Açılmak istiyorum ama çok kararsızım

Ben gercekten benden hoslandihini bildigim birine bile açılmadım. Arkadasi daha önce bana teklif etmisti ve ben reddetmistim. Sanirim bu yüzden de o da bana acilmadi. Eninde sonunda unutuluyor. Siz duyuldugunda bir de sorun yasayacaksaniz hic söylemeyin derim. Ben de cok sevdim ama cidden unutuluyor. Ayrica kadere inaniyorsaniz da eger kaderinizde varsa o zaten size gelecektir.

Benim şu an ki erkek arkadaşım bana defalarca açıldı,reddettim her seferinde,en sonunda çabasını görünce şans vermek istedim ve diyorum ki çok şükür verdim şansı,uzun zamandır birlikteyiz,evlenmeyi düşünüyoruz.

Gercekten boylemidir sizce kader imizde varsa sonuzmuz olurmu bi tanidimixin oglundan hoslaniyirum, asla adim atmiyor napcagmi sasirdim unutim diyorum olmuyor...

Ara sayfalari okumadim.
Reddedileceginize nasil eminsiniz?

Adam ya evli ya da halihazirda sevgilisi mi var?
Boyleyse tabi ki acilma unut.

Ama bunlar disindaysa acilabilirsin en fazla reddeder ama icinde kalmaz en azindan

Aile durumu olmasa bir daha görmeyeceğim biri olsa acılabilirsin belki ama reddederse sonradan pisman olursun.Surekli göreceğim biri.Benim eski arkadaşının erkek kardeşine ben hoşlandığım halde acilmamistim.Iyiki de açılmamışim zaten biri varmis hayatinda.Birgun bir konu hakkında msj atmıştım.Bunu fırsat bilebilirdi.Demekki birsey düşünmüyor.Bir erkek isterse kendisi geliyor.Avci olmak hoşlarına gidiyor.Ististanalar vardir tabi.Ama genel olarak boyle.
Açılma.Bir konu uydur iletişime gec.Ama hic çakmasın.Firsat bilirse ne ala.Yoksa birak.

Kova erkekleri acilamiyor mesela... Ya bilemiyorum Mesela yazmadikca asla yazmiyan bir erkek whatsuptan) sizce istemiyirmudur

Bence ne pahasına olursa olsun denemeye değer.İlişkiler iki insanın çabasıyla ayakta kalıyor sonuçta.
Olmasa da en azından aklınızda kalmaz ,umut etmeye devam etmezsiniz.

Bence sen sadece beğeniyorsun .

Seni tanımak isterim falan diyebilirdim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…