- 6 Temmuz 2014
- 399
- 74
- 48
- Konu Sahibi aysunkndmr
-
Ne gerek var ki? Açılmak isteme sebebiniz nedir? Bir ümit bir şeyler olma ihtimali mi? Yani onun aklına bu şekilde girmek mi? Size olan bakışı belki değişir diye mi? Yoksa açılınca kimse kimseyi unutmaz ki nerde görülmüş bu?
Ben senin yerinde olsam önce eski sevgilisini unuttururdum, arkadaş gibi yaklaşırdım ve onunla yakından ilgilenirdim kendime aşık etmeye çalışırdım açılcaksamda ondan sonra açılırdım. Belkide senden önce o açılırdı :)
Bi muhabbetimiz vardı okulda karşılaşırdık eskiden. Ama şimdi mezun. Aynı şehirdeyiz. Öylesi daha kolay benim için ama nerde görücem o da var..
Ozguvenliyim hepte oyle olucamGüzellik her şey mi? Bütun erkekler sırf güzel diye bir kızi kabul ediyor mu sanıyorsunuz? Herkes böyle sığ dar kalıplara sıkışmış değil.
İyi bütün kadınlar özgüveni olsun isterim zaten. Ama o zaman özgüvenli kelimesini kullansaydin keşke seçtiğin kelime yanlış bence. Sonuçta güzellik geçici özgüven kalıcı="guclukadin28, post: 55189443, member: 839204"]Ozguvenliyim hepte oyle olucam
Ya reddetmez ama seni yarabandi yaparsa? Bir kac yıl heba edersen?eski sevgilisinin acısını çekiyor hala + uzak akraba
Bi kaç konunuza daha göz attım ama sizinki özgüven değil sanki :))Ozguvenliyim hepte oyle olucam
Daha önce sadece tanışmışlığınız olan ama yıllardır unutamadığınız, arada da yollarınızın kesiştiği birine sizi reddedeceğini bile bile açılır mıydınız?
Acilma bence iletisim halinde ol
Mesaj at halhatir sor aklina yerles
Eğer aklınızdan atamıyorsanız mantıklı bir karar, karşı tarafın ağzından bazı gerçekleri duymak sizi silkeleyip kendinize getirir büyük ihtimalle. Ama uzak akraba demissiniz, umarım ağzı gevşek biri değildir ve bunu dillendirmez
İlla erkek açılacak diye bir kural mı var? Gerçi evet ülkemizde öyle.
Kız açılırsa değersiz olur, aman erkek açılsında o değersiz olsun !
Seviyorsan git konuş kardesim, reddedilirsende edil yani ne var bunda? Bu seni aşağı yapmaz.
Bir erkek hayatinda ortalama olarak 686465755 defa red edilirse yine degersiz his etmiyor ama kız 1 defa red edilsin hemen aman ben degersizim gururumu hic ettim diye dovunur, boş ego işte baska hicbirseyde degil.
şansımı denerim.
risk almayı severim.
ama olmazsa da yoluma bakarım, bu şartla kendimi gazlarım sadece.
Ya reddetmez ama seni yarabandi yaparsa? Bir kac yıl heba edersen?
Hala dediğine göre eski sevgiliden ayrılali da çok mu olmuş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?