- 6 Temmuz 2014
- 399
- 74
- 48
- Konu Sahibi aysunkndmr
-
Rededilmek , belki daha az yüreğini acitabilir ...
En kötü karar kararsızlıktan iyidir .. nasil bir durumdasin engelin nedir bilmiyorum ama cevabını bilginin soruları sorup beklediğin cevabı da alınca insqn kendine geliyor bir sekilde .. tabi karar senin yine de ...Evet en azından umudum kalmaz artık diye düşünüyorum ama bazı engellerim var kendi içimde kararsız olmamı sağlayan
En kötü karar kararsızlıktan iyidir .. nasil bir durumdasin engelin nedir bilmiyorum ama cevabını bilginin soruları sorup beklediğin cevabı da alınca insqn kendine geliyor bir sekilde .. tabi karar senin yine de ...
Reddediceğini nerden biliyorsun, merak ettim?açıkçası bu kişi uzaktan bi akrabam akraba içinde duyulmasını istemiyorum
Reddediceğini nerden biliyorsun, merak ettim?
Yapma sakın
Acılsan asıl unutamazsınunutamıyorum diğer türlü
Ben senin yerinde olsam önce eski sevgilisini unuttururdum, arkadaş gibi yaklaşırdım ve onunla yakından ilgilenirdim kendime aşık etmeye çalışırdım açılcaksamda ondan sonra açılırdım. Belkide senden önce o açılırdı :)eski sevgilisinin acısını çekiyor hala + uzak akraba
Bile bile hayırDaha önce sadece tanışmışlığınız olan ama yıllardır unutamadığınız, arada da yollarınızın kesiştiği birine sizi reddedeceğini bile bile açılır mıydınız?
Güzellik her şey mi? Bütun erkekler sırf güzel diye bir kızi kabul ediyor mu sanıyorsunuz? Herkes böyle sığ dar kalıplara sıkışmış değil.="guclukadin28, post: 55187847, member: 839204"]Guzelligime guvendigim icin evet
O zaman iyi dusun akraba olabilir ama hani laf çıkmayacak cinsse acilabilrin tabi aile icinde duyulmasi ne kadar doğru emin olamadimaçıkçası bu kişi uzaktan bi akrabam akraba içinde duyulmasını istemiyorum
Acılsan asıl unutamazsın
O evlenecek sen evleneceksin yine karsılasacaksınız o birilerine anlattı mı diye korkacaksın hep. İhtimal yoksa Acılmana gerek yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?