Açılmak istiyorum ama çok kararsızım

aysunkndmr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2014
399
74
48
Daha önce sadece tanışmışlığınız olan ama yıllardır unutamadığınız, arada da yollarınızın kesiştiği birine sizi reddedeceğini bile bile açılır mıydınız?

Evet en azından umudum kalmaz artık diye düşünüyorum ama bazı engellerim var kendi içimde kararsız olmamı sağlayan
En kötü karar kararsızlıktan iyidir .. nasil bir durumdasin engelin nedir bilmiyorum ama cevabını bilginin soruları sorup beklediğin cevabı da alınca insqn kendine geliyor bir sekilde .. tabi karar senin yine de ...

En kötü karar kararsızlıktan iyidir .. nasil bir durumdasin engelin nedir bilmiyorum ama cevabını bilginin soruları sorup beklediğin cevabı da alınca insqn kendine geliyor bir sekilde .. tabi karar senin yine de ...

açıkçası bu kişi uzaktan bi akrabam akraba içinde duyulmasını istemiyorum

eski sevgilisinin acısını çekiyor hala + uzak akraba
Ben senin yerinde olsam önce eski sevgilisini unuttururdum, arkadaş gibi yaklaşırdım ve onunla yakından ilgilenirdim kendime aşık etmeye çalışırdım açılcaksamda ondan sonra açılırdım. Belkide senden önce o açılırdı :)

Ne gerek var ki? Açılmak isteme sebebiniz nedir? Bir ümit bir şeyler olma ihtimali mi? Yani onun aklına bu şekilde girmek mi? Size olan bakışı belki değişir diye mi? Yoksa açılınca kimse kimseyi unutmaz ki nerde görülmüş bu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…