeldi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2017
22
4
1
43
kaynanam sonunda bunuda yaptı... evden kaybolduğunu iddia ettiği altınları eşimin aldığını söyleyerek kendi oğluna iftira ediyor. Kapısına dayanmak istedim ama engel oldular hırsımı nasıl alıcam bilmiyorum

Sen niye dayanıyorsun kapıya anlamadım. Oğlu gitsin dayansın.

Mevzuyu çok kısa yazmışsın azıcık daha açsan?

Size de mi bir sey dedi? Anlamadim. Yoksa oglu ilgilensin

Sakin ol arkadaşım.

Siz ayrı evde kalıyorsunuz sanırım? kapısına dayanmak istiyorum dediniz çünkü.
Kaynanan kiminle yaşıyor? yanında kızı var mı ? oğlu var mı ? eşi var mı ? Siz ayrı evde yaşıyorsanız bir kere senin savunman hazır. " Ben senin evini nereden bileyim anne!, Altınlarını nereye saklıyorsun nereden bileyim anne.! Ne ara çalıcaz bu altınları anahtarın mı bizde anne.!"

Bana öyle geliyor ki kaynanan nereye koyduğunu unuttu. Etrafa sarıyor panikten. Olduda yerini bulursa.
Eşin asla affetmesin.
Sen sakinliğini koru.

Siz bu kadar sinirliyken eşiniz ne yapıyor? Koca adam, gitsin annesine karşı kendini savunsun almadıysa. Sizlik bir durum yok.

Kocanız dayansın hırsız diye iftira atılan o

Evet iftira atılan o ama bende onun eşiyim. Koca adam yatağa kapatıp kendisini hüngür hüngür ağladı. Babasıyla çalıştığı için pazartesi işede gitmemiş olucak bu söylemden sonra gitmesi yüz yüze bakmaları doğru olmayacak. Evimizin kredisi var şuanda ben çalışmıyorum nereye başvursam kapılar kapanıyo sanki ve bizim4,5 ve 3 yaşında iki çocuğumuz var başka gelirimizde yok. Çok gerildim çok üzüldüm hayatımda duymadığım birşey duydum. Bizim durumumuz sıkışık olduğundan biz yapmışızdır demiş

Eşiniz kendini savunacak yaşta ve potansiyelde bir insandır diye düşünüyorum. Sinirlenmekte haklısınız, ama anne oğul arasına girmeyin siz kötü olursunuz. Bu tarz olaylarda hemen "el kızı" yaftası alırsınız. Bırakın anne oğul halletsin kendi aralarında.

Siz bu kadar sinirliyken eşiniz ne yapıyor? Koca adam, gitsin annesine karşı kendini savunsun almadıysa. Sizlik bir durum yok.
Öyle bir kadın ki cahilmi cani mi ayırt edemiyorum. İki evladı var ama sanki kaynım öz eşim üvey benimde aileminde çevreminde aklı almıyor yaptıklarını zamanında benim ağzımdanda konuşmuş başkalarına, kocasını etkileyebiliyor ve anlatamıyosun dinlemek gibi bir huyları yok kendi dedikleri doğru bir dünya yanlış onlara göre

Şimfilik bekliyorum zaten yapacak bişey yok. Ama 5 yıldır hep sustum sinede saygısız oldum biraz izleyip duruma göre gerçekten saygısız olucam galiba bardak taştı sızıntılar başladı

İlginç. Ama yine de siz karışmayın, onlar iyi olurlar bir gün belki ama siz kötü olarak kalırsınız. İftira eşinize atılmış kendini savunması gereken de o.

Ay sanane allah allah anne ile oğul arasında bir mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…